Μετά το Βέλγιο και στην Ολλανδία συμμορίτες νομιμοποιούν την ευθανασία για παιδιά κάτω των 12 ετών!

Έχουν τον παραπλανητικό τίτλο : Μετά το Βέλγιο και η Ολλανδία νομιμοποιεί την ευθανασία για παιδιά κάτω των 12 ετών. Το Βέλγιο και η Ολλανδία από μόνες τους! ενώ έχουν κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία δηλαδή συμμορίτες κάνουν κουμάντο και εκεί, φυσικά αυτο δεν θα άφορα τις ορδές μουσουλμάνων που έχουν κουβαλήσει και εκεί ..

Ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη ήταν η ρύθμιση που εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας της Ολλανδίας για τη δυνατότητα ευθανασίας για παιδιά κάτω των 12 ετών. Η εξαγγελία είχε ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του τετρακομματικού κυβερνητικού συνασπισμού.

Η τελική ρύθμιση που εξήγγειλε ο Ολλανδός υπουργός Υγείας θα επιτρέπει στους γιατρούς να υποβάλλουν σε ευθανασία παιδιά από ενός έτους έως 12 ετών σε τελικό στάδιο ασθένειας, μετά από πολύμηνη συζήτηση στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Ούγκο ντε Τζόνγκεν, , η αλλαγή των κανονισμών είναι απαραίτητη για να βοηθήσουν «μια μικρή ομάδα παιδιών σε τελικό στάδιο, που αγωνιούν χωρίς ελπίδα και με αβάστακτο πόνο».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο κανόνας θα επηρεάσει 5-10 παιδιά τον χρόνο, που δεν έχουν καμία ελπίδα για βελτίωση στην κατάσταση της υγείας τους.

Η Ολλανδία γίνεται η δεύτερη χώρα, μετά το Βέλγιο που παρέχει τη δυνατότητα ευθανασίας για παιδιά σε τελευταίο στάδιο ασθένειας και με μεγάλο πόνο. Ήδη, η ευθανασία είναι νόμιμη στην Ολλανδία για τα παιδιά μεγαλύτερα των 12 ετών, εάν δοθεί συναίνεση από τον γιατρό και τους γονείς τους. Η γονική συναίνεση θα είναι απαραίτητη και με τη νέα ρύθμιση.

Τι επικαλείται η αριστερή κυβέρνηση Πάντως, το ζήτημα δίχασε τόσο τους Χριστιανοδημοκράτες, των οποίων ηγείται ο ντε Τζόνγκεν, όσο και τους πιοδεξιούς μετέχοντες στον κυβερνητικό συνασπισμό (ChristenUnie).

Παρότι ο ντε Τζόνγκεν ήταν ανοιχτός σε μια συζήτηση, οι δεξιοί προέβαλαν έντονες αντιδράσεις. Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας παρουσίασε στη Βουλή έκθεση, που δείχνει αυξανόμενη στήριξη για αλλαγή της νομοθεσίας μεταξύ των γιατρών.

«Η μελέτη δείχνει την ανάγκη για ενεργό τερματισμό της ζωής των ανίατα άρρωστων παιδιών, που υποφέρουν απελπιστικά και αφόρητα και θα πεθάνουν στο προβλέψιμο μέλλον» αναφέρει. Τουλάχιστον δύο γιατροί θα πρέπει να συναινέσουν στη διαδικασία, πλην των γονέων.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications