Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ σε όλη την Ελλάδα  - με τέτοιες φάτσες υπουργούς μην περιμένετε φως

Αν πάτε στο ΚΚΕ τέτοιες σημιτοφατσες έχουν όλοι τους....Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εισηγήσεις νέων περιοριστικών μέτρων, αφού τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη φαίνεται να καταγράφει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων που προκαλεί ασφυξία στα νοσοκομεία.

Το απόγευμα της Τετάρτης μάλιστα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2752 νέα κρούσματα, 297 διασωληνωμένους και 43 νεκρούς.

Στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων με τους οποίους συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μεταξύ άλλων η απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες .

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, με έκτακτη ενημέρωση, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, από τις 21:00 έως 05:00 και θα τεθεί σε ισχύ από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Οι μετακινήσεις θα επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και συνοδείας κατοικίδιων, πάντα με τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή τα αντίστοιχα SMS.

Κοίταξες τον φάκελο με τα screenshot από την δράση των ελληνόφωνων που μασονικός οργανισμός (μονο οι ηλίθιοι δεν ξέρουν οτι ειναι μασονικός και ειναι πολλοί) καλεί άλλους μασονικούς οργανισμούς να δράσουν πιο έντονα υπέρ COVID-19 , και τα ορκ σε μια από αυτούς τους οργανισμούς εμφανίζονται και γράφουν υποκριτικά "ειναι ιδιαίτερη τιμή μας εμάς και αναγνωρίζουν το έργο μας" δήθεν ως άσχετοι (!) ενώ έχουν τα ίδια αφεντικά και οι μεν και οι δεν, (!) αλλα λες άσε μην βάλεις αυτό το screenshot ούτως η άλλος μονο κακό θα κάνεις και κανένας δεν θα σε υποστηρίξει που του ανοίγεις τα μάτια, και θα δώσουν και εντολή οι ίδιοι για μείωση απήχησης στο facebook, αντί αυτού λες να βάλεις μια άλλη από τον ίδιο φάκελο σχετική όμως μια ερωτηση προς αυτούς που διαβαζουν αυτη την έγκυρη και ανεξάρτητη πηγή:

Εσύ μαντάμ και μεσιε που διαβάζεις αυτή την έγκυρη πηγή τόσα χρονιά άρα θα έχεις υιοθετήσει και την σημιτική λογική καθώς ειναι γεμάτη σημιτικά Post, εκτός οτι θα πρέπει να δηλώνεις Νεοέλληνας η ελληνόφωνος και οχι απόγονος "αρχαίων φιλοσόφων", μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοούν στο τίτλο εδώ ? διότι εμείς ημεθαν "αμόρφωτοι" και "απολίτιστοι" και δεν καταλαβαίνουμε αυτά τα σημιτικά, τι σχέση έχουν τα Χριστούγεννα με την ειρήνη? άφου έχεις υιοθετήσει την σημιτική λόγικη του παραλογου ως φυσιολογική καιρός να υιοθετήσεις και τον σημιτικό δουλικό τρόπο ζωής να σου πούμε τα νέα...για όλους αυτούς που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες τους,εμάς σκασίλα μας αύριο θα πεθάνουμε και δεν θα ξανα γεννηθούμε εδώ γιατί εχουμε επίγνωση τι γίνεται .

Δηλαδή αυτοί που κάνουν Χριστούγεννα θέλουν την ειρήνη? τότε γιατί έβαλαν ισόβια φυλακή τον Rudolf Hess ενώ δεν είχε κάνει τίποτα και τελικά τον δολοφόνησαν κιόλας? το «έγκλημά» του ήταν ότι προσπάθησε με την πτήση του στη Σκωτία, «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941, να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο. Και ο πρώτος λόγος για τον οποίο φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά ήταν αυτός... Και κοιτά να δεις πως γυρίζει ο τρόχος τελικά,επειδή αντέγραψαν τα πάντα απο τους κακούς για να γίνουν άνθρωποι μέχρι και κίνημα χορτοφάγων έφτιαξαν επειδή ο Χίτλερ ηταν κατα την σφαγής ζώων και κατανάλωσης κρέατος, θα τα καταργήσουν από μονοί τους τα Χριστούγεννα, και κλάμα οι πίστοι να τρέξουν να ψηφίζουν τα κόμματα τους τόσα χρονιά όμως ξέρουν, ούτως η άλλος θα καταργηθούν στο μέλλον με την έλευση του Ισλάμ του λάου τους στην Ευρώπη . Τέλικα ποιοι ειναι "αμόρφωτοι" με πτυχια και "απολίτιστοι"?

Εγώ προσωπικά θα καταργούσα οχι μονο τα Χριστούγεννα αλλα και όλο τον χριστιανισμό την πνευματική υποδούλωση, και πάσης φύσεως ιουδαϊκή μονοθεϊστική θρησκεία και αίρεσεις τους ακόμη και τύπου δωδεκαθεϊστές , έχει χάρη που κέρδισαν το 1945 αλλα δεν έχει χαθεί η ελπίδα ανακατάληψης του πλανήτη απο τα ερπετά ξανα στο θεϊκό γένος.

Για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει η νέμεσις η λεγόμενη, και να εξαφανιστούν από προσώπου Γης οι "ρυπογόνες φυλές", θα μείνουν μονο οι θνητές φυλές και τοτε κατάργηση όλων των θρησκειών τους η δημοκρατία τους κτλ κτλ, οι νέοι άποικοι των θνητών θα έχουν θρησκεία κατι σαν τον Βουδισμό η οποία ειναι και απο το θεϊκό γένος για τους θνητούς ώστε να γίνουν και αυτές σαν το θεϊκό γένος, αυτο θα γινει γυρό στο 5000 μΧ και ο χρονος θα αρχίσει πάλι από την αρχή,μέχρι τοτε καλή κόλαση να έχετε όσοι γεννηθείτε ξανα σε αυτη την κόλαση στην Γη, γιατί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.. . Ακόμα και αν δεν γίνει το άνωθεν επειδή ειναι τελειωμένη υπόθεση αυτός ο πλανήτης , μην ανησυχείτε θα σας εξαφανίσουν οι ιδιοι οι δυνάστες σας απο προσώπου Γης, αφού πρώτα κάνουν πολλές ζωές σας μαρτύριο,ήδη τσιρίζουν για μείωση του πληθυσμού ώστε να μείνουν μονο αυτοί με τις φυλές του Γιάχβε τους , Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications