Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άντρας που έδειρε μέχρι θανάτου την γυναίκα του και μετά την έκαψε

Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε Γάλλος για τη δολοφονία της συζύγου του το 2017. Το πτώμα της Αλεξία Νταβάλ είχε βρεθεί εν μέρει απανθρακωμένο στο δάσος της βορειοανατολικής πόλης Γκρέι, τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς.

Ο σύζυγός της Τζόναθαν Νταβάλ είχε σπεύσει να δηλώσει την εξαφάνισή της, λέγοντας ότι δεν επέστρεψε ποτέ από το τζόκινγκ που βγήκε να κάνει, όμως αργότερα ομολόγησε ότι την είχε δείρει μέχρι θανάτου και είχε κάψει το σώμα της.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης της ποινής του ο 36χρονος Τζόναθαν Νταβάλ έμεινε ανέκφραστος, αν και λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς της συζύγου του. Οι εισαγγελείς είχαν χαρακτηρίσει την υπόθεση «σχεδόν τέλειο έγκλημα» και είχαν ζητήσει την επιβολή ισόβιας κάθειρξης.

Ίδια περίπτωση με αυτήν εδώ Έγκλημα στη Μάνη: Το SMS που όπλισε το χέρι του δράστη που τελικά ηταν κελεπούρι... Άλλη μια δολοφονία με αλλες προεκτάσεις.. μεταφυσικές (!)αυτά γίνονται όταν ειναι μαζί διαφορετικές φυλές αρκεί μια σπίθα για να ξεκλειδώσει το θανάσιμο μίσος που τρέφουν οι μοχθήρες φυλές του Γιαχβέ προς το λευκό γένος να μετατραπουν σε τερατα και να σκοτώσουν ακόμα και αν ειναι γυναικά τους, είχε ψυχολογικά προβλήματα θα πουν οι δήθεν ψυχολόγοι. Αριστερός ηταν ο δολοφόνος η κομμουνιστής? αφού σκότωσε ως τέρας την "ναζίστρια" τώρα παριστάνει τον κακομοίρη αλλά αυτά ειναι μύστες...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications