«Καθηγητής Ιατρικής» Μάσκα Και Όταν Αθλούμαστε; (Vid)

Ο κ. Χρήστος Λιόνης, "καθηγητής Γενικής Ιατρικής" και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης, που έτρεξε 5χλμ φορώντας διαρκώς τη μάσκα του μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον συμβολισμό της πράξης του.

Ο κ. Λιονής αναφέρθηκε στον συμβολισμό, στο μήνυμα που ήθελε να στείλει με αυτή την πρωτοβουλία του, μήνυμα κυρίως προς τους νέους, αλλά και τους ηλικιωμένους για τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

«Ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα με διπλή κατεύθυνση», ανέφερε.

Ο καθηγητής Γενικής Ιατρικής εξήγησε τον σκοπό της συμμετοχής του στον αγώνα των 5 χλμ στο Ρέθυμνο λέγοντας πως: «Το κύριο μήνυμα είναι ότι πρέπει να ζούμε με την πανδημία και τη μάσκα, που η κύρια συμβολή είναι για να προστατέψει τους άλλους.

Ήθελα να δείξω ότι ακόμα κι ένα πρόσωπο όπως εγώ 65 χρόνων μπορεί να τρέξει φορώντας μάσκα 5 χλμ, άρα πόσο πιο εύκολο κάποιος που εργάζεται ή έρχεται σε επαφή με άλλους μπορεί να τη φορέσει για λίγες ώρες.

Κυρίως ήθελα να απευθυνθώ στους νέους, με τους οποίους δεν επικοινωνούμε με όρους ενθάρρυνσης και καταννόησης και με όρους της γλώσσας τους.

Ήταν κι ένα μήνυμα για μας τους ηλικιωμένους, δεν σταματάμε να ζούμε και να υποστηρίζουμε τη νεότητα για την οποία είμαστε περήφανοι». Μπλα μπλα μπλα

Εφόσον δεν έχει βίντεο ότι έτρεξε 5 χιλιόμετρα και δεν έβαλε την μάσκα μόλις σταμάτησε δεν πιστεύει κανένας τίποτα , καθώς λέει εκ του πονηρού ότι δεν τον έβαλε κανένας αλλα τον βρήκαν τυχαία και τον έβγαλαν στα κανάλια, ψάξτε αν έχει και αυτός φιλο τον δόκτορα Μασιάλο της μασονικής σχολής London School of Economics , μετα πετάγεται αυτός ο "έγκυρος" και "ανεξάρτητος δημοσιογράφος" και λέει μα τι κάλος άνθρωπος (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications