Διευθυντής στο ΑΧΕΠΑ: Αδιανόητο να πηγαίνει κάποιος κάθε δυο μέρες σε σουπερμάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ήταν ο Δ/ντής ειδικών λοιμώξεων ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Κολλάρας, ο οποίος έκανε δηλώσεις σαν σε… πόλεμο!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα

Να είμαστε πολύ αυστηροί και με τον εαυτό μας

Δεν μπορώ να βλέπω δύο ηλικιωμένους να πίνουν καφέ σε παγκάκι με κατεβασμένες τις μάσκες
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει κάθε δύο μέρες στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσει.
Πρέπει να μείνουμε μέσα στο σπίτι.
Ο κόσμος είναι χαλαρός ακόμα.

Με τον υποκριτικό τίτλο " το σύστημα βρίσκεται στα όρια του " ... Γιαυτό έδωσαν εκατομμύρια ευρώ στις έγκυρες πηγές τους γεμάτες αδίσταχτους βάρβαρους που παριστάνουν τους ανθρώπους και τους αρθρογράφους δημοσιογράφους , αν ηταν άνθρωποι πρώτων: δεν θα ηταν εκεί, δεύτερο θα είχα τύψεις και θα είχαν φύγει , το ίδιο ισχύει για βουλευτές υπουργούς και όλο το συναφή που οι μάζες τους προσκυνούν και ως φωστήρες, η κατάντια ειναι να προσκυνάς κατώτερους σου και οτι θα σε σώσουν επειδή εξαπατούν τους πάντες με πολύ ευκολία, σαν αυτό που ξέρετε ως σατανά,θα σε σώσουν οταν παίρνουν άδεια από τα αφεντικά τους τους ελληνόφωνους ακόμη και για πανε προς νερού τους ..

Που ηταν όλοι αυτοί οι πρόθυμοι υπηρέτες του κακού αφού από αυτό προέρχονται απόγονοι βάρβαρων φύλων τόσα χρονιά και βγήκαν στην επιφάνεια όλοι μαζί τα τελευταία χρονιά ?
Ανάμεσα σας ηταν συνυπάρχουν μαζί σας γιαυτό έγινε η κοινωνία έτσι, άπλα έχετε πέσει στο επίπεδο τους και δεν τους βλέπετε, όπως ορθά λέει ο κάτωθεν εικονιζομενος :

Δείτε από το 1.41:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications