Γεωργιάδης: Πέσαμε τελείως έξω ως προς τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος (υπάρχουν κύματά σε  «πανδημίες»?)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός ΜΗ Ανάπτυξης και Μη Επενδύσεων, απαντώντας στην ερώτηση των παρουσιαστών του Open, αν πέρα από την ατομική ευθύνη μπορεί να πει κάτι που δεν διαχειρίστηκαν σωστά, απάνησε…

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε».

Yπάρχουν κύματά σε «πανδημίες»?

Προ ετών είχαμε βάλει περί πανούκλας αλλα οχι έτσι όπως το έχουν μάθει οι μάζες που όλα τα έχουν μάθει είτε από την ανάποδη είτε διαστρεβλωμένα, και ολα τα βλέπουν επιφανειακά μέχρι εκεί που φτάνει η νοημοσύνη των περισσότερων,αλλα τι να περιμένεις απο κατώτερες φυλές? τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!) τι θα πει θεωρίες συνωμοσίας ρε ηλίθιε που θελεις να λέγεσαι και άνθρωπος? ηταν τοσο θεωρίες συνωμοσίας που ασχολήθηκαν και οι ελληνόφωνοι με το συγκεκριμένο Post, ο λόγος που ασχολήθηκαν ηταν γιατί πίσω απο την πανούκλα ηταν οι ίδιοι,αποδεδειγμένα κιόλας ιστορικά αφού ειχαν πιάσει μερικούς απο αυτούς, και πάλι εμφανίζονται ως θύματα που οι κακοί τους κυνηγούσαν χωρίς λόγο και αίτια , μεταξύ άλλων είχαν και βοηθεια άνωθεν απο ξαδέλφια τους,1500 -2000 χρονιά μετά αφου κουβάλησαν ορδες βάρβαρων στην Ευρώπη...

Ενώ οι ιδιοι βρίσκονται πίσω από τόσα δεινά κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα,και μαλιστα στην εποχη του ίντερνετ που τους βλέπεις live να καθοδηγούν τα χρήσιμα γκοιμ τους, τους λεγόμενους antifa που σε ενα άλλο φυσιολογικό κόσμο θα τα είχαν μαζέψει στα ξερονήσια πάλι ως άκρως επικίνδυνους για την δημοσια υγειά και την εφημερία , και οχι μονο αυτό αλλα στο ίντερνετ διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και έχουν φτάσει στο σημείο να σκέφτονται ως γκοιμ.Με αυτά τα δεδομένα λογικό ειναι να κανουν party και να βγαίνουν κατι τύποι σαν τον εικονιζόμενο και να λένε ηλιθιότητες... σε ενα κόσμο ηλίθιων που τους λες τα αυτονόητα και λένε θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά, και να διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες ελληνόφωνων, λογικό να κάνουν party, φαντάσου πόσο έξυπνοι και ευγενείς ήσαν πριν 50-100 χρονιά που αμέσως έβλεπαν το κακό και το παράλογο, σημερα παντού υποστηρίζουν το κακό και το παράλογο ως φυσιολογικό και περιμένουν καλύτερες μέρες (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications