Η Μπρέντα Του Beverly Hills Shannen Doherty  Στο 4o Στάδιο Καρκίνου – Eτοιμάζει Βίντεο Αποχαιρετισμού (Vid)

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Μετά από μια διετή μάχη, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Ακόμα και εκείνη την εποχή, ωστόσο, είπε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν κρίσιμα, καθώς ο καρκίνος επιστρέφει συνεχώς.

Μέσα στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, η Shannen Doherty λέει ότι εξακολουθεί να έχει «πολλή ζωή» ακόμη.

Σε μια νέα συνέντευξη με το περιοδικό Elle, η star του «Beverly Hills 90210», αποκάλυψε ότι όταν έλαβε τη διάγνωση, για την οποία είπε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2020, έκλαιγε και αξιολόγησε τη ζωή της.

«Ήμουν σαν, “Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κακό κάρμα;” Άρχισα να μελετώ τη ζωή μου και τα πράγματα που έκανα και τα πράγματα που δεν είχα κάνει. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους».

Η Doherty γεννήθηκε στο Μέμφις του Τενεσί, έχει αγγλικό-σκωτσέζικη καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της και σκωτσέζικη ιρλανδική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της.

Επειδή τίποτα δεν ειναι τυχαίο, έγινε μια μικρή ερευνά αν είχε καμιά κόντρα με τους συμμορίτες της γνωστής ράτσας και βρέθηκαν τα εξής:Ο Doherty ηταν Ρεπουμπλικανή και είχε πει το εξής ύποπτο: "Αντιλαμβάνομαι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων σε επιχειρήσεις ψυχαγωγίας τυχαίνει να είναι Δημοκρατικοί (δηλαδή συμμορίτες). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι είμαι Ρεπουμπλικανή".. Το 2014 αμφισβήτησε τον ιδρυτή Paul Watson και παγκόσμιους υποστηρικτές της Sea Shepherd Conservation Society.

Φήμη "κακού κοριτσιού" της έκαναν πόλεμο τα ΜΜΕ το People Magazine την ονόμασε το «εμβληματικό κακό κορίτσι του Χόλιγουντ» την δεκαετίας του '90, ειναι άγνωστο αν έχουν κάποια εμπλοκή οι συμμορίτες με τον καρκίνο που έπαθε, αλλα δεν θα ειναι και απίθανο, θεωρίες συνωμοσίας (!) φυσικά και ειναι θεωρίες συνωμοσίας, αφού οι μάζες ακόμα και στην εποχη του ίντερνετ δεν βλέπουν τίποτα και πως δρουν κάτω από την μύτη τους ενώ τους βλέπεις live και πως οι ιδιοι μέσα απο έγκυρες πήγες τους καλύπτουν την δράση τους λέγοντας για θεωρίες συνωμοσίας και fake news, όμοιος λενε οτι δεν υπάρχει θεραπεία του καρκίνου αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! τοτε γιατι κυνηγούν αντιφρονούντες γιατρούς ? οι μάζες τώρα είδαν με το " κορονοϊό" ότι βγάζουν μονο δικούς γιατρούς, ενώ αυτό γίνεται δεκαετίες τώρα ειδικά μετά το 1945.

Οι ίδιοι έχουν ξαποστείλει πολλούς με καρκίνο, γιατί ειναι ανεκδίκητοι μεταξύ άλλων και τους αρέσει να βλέπουν τα θύματα τους να βασανίζονται, ότι έκαναν δηλαδή και στην Ελλάδα το 40, που φυσικά έχουν καλύψει κάτω από τόνους ψεμάτων, και το 99% δεν εχει ιδέα απο αληθινή ιστορία και νομίζει οτι οι κακοί ηταν οι Γερμανοί, δεν σκότωναν με την μια τα θύματα τους αλλα τα βασάνιζαν πρώτα, ένας λόγος πάρα πάνω που η συγκεκριμένη ανήκει στο γένος που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη :

Το 1999, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με νόσο του Crohn . Η Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της . Τον Φεβρουάριο του 2016, η Doherty αποκάλυψε ότι έλαβε θεραπεία κατά των οιστρογόνων για να συρρικνωθεί ο όγκος και να επιτρέψει τη θεραπεία με λομεκτομή και όχι με μαστεκτομή . Λόγω της παρουσίας πολλαπλών όγκων δεν ήταν δυνατή η λομεκτομή και ένας μαστεκτομή πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016. Η χειρουργική επέμβαση αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα καρκινικά κύτταρα ενδέχεται να έχουν εξαπλωθεί πέρα από τους λεμφαδένες.Επειδή ο καρκίνος ήταν πιο προηγμένη μορφή , υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από χειρουργική επέμβαση. Στις 29 Απριλίου 2017, η Doherty ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Στις 4 Φεβρουαρίου 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει έναν χρόνο πριν και ότι τώρα είναι στο τέταρτο στάδιο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications