Αφού επι χρονιά έκαναν  εξύβριση νεκρών :Δέκα Συλλήψεις Πολιτών Στο Μνημόσυνο Των Φουντούλη-Καπελώνη

Η "Ελληνική" Αστυνομία προχώρησε σε δέκα συλλήψεις στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου, καθώς είχαν μαζευτεί πολίτες για να τελέσουν το μνημόσυνο του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους.

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας και η Αστυνομία δεν προχωράει σε καμία σύλληψη, η παρουσία περίπου πενήντα Ελλήνων στο κοιμητήριο για να τιμήσουν τους Φουντούλη και Καπελώνη που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο επιφέρει συλλήψεις.

Συγκεκριμένα περίπου 50 άτομα μετέβησαν μεμονωμένα στο κοιμητήριο. Στο σημείο υπήρχαν, ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις, που επενέβησαν έξω από το κοιμητήριο και συνέλαβαν 10 άτομα για παραβίαση των σχετικών νόμων περί περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ένταση, όμως, δεν αποφεύχθηκε, αφού κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης αρκετά από τα 50 άτομα άρχισαν να πηδάνε πάνω από την περίφραξη του κοιμητηρίου, για να αποφύγουν τη σύλληψη. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.

Η "Ελληνική" Αστυνομία καλύπτει την εγκληματική δράση άναρχο-κομμουνιστών και στο ίντερνετ .

Η "Ελληνική" Αστυνομία δεν έχει απαντήσει σε καταγγελίες για παραβίαση του δικούς τους νομού περί ρατσισμού, για δημοσιά υποκίνηση φυλετικού μίσους εκ μέρος των ελληνόφωνων ιουδαίων και των κομμουνιστικών μιασμάτων τους που ειναι μελή σε αληθινές εγκληματικές οργανώσεις antifa.

Η "Ελληνική" Αστυνομία δεν ενέργησε ως θα έπρεπε για εξύβριση νεκρών (τον εικονιζομένων ) οχι μονο απο δεκάδες άναρχο-κομμουνιστες μεμονωμένα αλλα και από ένα ελληνόφωνο από την Λακωνία διαχειριστή άναρχο-μασονικής σελιδας facebook με 50.000 ελληνόφωνους και με έδρα το London Antifascists , και ο ίδιος αποκαλούσε δημοσιά αυτη την σελίδα βόθρο-σελιδα to 2017 επίσης γράφει δημοσια ότι μισεί την Ελλαδα και θα έπαιζε άρπα στην κόλαση (κάτι τέτοια Ιουδαίο -σημιτικά και σατανικά υπάρχουν screenshot για όλα όσα λέμε )

Η "Ελληνική" Αστυνομία όταν εστειλές τον ελληνόφωνο διαχειριστή έκλεισαν εντελώς την αναρχομασονική σελιδα ελληνικός βόθρος! γιατι νόμιζαν οτι τόσα χρονιά δεν τους βλέπει κανένας και μονο οι ελληνόφωνοι αναρχοκομμουνιστες μπαίνουν εκεί ,επειδή οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι ξανα έκαναν στοχοποίηση της σελιδας αυτής από το Μάρτιο 2020 μεσώ ellinikahoaxes.gr και με ρατσιστικά κίνητρα (βλέπε πιο κάτω γιατί) που ειναι αδελφή σελιδα της άνωθεν με τους ίδιους άναρχο-κομμουνιστες και τα ίδια άναρχο-troll με ψεύτικα προφίλ, και μπορεί το 2016 να την γλίτωσες και δεν σε δολοφόνησαν και άπλα έκαναν ζημιά στην σελίδα με εντολες σε facebook google και συκοφαντίες,αλλα ποιος σου λέει ότι αυτά τα μιάσματα μισάνθρωπων δεν θα σε δολοφονήσουν αυτή την φορά?

Η "Ελληνική" Αστυνομία οχι μονο δεν έχει κάνει τίποτα για την διασπορά ψευδών ειδήσεων απο δεκάδες ιουδαϊκές σελίδες αρχή γενόμενης της σελιδας Μηχανή του Χρόνου, αλλα έχουν ενα κόλπο οτι και καλα ειναι αδίκημα μονο οτι εχει επιπτώσεις στην υγειά, όταν κάνουν όμως διασπορά ψευδών ειδήσεων για κακούς ναζι και ήρωες κομμουνιστες, φυσικά και έχουν ψυχολογικές επιπτώσεις και στην υγειά τα ψέματα τους σε μεγαλη μερίδα ανεγκέφαλων που διαβαζουν ιουδαϊκές σελίδες για ελληνικές, και οτι δηθεν οι κακοί ναζι Γερμανοί σκότωσαν χιλιαδες Ελληνες και έσωσαν την Ελλαδα οι Ιουδαίο-κομμουνιστες που έσφαζαν και σκοτωναν ακόμη και μικρά παιδιά το 40 επειδή έμοιαζαν φυλετικά με Γερμανούς, ηταν δηλαδή καυκάσιου Ευρωπαίου γένους , και ειδικά όταν ανήκεις σε αυτό το γένος , σου δημιουργούν ψυχική οδύνη οχι μονο τα ψέματα τους αλλα και που έχουν κάνει ορδές ηλίθιων νεοελλήνων αμφίβολου γένους να πιστεύουν τα ιστορικά ψέματα τους ως δεδομένα και να παρασύρουν και το ευρωπαϊκό γένος στην ηλιθιότητα τους επειδή ειναι πολύ περισσότεροι .

Η "Ελληνική" Αστυνομία δεν ειναι ελληνική αλλα ιουδαϊκή ...

Τέλος επειδή αυτή η σελίδα ηταν η μονή που έβαζε ιστορικές αλήθειες και επειδή ανήκεις και στο Ευρωπαϊκό λευκό καυκάσιο γένος που τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος προσωπικά οι Ιουδαίοι, θεωρούν οτι έπαιξε ρόλο που ανέβηκε η Χ.Α οχι μονο απο το 2016 έχουν μανία αυτή την σελίδα και την έχουν βλάψει με καθε τρόπο, αλλα κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν κιόλας βάζοντας τα άναρχο-κομμουνιστικα μιάσματα τους ακριβώς επειδή τρέφουν φυλετικό μίσος στο γένος που ανήκεις και δεν έχεις την ηλίθια δουλική και σημιτική λογική νεοελλήνων ούτε είσαι δογματικός σε τίποτα όπως θα έπρεπε να ειναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ,ούτε καν με την Ελλάδα επειδή εχουν κανει μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού να ειναι Έλληνες δογματικά, όπως ειναι με ομάδες, πόσο στόκος μπορεί να ειναι κάποιος να νομίζει ότι ένας καυκάσιου γένους σε άλλη χώρα ειναι εχθρός της Ελλάδας όταν και αυτός ανήκει στο καυκάσιο ευρωπαϊκό γένος και που ειναι οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων, και έχετε ίδιο αίμα και ίδια πηγή ψυχών πνευμάτων, επειδή γεννήθηκε σε άλλη χώρα και μιλάει άλλη γλωσσά?

Και αυτό εννοούν με το φασίστες ναζι στην πραγματικότητα αλλα στον κοιμισμένο όχλο έχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα επι 80 χρονιά, στο ίδιο γένος ανήκει και ο Trump γιαυτό τον εχουν σε εκτίμηση αν και ειναι σε πιο light εκδοσή του ευρωπαϊκού γένους, δείτε διάφορα λογικής που εχει σε σχέση με καθεστωτικούς που ανήκουν σε μη ευρωπαϊκού γένους , ότι τους λένε οι Ιουδαίοι λένε ως πιστά σκυλιά, και κανένας δεν εχει ιδέα οτι οι Ιουδαίοι εκαναν ρατσιστικό φυλετικό πολεμο στο λευκό καυκάσιο γένος ανεξάρτητου χωράς και το αποδεκάτισαν σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου των Γερμανών "ναζι" που επίσης άνηκαν σε αυτό γένος, αλλα όταν έχεις σκοτώσει το μεγαλύτερο μέρος του έξυπνου και δίκαιου πληθυσμού λόγο γένους, και έχουν μένει κατώτερες φυλές που κάνουν δεδομένα οτι τους μάθεις και επίσης οι περισσότεροι δεν ανήκουν καν στο γένος που αποδεκάτισαν και συνεπώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα οχι μονο επειδή ειναι κατώτεροι νοητικό αλλα και επειδή δεν ανήκουν σε αυτό γένος , μετα ειναι εύκολο να κανουν δεδομένα τα ψέματα τους και να νομιζουν οτι οι κακοί ηταν οι ναζι Γερμανοί.Όλους αυτούς ανέθρεψαν τόσα χρονιά οι Νεοέλληνες με την ηλιθιότητα τους και την στάση τους και τωρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να υποστούν τις συνέπειες και αυτοί, μάσκες παντού και μια κατάσταση μόνιμης ψυχικής οδύνης ...

Δεν τους ξέρετε καλα τους ελληνόφωνους οτι τους αρέσει να προκαλούν ψυχικό πόνο ώστε να βλάψουν και το πνεύμα σας οχι μονο το φυσικό κόσμο σας αλλα όταν είσαι ουγκα ουγκα και ανήκεις σε υλιστικές κατώτερες φυλές δεν ξέρεις οτι εκτός απο το φυσικό σώμα υπάρχει και πνευματικό σώμα που δεν πεθαίνει με το θάνατο, αυτο φαίνεται καθαρά απο τον φρικτό τρόπο που σκότωναν τύπου ιερά εξέταση, και εδω φαίνεται πως έσφαζαν αθώα κορίτσια που ουδεμιά σχέση είχαν πόλεμο ούτε είχαν κάνει κάτι για να έχουν τέτοιο φρικτό τέλος γιαυτό επι 80 χρονιά λένε για κακούς ναζι για να καλύψουν τις θηριωδίες τους σε όλη την Ευρώπη και οχι μονο στην Γερμανία, μέρος μαρτυρίας : Αυτόπτης μάρτυρας Leonora Cavoa απο Βραζιλία Γερμανία 1945:"Το επόμενο κορίτσι φώναζε για έλεος, αλλά μάταια, φαινόταν ότι η φρικιαστική πράξη θα γινόταν ιδιαίτερα αργά γιατί ήταν ιδιαίτερα όμορφη.Οι άλλες τρεις είχαν καταρρεύσει, φώναξαν τις μητέρες τους και παρακάλεσαν για ένα γρήγορο θάνατο, αλλά η ίδια μοίρα τους περίμενε.Η τελευταίες από αυτές ήταν σχεδόν πεδία,μόλις είχε αναπτυχθεί το στήθος τους. Κυριολεκτικά έσκισαν τη σάρκα απο τα πλευρά της, έως ότου τα λευκά οστά φάνηκαν .Δυνατά ουρλιαχτά ακούστηκαν σε όλη την περιοχή, όταν κάποιος έφερε ένα πριόνι. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να σκίσουν τα στήθη των άλλων κοριτσιών,το δάπεδο ηταν πλημμυρισμένο στο αίμα. Οι Ρώσοι (Ιουδαίο) κομμουνιστες ήταν ανθρωπομορφία τέρατα που διψούσαν για αίμα".Ανάλογες σφαγές έκαναν και στην Ελλάδα ακόμη και με κονσερβοκούτια, στην Αλβανία, Πολωνία, Ουκρανία κτλ κτλ... Σοβαρά τωρα απο αυτούς περίμενετε σωτηρία και ότι θέλουν το κάλο σας? ..

Πάρτε άλλη μια γεύση απο το αληθινό πρόσωπο τους από τους ίδιους απο δυο διαφορετικές σελίδες τους :

Τώρα να πάτε σε έγκυρες πήγες τους να πατήστε like! ηλίθιοι Νεοέλληνες ! που δεν βλέπουν καν την μοχθηρή φύση τους ακόμη και από τον τρόπο που λένε λένε ψέματα στα πάντα και κάνουν πλύση εγκέφαλου! ενώ απο το ίντερνετ είδες την αφύσικη συμπεριφορά τους το 2015 και μετα βρήκες τι ειχαν κανει ιστορικά βεβαία πολλοι Νεοέλληνες δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό ευγενές γένος και συνεπώς δεν βλέπουν το αντίθετο από αυτούς δηλαδή το κακό! (εξαιρούνται οι γυναίκες που ειναι εύκολα θύματα τους, αφού ακόμη και στα παραμυθία τους το φίδι δεν πήγε στον Αδάμ να τον εξαπατήσει αλλα στην Εύα (!) ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications