Καλλιάνος για μαθητές: Φταίνε οι γονείς τους που μεγάλωσαν αλητάκια

Σχόλια πρόκειται να προκαλέσει η ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών για τις συνθήκες που επικρατούν στην Παιδεία και μάλιστα εν μέσω της επιδημίας του κορωνοΪού.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε σχόλιο λέγοντας πως «τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους», επιλέγοντας έτσι να τσουβαλιάσει τα κατά κοινή ομολογία δίκαια αιτήματα των μαθητών μαζί με τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα από ελάχιστη μερίδα ατόμων, άγνωστο εάν είχαν σχέση με την πορεία, μπροστά στη Βουλή.

«Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες», συνεχίζει ειρωνικά ο Γ. Καλλιάνος.

Φυσικά, ο βουλευτής πέρα από ενόχους βρήκε και τον φταίχτη, γράφοντας πως «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια».

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ο Αλήτης είναι αυτός!
Ο μεγάλος επιστήμονας που δεν μπόρεσε να κάνει πρόβλεψη της προκοπής και πνίγηκε η Καρδίτσα, χάθηκαν άνθρωποι και περιουσίες και δεν φιλοτιμήθηκε να δώσει από τον μισθό του σαν βολευτής που είναι να τους στείλει νερό, φάρμακα και φαγητό.
Μιλάει για διάλογο αυτό που συμμετέχει στον κυβερνητικό θίασο του "αποφασίζουμε και διατάζουμε";

Sotiείπε...

Οκ, Ας κάνει μήνυση στη μάνα του !!!

Sakisείπε...

Νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις είναι άναισχυντες ,μήπως κατέβηκε να ακούσει τους μαθητές τι ζητάνε μήπως δεν βλέπει το μέλλον μπροστά τους όχι ακριβώς ρόδινο ;;;
Να πρέπει να περνουν πανελλήνιες, να προσπαθουν να μπουν σε μια σχολή, να την τελειώσουν , να κάνουν και μεταπτυχιακό και πάλι προοπτική δεν υπάρχει με αβέβαιο μελλον Χωρίς δουλειά και να δουλεύουν ντελιβεραδες
Και μέσα σε όλα αυτά να τους «δείχνει με το δάχτυλο αυτός ο κυριος και να τους αποκαλεί αλητάκια
Ντροπή και μόνο ντροπή και ούτε ξέρει για ποιο λόγο κατεβήκανε στην διαδήλωση,να απαρτιστούν οι τάξεις από 15 άτομα ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να απασχολήσουν περισσότερους καθηγητές πόσοι περιμένουν Να πιάσουν από αυτούς Δουλειά και είναι είναι άνεργοι ,το ένα φέρνει το άλλο και μετά σου λέει κρίση και μετά να τα παχιά λόγια για να καταπολεμηθεί η ανεργία και τρωει με χρυσα κουτάλια
Έπρεπε να το καθαιρέσει από βουλευτή η νέα δημοκρατία
Ντροπή και μόνο ντροπή και είναι νέος άνθρωπος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications