Το 1897 ένα UFO συνετρίβη στο Τέξας και το σώμα ενός εξωγήινου θάφτηκε σε νεκροταφείο

Αυτή η παράξενη ιστορία είναι σχεδόν ξεχασμένη ακόμη και στις ΗΠΑ και μπορεί να βρεθεί μόνο σε ορισμένα αρχεία. Αλλά ακόμη και εκεί περιγράφεται πολύ σύντομα και χωρίς λεπτομέρειες. Στις 19 Απριλίου του 1897, νωρίς το πρωί στην πόλη Aurora του Τέξας, αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν ένα μεγάλο ιπτάμενο αντικείμενο σε μορφή πούρου.

Φαινόταν σαν αεροσκάφος που μόλις ηταν γνωστά για εκείνη την εποχή, ωστόσο, δεν είχε καμιά σχέση με τα κλασικά αεροπλάνα της εποχής που μόλις είχαν κάνει την εμφάνιση τους , πετούσε στον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα. Από τον Απρίλιο του 1897, τέτοια μυστηριώδη «αεροσκάφη» παρατηρήθηκαν πολλές φορές στις πολιτείες του Ιλλινόις, του Κάνσας και του Τέξας και δεν ηταν μονο ένα.

Η επίσημη εκδοχή λέει ότι πιθανότατα ήταν δοκιμαστικές πτήσεις διαφόρων εφευρέσεων, εκτός οτι δεν βρέθηκαν αποδείξεις για αυτό, αυτές οι δήθεν εφευρέσεις θα ηταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.

Η επίσημη εκδοχή οπως ηταν αναμενόμενο δεν αναφέρει τίποτα για το μη ανθρωπινό ον που ηταν ο πιλότος του σκάφους.

Το αντικείμενο πετούσε τόσο χαμηλά πάνω από το έδαφος που σε κάποιο σημείο χτύπησε έναν ανεμόμυλο που βρισκόταν στην φάρμα κάποιου Judge Proctor, και μετά εξερράγη. Όταν οι ντόπιοι έτρεξαν στο σημείο του ατυχήματος, βρήκαν εκεί παράξενα συντρίμμια και ένα ακόμη πιο παράξενο πτώμα, παρόμοιο με έναν άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα εντελώς μη ανθρώπινο.

Η τοπική εφημερίδα Dallas Morning News ανέφερε τα εξής: Υποτίθεται ότι ο πιλότος του σκάφους ήταν ο μόνος επιβάτης του σκάφους, και παρόλο που το σώμα του είχε ακρωτηριαστεί άσχημα, διαπιστωθεί ότι δεν ήταν κάτοικος αυτού του κόσμου. Η εφημερίδα μίλησε επίσης για κάποιου είδους έγγραφα που βρέθηκαν μαζί με νεκρό εξωγήινο, και ισχυρίστηκε ότι τα έγγραφα περιείχαν μια «άγνωστη ιερογλυφική» γραφή.

Ένας από τους τοπικούς αξιωματούχους που είχε ασχοληθεί την αστρονομία είπε την άποψη του ότι αυτό το πλάσμα προήλθε από τον Άρη. Στα τέλη του 19ου αιώνα, πολλοί αστρονόμοι είχαν ασχοληθεί με τον Άρη και ορισμένοι έκαναν ακόμη και τολμηρούς ισχυρισμούς οτι υπάρχει πολιτισμός εκεί . Επιπλέον, το 1877, ο Ιταλός αστρονόμος Giovanni Schiaparelli μόλις ανακάλυψε τα διαβόητα "κανάλια του Άρη" - περίεργες λωρίδες στην επιφάνεια του Άρη και πολλοί ερευνητές μετά από αυτό ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχε πολιτισμός στον Άρη.

Μερικοί αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το μέταλλο από το οποίο δημιουργήθηκε το σκάφος έμοιαζε με ένα μείγμα αλουμινίου και αργύρου. Πολλοί άνθρωποι πήγαν στο σημείο από γύρο περιοχές για να επιθεωρήσουν τα συντρίμμια και να συλλέξουν κομμάτια αυτού του παράξενου μετάλλου "ως αναμνηστικό". Την επόμενη μέρα, το σώμα του νεκρού εξωγήινου θάφτηκε σε ένα τοπικό νεκροταφείο και μια πέτρινη πλάκα με ανάγλυφη την εικόνα ενός UFO στον τάφο του εκεί που γράφουν το όνομα .

Αυτός ο τάφος με την ταφόπλακα να δείχνει ένα UFO υπήρχε μέχρι το 1973, κάποιοι έσκαψαν στον τάφο και πήραν το πτώμα του εξωγήινου και την ταφόπλακα. Το 2018, εκδόθηκε ένα βιβλίο από τον ερευνητή Kerry Haggard, στο οποίο υποστήριξε ότι το πτώμα του εξωγήινου της Aurora συλλέχθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση, έτσι ώστε τα στοιχεία της ύπαρξης εξωγήινης ζωής να μην πέσουν στα χέρια ερευνητών.

Στο βιβλίο του, επιπλήττει τις αμερικανικές αρχές και τις κατηγορεί για διαφθορά (και όχι άδικα), συγκαλύπτοντας και κρύβοντας στοιχεία που έχουν σχέση με εξωγήινους. Δίνει πολλά παραδείγματα ότι τα περίεργα «αεροσκάφη» του 1897 ήταν αληθινά, αναφέρθηκαν από πολλές εφημερίδες και πήγες σε διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ και ότι το εξωγήινο σώμα υπήρχε.. Μέτα από τόσα χρονιά οι ίδιοι αυτοί συμμορίτες δημοκράτες στην Αμερική και σε όλο το κόσμο βγάζουν "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" τέτοια θέματα και κόπτονται να απομακρύνουν τον όχλο από τετοια θέματα, εκτός βεβαία ότι μόνιμος λενε δεν υπάρχουν στοιχειά για εξωγήινη ζωή και ότι δήθεν δεν έχουν βρει τίποτα.

Ουδείς βεβαία γνωριζει ότι οι συμμορίτες δημοκράτες ενεργούν εκ του πονηρού σε πληθώρα θεμάτων, δηλαδή για καποιο λόγο λενε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι σε αυτή την περίπτωση και δεν ειναι ένα και δυο είδη αλλα πολλά, εκ των οποίων το ένα ειναι ανθρωπινό και έχει άμεση σχέση με πολλά επι της Γης, και ουδείς έχει αναρωτηθεί για ποιο λόγο λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και βαζουν ψευδό-επιστήμονες "αναγνωρισμένους και διεθνούς φήμης " (κάτι τέτοιους γελοίους τίτλους βάζουν λες και υπήρχε περίπτωση να ηταν "αναγνωρισμένος" μη δικός τους) να λενε τα παραμυθία τους ? ένα ερώτημα που προέκυψε το 2015 μόλις είδες μεσώ ίντερνετ ποιοι κόπτονται να λένε για θεωρίες συνωμοσίας, μέσα σε 1 χρόνο απαντήθηκε κιόλας (!) σε συνδυασμό με αληθινή πρόσφατη ιστορία και διάφορες αλλες παρατηρήσεις,και έρχεται εδώ ο καθε ηλίθιος που σε όλη την ζωή του βλέπει τηλεόραση και διαβάζει καθεστωτικές σελίδες και σε θεωρεί και χαζό(!) αυτό σημαίνει επίσης ότι κατι δεν πάει καλα και σε μεγαλη μερίδα του κόσμου αλλιως θα είχαν βρει και αυτοί αυτό που βρήκες και πράγματι το 2017 επιβεβαιωθεί και αυτό, εδώ αρχίζει κατι που ούτε καν έχει περάσει απο το μυαλό εκατομμυρίων επι της Γης, ούτε καν έχουν διανοηθεί τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους, ούτε καν των δήθεν ερευνητών επειδή άπλα αναπαράγουν τι λένε άλλοι συνήθως, ενώ οι ιδιοι ειναι ανίκανοι να σκεφτούν, κάτι που ξεπερνάει την αντίληψη τους, αφού προηγούμενος έχουν φροντίσει να ρίξουν την ανθρωπότητα σε ζωώδες επίπεδο νοητικά,και το μονο που βλέπουν ειναι οι επιπτώσεις που έχουν στην ζωή τους, και σε προσωπικό επίπεδο,ειναι σαν τα μυρμήγκια που κάποιος τα πατάει και τα σκοτώνει αλλα αυτά δεν έχουν ιδέα τι ειναι αυτό, μια σκιά βλέπουν μονο εξ ουρανού η έννοια του τεράστιου ανθρώπου σε σχέση με αυτά τους ειναι εντελώς ακατανόητη . Το γεγονός ότι οι μάζες έχουν ίντερνετ τα τελευταία 10 χρονιά και δεν βλέπουν τίποτα το αφύσικο μεσώ αυτού δείχνει και σε τι κατώτερο επίπεδο ειναι ,εκτός οτι αν κοιτάξεις τι είχε γίνει στην πρόσφατη ιστορία μετά το 1890 βλεπεις αμέσως ότι κατι δεν πάει καλά... Τι σχέση έχει η ιστορία με τους εξωγήινους άραγε? ΥΓ: οποιος δεν ερευνά δεν ειναι άνθρωπος "λόγικο ον" άλλο γκοιμ = μαμ κάκα και νάνι όλη του η ζώη και ενδιάμεσα δουλέυει για να έχει φάγητο, κάμια διάφορα από τα ζώα, είτε έχει πέσει στο επίπεδο τους ...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications