Κρήτη: Κάθειρξη 13 ετών σε πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του  - Μαντέψτε που ηταν στην προηγούμενη ζωή του

Θα νόμιζε ότι ξανα γεννήθηκε στο Ισλάμ :Ένοχος κρίθηκε ομόφωνα, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ο 34χρονος που κατηγορούνταν για τον βιασμό της κόρης του, από την ηλικία των 5 έως και 8 ετών

Ο καταδικασθείς που είχε κριθεί ένοχος και πρωτόδικα και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 39 ετών, επανέλαβε ότι είναι αθώος.

Το δικαστήριο ωστόσο αφού του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση, οκτώ ετών για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και δύο έτη για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Κατά συγχώνευση του επεβλήθη συνολική ποινή δεκατριών ετών.

Να σημειωθεί ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019, ορίζει ότι η ασέλγεια μεταξύ συγγενών, δεν αποτελεί πλέον κακούργημα, αλλά πλημμέλημα.

Να σημειωθεί ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019, ορίζει ότι η ασέλγεια μεταξύ συγγενών, δεν αποτελεί πλέον κακούργημα, αλλά πλημμέλημα.

Ως κακούργημα χαρακτηρίζεται το έγκλημα εκείνο που τιμωρείται από το νόμο με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον πέντε ετών.

Ως πλημμέλημα χαρακτηρίζεται το έγκλημα εκείνο που τιμωρείται από το νόμο με φυλάκιση έως πέντε ετών.

Σιγά Σιγά και λόγο της ραγδαίας αύξησης σημιτικών φύλων στην Ευρώπη και τύπου μουσουλμάνων θα το κάνουν νόμιμο

Στο μεταξύ βρήκες αυτό από το 2018 γιατι σου ήρθε μια σκέψη (μήνυμα από την άλλη όχθη) ότι το Ισλάμ ειναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με τον κομμουνισμό και ότι όλοι οι λεγόμενοι αριστεροι κομμουνιστες antifa στην Ευρώπη -Αμερική ειναι ίδιες φυλές με τους Μουσουλμάνους (εξαιρούνται οι γυναίκες) και αφού την κομμουνιστικη θρησκεία την δημιούργησαν οι εκλεκτοί του Γιαχβέ όπως το ισλαμ πάτησες προφήτης Μωάμεθ και έβγαλε αυτη την έγκυρη πηγή τους, η Ευρώπη αποφάσισε όχι οι ίδιοι:

Οκ !αρκεί που έτρεξαν να καταδικάσουν γυναικά γιατί τους έθιξε την φυλή τους, δεν χρειάζεται να ψάξεις καν για τον προφήτη Μωάμεθ ! στο μεταξύ οι ιδιοι ελληνόφωνοι που γράφουν στην άνωθεν έγκυρη πηγή που την διαβαζουν για ελληνική ορδές, ένας από εκεί πήρε μεταγραφή στην κάτωθεν και βαζουν ακριβώς τους ίδιους τίτλους του τύπου " Όχι δεν " και βγάζουν fake news και οτι εχει σχέση με παιδεραστία μεταξύ άλλων:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications