Πούτιν: “Δεν υπάρχει καμία φιλία μεταξύ κρατών”

Η δήλωση αυτή αναμεταδίδεται σε όλα τα αρμενικά ΜΜΕ καθώς αποτελεί τη "βόμβα" Νο2 μετά την άρνηση εμπλοκής Ρωσίας και CSTO στην ένοπλη σύρραξη Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.

Προοίμιο ραγδαίων εξελίξεων στην περιοχή του Καυκάσου προμηνύει η σιβυλλική δήλωση του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, πως “δεν υπάρχει φιλία στην διακρατική πολιτική”.Η δήλωση αυτή αναμεταδίδεται σε όλα τα αρμενικά ΜΜΕ καθώς αποτελεί τη “βόμβα” Νο2 μετά την άρνηση εμπλοκής Ρωσίας και CSTO στην ένοπλη σύρραξη Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.

Η δήλωση Β.Πούτιν
Οι Αρμένιοι έχουν δυσαρεστηθεί από τη στάση της Μόσχας στη σύγκρουση με τους Αζέρους. Στο κλίμα αυτό, αρμενική ιστοσελίδα αναφέρεται στις απόψεις του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του στη Μόσχα.
«Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν φίλοι στη μεγάλη (διακρατική) πολιτική.

Πούτιν: ”Οι μάχες δεν γίνονται στο έδαφος της Αρμενίας!”
«Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν φίλοι στη διακρατική πολιτική», είπε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Παβέλ Ζαρούμπιν στο Κρεμλίνο, ένα μέρος της οποίας δημοσιεύθηκε σε σελίδα του δημοσιογράφου το Σάββατο.

Πρόσφατα, στην ομιλία του στη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για «την έλλειψη ανθρωπισμού και καλοσύνης στις διακρατικές, επίσημες σχέσεις».

Σοκ στην Αρμενία: Drone καμικάζι κατέστρεψε πυροβολαρχία S-300
Βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου δείχνει για πρώτη φορά την καταστροφή μιας πυροβολαρχίας S-300 στην περιοχή Kaghnut από drone-καμικάζι του Αζερμπαϊτζάν. Πιθανότατα πρόκειται για το ισραηλινής κατασκευής Harop.

Η απάντηση της Αρμενίας ήταν άμεση. Σε βίντεο που θα δείτε, βαλλιστικοί πύραυλοι R-17Elbrus γνωστοί ως Scud Β πλήττουν στόχο των Αζέρων.Αζερμπαϊτζάν: Η εκεχειρία δεν έχει τεθεί σε ισχύ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε πως η εκεχειρία δεν έχει τεθεί ακόμη σε ισχύ. “Δεν υπάρχουν ακόμη οι κατάλληλες συνθήκες” ανέφερε σχετικά στο πρακτορείο ειδήσεων Tass. Και η Λευκορωσία “τροφοδοτεί” με όπλα τους Αζέρους

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Leonid Nersisyan, η Λευκορωσία προμήθευσε το Αζερμπαϊτζάν με πυραύλους για τα συστήματα Polonez MLRS. Τα φορτία παραδόθηκαν από ένα αεροσκάφος της Λευκορωσίας στο Αζερμπαϊτζάν με ενδιάμεσο σταθμό την Τουρκία. Συγκεκριμένα τα φορτία παραδόθηκαν στην Ανατολική Θράκη όπου φορτώθηκαν σε 2 Il-76 του Αζερμπαϊτζάν με προορισμό το Μπακού!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications