Έγκλημα στη Μάνη: Το SMS που όπλισε το χέρι του δράστη  που τελικά ηταν κελεπούρι

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Μάνη Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μήνυμα που είδε ο φερόμενος ως δράστης στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καυγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του.

Ο 44χρονος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του, η οποία τον είχε καταγγείλει στις Αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο. O 44χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Γυθείου.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, με το 44χρονο να παίρνει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την συζυγοκτονία, η 44χρονη περνούσε δύσκολη ζωή με τον καθ’ ομολογία δράστη, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η αδελφή του 44χρονου που πυροβόλησε δύο με καραμπίνα την γυναίκα του, ανέφερε, μιλώντας στο Live News του Mega, «25 χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι… Κι αν έχουνε καβγαδίσει… Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε… Κάποια στιγμή, λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε».

«Με την σύζυγό του είχε παθολογική ζήλεια, είχε θέματα…» συμπλήρωσε.

Η οικογένεια διατηρούσε επιχειρήσεις στην περιοχή και οι συγχωριανοί τους δεν υποψιάζονταν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ωστόσο, οι κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν τον Γολγοθά της 44χρονης, η οποία προσπαθούσε μόνη της να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση.

«Είχε ψυχολογικά θέματα ο άνθρωπος, έπαιρνε αγωγή, είχε διαπληκτισμούς με την γυναίκα του αρκετές φορές, λένε ότι ζήλευε» είπε στην εκπομπή του Mega, φίλη της άτυχης γυναίκας, ενώ αποκάλυψε πως η 16χρονη κόρη του ζευγαριού είχε κάνει καταγγελία πριν από μερικές ημέρες για ενδοοικογενειακή βία, όμως, η 44χρονη δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγό της, λόγω του γεγονότος ότι ζούσαν σε κλειστή κοινωνία.

Άλλη μια δολοφονία με αλλες προεκτάσεις... που δεν ειναι αυτές που αναφέρονται πιο πάνω, αλλα μεταφυσικές (!) οι μάζες έχουν πέσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο που πλέον θεωρούν φυσιολογικά τέτοια εγκλήματα που πριν 50-100 δεν υπήρχα , και αγνοούν αλλες παραμέτρους όπως ότι σαν αυτούς τους δολοφόνους κυκλοφορούν εκατομμύρια ανάμεσα τους που ειναι ένα βήμα στο να μετατραπούν σε τέρατα και με αυτούς κάνουν παιδιά οι γυναίκες (ίδια περίπτωση και έδω), οι δε δήθεν ειδικοί ψυχολόγοι εκτός οτι ειναι εκτός πραγματικότητας, λένε ένα είχε "ψυχολογικά προβλήματα" και ξεμπερδεύουν , η γνωστή καραμέλα..

Ακόμα και ο τίτλος που έχουν ψυχολόγοι ειναι λάθος , καμιά σχέση δεν έχουν με την ψυχή/πνεύμα άσε που θα λένε ότι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας, και με το παραμικρό πλακώνουν στα ψυχοφάρμακα τους πάντες για να καλύψουν τα συμπτώματα του πνεύματος (!)και τις περισσότερες φόρες κάνουν χειρότερα άτομα που δεν έχουν κανένα δηθεν ψυχολογικό πρόβλημα όπως το ορίζουν αυτοί, και οι άκρως επικίνδυνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και θεωρούνται και φυσιολογικοί (!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications