Δείτε τι είπαν για το εμβόλιο  οι φερόμενοι  «ειδικοί  » !  ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, νωρίτερα, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown (περί τις 7 Δεκεμβρίου), το οποίο, όμως, δείχνει να επιδεινώνει την κατάσταση.

Προκειμένου ο κόσμος να μην αντιδράσει και να περιμένει το εμβόλιο, του υπόσχονται ακόμα και διακοπές. Ο κ. Δερμιτζάκης εκτίμησε ότι με το εμβόλιο: «Τον Ιούνιο, ίσως και τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι σχεδόν κανονικότητα, θα γυρίσουμε στην κανονικότητα» προέβλεψε, λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος θα προγραμματίσει διακοπές. Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιογράφο, σήμερα, όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, δεν πρέπει να του επιτραπεί να κάνει διακοπές.

Όποιος κάνει το εμβόλιο;;; Ποιά θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για όποιον κάνει το εμβόλιο;;;

Δεν θα φοράει μάσκα; Θα τελειώσουν για αυτόν τα περιοριστικά μέτρα;;;

Όχι, φυσικά! Όπως ειπώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, έπειτα από ερώτηση τηλεθεατή (και μάλιστα γελώντας), ακόμα και με εμβόλιο δεν θα αρθούν τα περιοριστικά μετρά ούτε θα βγει η μάσκα από αυτόν που θα εμβολιαστεί.

Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθεί, όπως είπαν στην εκπομπή με καλεσμένο τον λοιμωξιολόγο, Αθανάσιο Σκουτέλη, συγκεκριμένος αριθμός εμβολιασμένων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όσοι εμβολιαστούν θα πιέζουν και τους υπολοίπους να το κάνουν!

Προετοιμαζόμαστε λέει για τον επόμενο χειμώνα γιατί το καλοκαίρι σταματάει? αυτοί δεν λένε ότι ειναι "πανδημία" και τα αλλα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας? πως γίνεται "καθηγητής" να εμφανίζεται δήθεν ως διάνοια και ως ειδικός? συνεχεία κάτι τέτοιους εμφανίζουν και οχι τυχαία επειδή αυτοι παπαγαλίζουν άπλα οτι βιβλία τους δόσεις ελέγχεις τα βιβλία ελεγχεις και αυτούς και ειναι εκτός τόπου και χρόνου,αν πάτε σε μια σχολή μηχανολογίας για παράδειγμα οι περισσότεροι καθηγητές δεν ξερουν ούτε μια βίδα να βιδώσουν και άπλα παπαγαλίζουν ότι τους γράφουν στα βιβλία,ποιος ειναι ο ποιο ειδικός να μιλάει ο καθηγητής που δεν έχει λερώσει πότε τα χεριά του με λάδια , και δεν ξέρει στην πράξη να κανει τίποτα, η ο μηχανικός που δουλεύει χρονιά στο αντικείμενο και εχει μάθει και απο μόνος του χωρις να περιμένει άπλα τι του έμαθαν σε σχόλες?? για φωναχτέ έναν καθηγητή να σας κάνει μια δουλειά μάλιστα σε αυτήν που διδάσκει, αν ειναι με μεσώ καθηγητής οπως γίνεται συνήθως και δεν δούλευε πριν, δεν θα ξέρει να κάνει τίποτα στην πράξη, σας ειπε κανένας ότι και αυτοί που εμφανίζουν ως ειδικούς δεν κάνουν τα ίδια με τους πρώτους και άπλα παπαγαλίζουν τους λένε ? ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications