Έμυ Λιβανίου: Η  «κάθοδος»  στο νερό της λήθης - Πως βλέπουν μια είδηση οι μάζες  και τι βλέπεις εσύ?

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου σπούδασε στη Νομική, άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και πάντα έκοβε ανάσες απ’ την κομψότητα και την ωραιότητά της. Ανήσυχη και δημιουργική σπούδασε και στο περιβόητο σχολείο όλων, στο «εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας». Η πρώτη βουτιά στον βούρκο με τα φίδια .

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα της πρώην Β΄ Αθηνών...Το 2012 η Έμυ Λιβανίου ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων. Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης

Εδώ έχεις χάσει εντελώς την ταυτότητα σου οχι την αστυνομική αλλα την βιολογική και πνευματική σου ταυτότητα :

Η Έμυ Λιβανίου από το 2009 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84, με τίτλο «Κερί και λιβάνι» φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και επιστημονικού χώρου.Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα εκδίδοντας το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλανθρώπους και τα ιδρύματα της χώρας μας. Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Και ιδού τα αποτελέσματα :Ο δύσκολος χωρισμός
Στα προσωπικά της, 24 χρονών, μόλις παντρεύεται τον Αντώνη Λιβάνιο και αποκτά το πρώτο της παιδί στα 25, τον Κωσταντίνο και λίγο αργότερα την Αλεξάνδρα. Τα δυο παιδιά έχουν χάρες και ομορφιά απ’ τους γονείς τους και μια αρίστη εκπαίδευση στο Αμερικανικό Κολλέγιο χα χα ! . Η Έμυ Λιβανίου, όπως είναι γνωστό στο χώρο, αφοσιώνεται στην οικογένειά της, την ιεραρχεί πρώτη και μοναδική αξία της, δεν είναι ποτέ προκλητική και σε κάθε στιγμή εργασιακή διατηρεί την αξιοπρέπειά της και είναι κυρία, πράγμα καθόλου αυτονόητο στον χώρο.

Ουπς! Για δες κάτι πράγματα και εκεί που νομίζεις ότι όλα ειναι μια χαρά ξαφνικά διαπιστώνεις ότι τόσα χρονιά ήσουν με λάθος άτομο που δεν είχες δει εξ αρχής, η βασική αίτια ειναι λόγω άγνοιας και εξαπάτησης και ζούσες σε ένα είδος matrix :

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει είχε αποκαλύψει η Έμυ Λιβανίου το 2014. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους.

Και όπως ηταν αναμενόμενο και είχαμε μια φαγούρα πως έγινε έτσι η Ευρώπη? ενώ καποτε υπήρχε ενα κοινό γένος και οχι αυτός ο αχταρμάς σήμερα :

Η «κάθοδος» στο νερό της λήθης:

Τι σχέση έχει η εικονιζόμενη με τα εξής θέματα: Πνεύμα , εκφυλισμός , φυλετικη υγειά, γένος, Άδης (κάτω κόσμος), δυνάμεις του άξονα (κακοί ναζι), αιμομιξίες, σελήνη, ερπετά, ινδοευρωπαϊκο γένος (αυτό που έβγαλαν μύθο? ε αυτο ! εχθές βάλαμε αυτό: Bird of God: Ο μύθος του πελαργού που φέρνει τα παιδιά, και είχε μηδαμινή απήχηση όπως και αλλα post τέτοιου είδους, οι λόγοι? ειναι δυο αλλα θα πούμε μονο τον έναν: φόβος και τρόμος μην ξυπνήσουν αυτοί που μπορουν να ξυπνήσουν δηλαδή συγκεκριμένου γένους, όποτε το facebook θα τους δείχνει σαχλαμάρες να ασχολούνται απο έγκυρες πήγες τους ώστε να μην εχουν επίγνωση του ίδιου του εαυτού τους.. Για τον ίδιο λόγο εκαναν πολεμο σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες με τετοια θέματα αφύπνισης ήδη από το 2016 (!) ώστε οι μάζες να διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες τους με ηλιθιότητες και να βυθίζονται ολο και πιο βαθιά στην άγνοια και στο matrix τους.. Οι δε γυναικές διάβαζουν τυπου Cosmopolitan και λοιπά μασονικά περιοδικά που τα γράφουν είτε συμμορίτες είτε ελληνόφωνοι, ο άλλος ο ελληνόφωνος που εμφανίζεται ως γυναικά κάνει βίντεο πως πρέπει να ειναι η σημερινή γυναικά εκτός απο φεμινίστρια, και έχει ορδές από ακολούθους γυναίκες κυρίως που στα αλήθεια νομίζουν ότι ειναι γυναικά (!) και φυσικά θα βλέπουν στην τηλεόραση οτι ηλιθιότητα υπάρχει τύπου Μουτσινά και κάπως ετσι εκφυλίστηκαν τα πάντα ..

Ένα άλλο παράδοξο ειναι οτι λενε πόσο μορφωμένος ειναι κάποιος ανάλογα ποσά πτυχία έχει και τι έχει σπουδάσει, ενώ ισχύει το αντίθετο, η αληθινή γνώση υπάρχει ήδη με το που θα γεννηθείς και με τα σχολεια την θάβουν ώστε να μην θυμάσαι τίποτα με τα γνωστά αποτελέσματα (!)φτερό στον μάσονικο άνεμο made in moon ..... Το βασίλειο των ερπετών με τις φυλές τους θα τελειώσει στην μεγάλη επανεκκίνηση (οχι την δικιά τους ) που θα εξαφανίσει από προσώπου γης όλες τις φυλές τους, του κατα κόσμον Γιαχβέ... Φυσικά οι μάζες στο επίπεδο που εχουν πέσει ούτε καν καταλαβαινουν τι θελει να πει ο ποιητής, όταν δεν ξερουν ούτε τα αυτονόητα που να καταλάβουν τι εννοείς? ειναι σαν να προσπαθείς να τους κανεις delete όλα αυτά που έμαθαν τόσα χρονιά και τους μαγάρισαν , για πολλούς φαίνονται θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!κατέληξαν να αποκαλούν το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας οτι δεν μπορουν να καταλάβουν και οτι δεν πρέπει να ξέρουν πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν? γιαυτό δεν εμφανίζονται καν οι "θεοί" ....

Post A Comment:

2 comments

Γιώργοςείπε...

Πού θες να καταλήξεις με την συγκεκριμένη δικηγόρο;

atomείπε...

Είναι κλασικό παράδειγμα πόσο εκτός παραγματικότητας ειναι κάποιες γυναικες, που ενώ νομιζουν ότι ειναι μορφωμένες ειναι εντελώς αμόρφωτες και δεν έχουν επίγνωση για τίποτα ακομα και αυτές που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο γένος ζουν μέσα στην άγνοια, επειδή μεγαλώνουν μαζί με γκοιμ έχουν πέσει στο επίπεδο τους και στο τέλος κάνουν και παιδιά με αυτα τα ορκ και κάπως ετσι εξαφανίζεται το γνήσιο ανθρωπινό γένος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications