Αρμενία: Χιλιάδες Αρμένιοι εθελοντές αποχαιρετούν τους δικούς τους και πάνε να πολεμήσουν στο μέτωπο

Χιλιάδες Αρμένιοι αποχαιρετούν τους ανθρώπους τους. Πρόκειται για άτομα της οικογένειάς τους (σ.σ. γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, θείοι) και άτομα από το φιλικό περιβάλλον τους.

Πολλοί ενδεχομένως να αποχαιρετούν και τον έρωτα της ζωής τους. Όλα αυτά, διότι πρόκειται να πάνε να πολεμήσουν στο μέτωπο.

Τεράστια κινητοποίηση για τον πόλεμο
Η κινητοποίηση των Αρμενίων απανταχού της γης είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι εθελοντές Αρμένιοι από όλο τον κόσμο επιστρέφουν στη χώρα τους, με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ετοιμάζονται να πολεμήσουν. Μάλιστα, δεν πρόκειται να το κάνουν από κάποια ασφαλή θέση μάχης. Αντίθετα, σκοπεύουν να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή για την πατρίδα τους. Ο πόλεμος γι’ αυτούς τη δεδομένη στιγμή είναι μονόδρομος.

Ωστόσο, οι ίδιοι χαλάνε το παραμύθι των αριστερών. Εκείνων, οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ορδές των ισλαμιστών που εισβάλλουν στη χώρα μας είναι πρόσφυγες πολέμου και όχι κάτι διαφορετικό.

Αρμενία ώρα μηδέν: Ακολουθούν επτά φωτογραφίες από τους Αρμένιους που αποχαιρετούν τους δικούς τους

Στις παρακάτω φωτογραφίες, Αρμένιοι εθελοντές αποχαιρετούν τους δικούς τους, λίγο πριν μεταβούν στο μέτωπο στο Αρτσακ, με λεωφορείο. Από 3 έως 5.000 θα μπορούσαν να βρίσκονται ήδη στο Αρτακ, έως 15+ χιλιάδες θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις επόμενες μέρες. Εικόνες από την πρωτεύουσα της Αρμενίας…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications