Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι Πακιστανοί για  κακοποίηση 20χρονης

Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως προέκυψε, μετά τις απολογίες τους, οι δύο Πακιστανοί που φέρονται ότι κακοποίησαν σ@ξουαλικά μια 20χρονη φοιτήτρια, στη Θεσσαλονίκη.

Η 5η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων συμφώνησαν να αφήσουν ελεύθερο τον 45χρονο -πρώτο κατηγορούμενο, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 1000 ευρώ, ενώ διαφώνησαν για την ποινική μεταχείριση του δεύτερου κατηγορούμενου ο οποίος φέρεται ότι βίασε την 20χρονη. Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Έτσι, αφέθηκε και αυτός ελεύθερος, με την υποχρέωση να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασίσει του αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Στις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ένας ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και ο άλλος ανέφερε ότι δε συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι. Ακόμη, επισήμαναν ότι στο σπίτι υπήρχαν ακόμη δύο συμπατριώτες τους που δεν πείραξαν την 20χρονη.

Για να ενισχύσουν τον παραπάνω ισχυρισμό οι δύο Πακιστανοί επικαλέστηκαν και το οπτικό υλικό από κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων που απεικονίζει την καταγγέλλουσα να εισέρχεται στο αυτοκίνητο των κατηγορουμένων με τη θέλησή της.

Στη δικογραφία όμως περιλαμβάνεται το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης όπου αναγράφεται ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε σ@ξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 20χρονη κατήγγειλε ότι δύο αλλοδαποί, πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 34 και 45 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο. Την οδήγησαν με τη χρήση βίας στο σπίτι τους και την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης τους συνέλαβαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στην υπόθεση του βιασμού και δολοφονίας της 19χρονης Μαρίας Λαντενμπέργκερ από Αφγανό που αμόλησαν ελεύθερο.Ο "Αφγανός" που βίασε και σκότωσε τη 19χρονη Γερμανίδα, προηγούμενος είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Ελλάδα, την οποία είχε ρίξει από έναν γκρεμό στην Κέρκυρα, και τον άφησαν ελεύθερο. Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και πήγε στην Γερμανία και σκότωσε την άλλη... Στη διάρκεια της δίκης εμπειρογνώμονες εκτίμησαν ότι τελικά η ηλικία του είναι μεταξύ 21 και 29 ετών και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δήλωσε δύο χρόνια μικρότερος για να επωφεληθεί από το καθεστώς του ασυνόδευτου ανήλικου. Και τι γράφουν οι έγκυρες πήγες τους και της Γερμανίας και της Ελλάδας οι οποίες ειναι αριστερές, και καλύπτουν οχι μονο την εγκληματική δράση τους αλλα ακόμα και όταν κάνουν δολοφονίες και βιασμούς τους παρέχουν δικηγόρους? η ακροδεξιά εκμεταλλεύθηκε το έγκλημα αυτό για να καταγγείλει την πολιτική της Μέρκελ και να προβάλει τον κίνδυνο που αποτελούν για τη Γερμανία οι πρόσφυγες (!) εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός "οι κακοί" οχι οτι η Γερμανία ήδη έχει γίνει Ισλαμπαρατ, τα ίδια και η Σουηδία και λοιπές αλλες χώρες..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications