Πρόεδρος Αλβανίας: Η Χώρα Ελέγχεται Από Την Συμμορία Του Σόρος - Ο Έντι Ράμα Είναι Εχθρός Του Λαού

Ο λαός πρέπει να πάρει το πεπρωμένο του στα χέρια του

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, που εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Klan, είπε κατηγορηματικά ότι η χώρα είναι όμηρος μιας συμμορίας ελεγχόμενης από τον Σόρος και ότι ο λαός πρέπει να πάρει το πεπρωμένο του στα χέρια του μια για πάντα,'οπως αναφέρει το echedoros-a.gr.

-«Ο Έντι Ράμα μετατράπηκε σε εχθρό του αλβανικού λαού. Το καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ το Σύνταγμα και τον πολιτικό πλουραλισμό. Ο Ράμα είναι αυτός που εκδιώκει τους νέους από τη χώρα, αυτός που διατάζει τους στρατηγούς του στρατού να μην έρθουν στον πρόεδρο, αυτό σημαίνει ότι το κράτος είναι όμηρος μιας ελεγχόμενης, από τον (Τζορτζ) Σόρος, συμμορίας. Ήρθε η ώρα για τους ανθρώπους να πάρουν το πεπρωμένο τους στα χέρια τους», είπε ο Μέτα.

Αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Απριλίου του 2021 είπε χαρακτηριστικά ότι «η 25η Απριλίου είναι η πρώτη μάχη που θα αρχίζει να αποκαθιστά τη συνταγματική τάξη στην Αλβανία».

« Η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών, 25 Απριλίου είναι δημοψήφισμα. Οι άνθρωποι θα ψηφίσουν εάν θα πάνε στην Ευρώπη ή στην άβυσσο. Ο κύριος στόχος μου είναι να επιστρέψω την Αλβανία στους Αλβανούς διενεργώντας δημοψηφίσματα, έτσι ώστε το Σύνταγμα της Αλβανίας να μην αμφισβητείται πλέον από δύο κόμματα, όπως το 2008. Δημοψήφισμα στις 25 Απριλίου και μετά από αυτό θα υπάρξουν άλλα δημοψηφίσματα, δήλωσε ο Μέτα.

Απάντησε επίσης στο ερώτημα αν θα είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, για τον οποίο κατηγορεί τακτικά τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

«Σήμερα είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας. Αυτό το έργο ανήκει σε μένα σήμερα. Είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας και δεν με ενδιαφέρει ό, τι δήποτε άλλο, απάντησε η Μέτα.

Στην Ελλάδα ελέγχεται από το 1974 από την ίδια συμμορία αλλα ο "δημοκρατικός" εκφυλισμένος λαός της "εξωτικής" Ελλάδας δεν έχει καταλάβει τίποτα, την ίδια εχει και η Γερμανία απο το 1945 και πολλές αλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications