Συγκέντρωση τύπου  ιερά εξέτασης από ορδές «φιλόζωους»  με καπνογόνα έξω από το σπίτι του καθηγητή

Ο μεσαίωνας ειναι εδώ Λιντσάρισμα και λαϊκό δικαστήριο - Αν αναρωτιέστε πως ηταν το μεσαίωνα και πόσο εύκολα έκαιγαν στην πυρά "άπιστους αιρετικούς" ορδές από δογματικά αγρίμια ιδού, το δόγμα άλλαξαν μονο τέτοια έκαναν και την εποχή του Στάλιν για όσους ξέρουν από αληθινή ιστορία, καθώς οι 90 στους 100 "φιλόζωους" ειναι με μαρξιστικές τάσεις και αριστεροί, δογματικοί στην κομμουνιστική θρήσκεια, 1500-2000 χρονιά έκανε η Ευρώπη να συνέλθει από το μίασμα των βάρβαρων που εισέβαλαν απο παντού στην Ευρώπη, και να εμφανιστεί ξανά το ευγενές ευρωπαϊκό γένος και να επανέλθει ο πολιτισμός η επιστήμη και η τεχνολογία, μα όνειρο ηταν που δεν κράτησε ούτε 100-150 χρονιά, τους έμεινε και κληρονομιά τεχνολογία που δεν είχαν δει ούτε στα όνειρα τους, και ξαφνικά απο τα κάρα περασαν στα αυτοκίνητα και στα αεροπλάνα και από τα κεριά στο ηλεκτρικό φως:

Το σύνθημα «δολοφόνε – δολοφόνε» δονεί την ατμόσφαιρα. Οι πιο θερμόαιμοι ανάβουν καπνογόνα. «Δεν θα τη γλιτώσεις» φωνάζουν. Οι γείτονες, έντρομοι, κατεβάζουν τα παραθυρόφυλλα και κλείνουν τις κουρτίνες. Πίσω από τους τέσσερις τοίχους, το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή χτυπάει ασταμάτητα.

“Φιλοζωϊκές οργανώσεις” βρήκαν τον αριθμό και τον μοίρασαν σε χιλιάδες μέλη του μέσω Facebook για να κάνουν «κόλαση» τη ζωή του φερόμενου δράστη. Και το πέτυχαν. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ο καθηγητής παρουσιάστηκε αμετανόητος ενώπιον του εισαγγελέα. Ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και εκείνος χρειάστηκε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας τον σουγιά που είχει μαζί του μέσα σε ένα μαύρο τσαντάκι.

Αμετανόητος ο 54χρονος
«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή Live News.

Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω “τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου” έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί. «Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications