Ο πρώην Αρχηγός  του ΚΚΕ που έκανε γενοκτονία  Θεοδωράκης: Δεν τελείωσε ο αγώνας κατά του φασισμού

Το ελληνόφωνο πτώμα με το ενα ποδι στο ταφο πρώην Αρχηγός του ΚΚΕ που έκανε γενοκτονία στην Ελλάδα υποτίθεται ότι έγραψε και άρθρο στα ΝΕΑ που ο μόνος Έλληνας εκεί υπό την έννοια του γένους δηλαδή ευρωπαϊκού γένους ειναι μονο κάτι γυναικες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους..

Προφανώς άλλος ελληνόφωνος έγραψε αυτό το μαρξιστικό κείμενο, και όχι αυτό το γέρικο κομμουνιστικό μόρφωμα ετών 95 που έκαναν γενοκτονία και στην Ελλάδα επιλεκτικά σε όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος ως φασίστες ναζι συν παιδομάζωμα καυκάσιων παιδιών και επειδή δεν χωρούσαν όλα να τα στείλουν στα Γκουλάγκ της Φρειδερίκης πολλά από αυτά κατέληξαν σε πηγάδια , και κάπως ετσι έμειναν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας στο ελλαδικό χώρο και τρώνε σανό για κακούς φασίστες χωρίς να ξέρουν ότι με αυτο τον όρο απο την Ιταλία εννοούν φυλές/ πνεύματα που δεν ανήκουν σε φυλές τους Γιαχβέ δηλαδή υπηρέτες της εκλεκτής φυλης του Γιαχβέ τύπου κομμουνιστές (!), και έτρεξαν και το έβαλαν όλες οι έγκυρες πήγες τους :

Συγχαίρω και χειροκροτώ τους δικαστές που είχαν το θάρρος να αψηφήσουν κινδύνους και εμπόδια και με την απόφασή τους να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή αναγνωρίζοντας την ως εγκληματική οργάνωση.
Όταν απαλλαχθήκαμε απο το άγος της Χούντας, ήταν βέβαιο οτι η τεχνητή διαίρεση του Λαού μας θα μείωνε τις αντιστάσεις του σε σημείο να δεχθεί την επανεμφάνιση μιας νέας Χούντας, εξίσου προσβλητικής και επικίνδυνης για τη Δημοκρατία.
Βεβαίως, το μέσον ανόδου της Χρυσής Αυγής διέφερε από τα προηγούμενα. Δηλαδή δεν ήρθε με την απειλή των τανκς αλλά με την ανοχή των εξουσιών, πολιτικών και δικαστικών.

Και ενώ η πρώτη μορφή, η Χούντα, αντιμετωπίστηκε με την αντίσταση του ελληνικού λαού, η δεύτερη, η Χρυσή Αυγή, κατόρθωσε να αποσπάσει την ανοχή θεσμών και κομμάτων, καθώς και την ψήφο περίπου μισού εκατομμύριου ελλήνων ψηφοφόρων, εξασφαλίζοντας την παρουσία των εκπροσώπων της μέσα στο Ιερό της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων!

Μετά την ιστορική αποφαση αυτής της ομάδας των δικαστών, διέπρεψε ο φαρισαϊσμός όλων των υπευθύνων για την κατάντια της χώρας μας που δίπλα στην τραγική αλλά και ηρωική μορφή της Μάγδας Φύσσα, δίπλα σε όλους εκείνους που έδωσαν τον μεγαλύτερο αγώνα εδώ και τόσο καιρό, "πανηγύριζαν" για τη "νίκη κατά του φασισμού".

Δεν υπήρξε ούτε αυτοκριτική, ούτε η προσπάθεια να αποκαλυφθούν και να καταδικασθούν οι βαθύτεροι λόγοι-ασθένειες εξαιτίας των οποίων απο το 1967 έως σήμερα ζήσαμε δύο επταετίες με τη θηριώδη παρουσία δύο εγκληματικών μορφωμα΄των με τη σφραγίδα του φασισμού-ναζισμού που τόσο τραγικά βίωσε ο Λαός μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Γι' αυτό προτίμησα να μη μιλήσω την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση. Γιατί δεν ήθελα μια τόσο σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία να πω δυσάρεστα αλλά και από την άλλη δεν μπορούσα να μην μιλήσω για το θέμα αυτό και να τα αποκρύψω, αφου δεν συνήθισα ποτέ τα μισόλογα.

Γιατί το χειρότερο είναι το γεγονός ότι έχουμε καθημερινά και ολοένα αυξανόμενα δείγματα φασιστικής νοοτροπίας στην καθημερινή μας ζωή, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις με την έλλειψη κάθε έννοιας σεβασμού της διαφορετικότητας, όσο και στις διακομματικές σχέσεις με την έλλειψη κάθε έννοιας σεβασμού στο δικαίωμα της διαφωνίας και της διαφορετικής άποψης. Πράγμα που αποτελεί απόδειξη έλλειψης πραγματικής Παιδείας και Πολιτισμού.

Έτσι η φασιστική νοοτροπία - σαν το σαράκι που σαπίζει το ξύλο - σαπίζει καθημερινά το εθνικό σώμα με δραματικές συνέπειες τόσο για την υγεία της κοινωνίας, όσο και για τη δυνατότητα υπεράσπισής μας από τους πολλούς και μεγάλους κινδύνους που συσσωρεύουν οι διεθνείς εξελίξεις μπροστά από την πορτα μας.

Η έκδοση της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε εφησυχασμό ότι αγώνας κατά του φασισμού δικαιώθηκε άρα τελείωσε. Αντίθετα, θα πρέπει να δούμε την απόφαση αυτή ως έναν σημαντικό σταθμό στον αντιφασιστικό αγώνα που πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση αφού γνωρίζουμε καλά πόσο ύπουλο είναι το μικρόβιο του φασισμού.

Μόνο με τη συνέχιση του αγώνα αυτού θα δικαιωθούν ο Παύλος Φύσσας και όλα τα θύματα της Χρυσής Αυγής.
Αντίθετα με τον φαρισαϊσμό, τον κρυφό και ύπουλο φασισμό-ρατσισμό και την άγνοια του κινδύνου που τροφοδοτεί τον εθνικισμό, το πλοίο ΕΛΛΑΣ είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα πέσει σε κάποια απροσδόκητη ξέρα καθώς τα τρια Φ (Φαρισαϊσμός, Φασισμός και Φανατισμός) εμποδίζουν την ασφαλή πορεία προς το μέλλον.
Σήμερα, τόσο τα εσωτερικά μας προβλήματα όσο και οι διεθνείς εξελίξεις απαιτούν να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα, τη σκέψη μας ανεξάρτητη και απαλλαγμένη απο ιδεοληψίες και τις καρδιές μας καθαρές και αμόλυντες από το εμφύλιο μίσος, καθώς ταξιδεύουμε σε αχαρτογράφητα νερα.

Και τώρα δείτε την αληθινή διεθνές εγκληματική οργάνωση με θανάσιμο φυλετικό μίσος στο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος που κανουν μεχρι και δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λέυκο γένος, αυτούς έσφαζαν το 40 στην Ελλαδα επιλεκτικά δήθεν ως φασίστες ναζι , οποιος έμοιαζε με Γερμανό ηταν δηλαδή καθαρά καυκάσιου λευκού γένους σφάξιμο, όμοιος για τον ίδιο λόγο έκαναν την γενοκτονία στην Ουκρανία , Ρωσία ,Αρμενία, Τουρκιά ,Σμύρνη ,Γεωργία Γερμάνια Πολωνία, και οπού άλλου υπήρχαν πολλοι ευρωπαϊκού λευκού γένους : :

Επειδή πολλοί Νεοέλληνες ειναι δογματικές ράτσες και ολα τα βλέπουν δογματικά αφού δεν ανήκουν στο γένος που αποδεκάτισαν, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν σκοτωναν δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους αλλα το ευρωπαϊκό γένος που δεν ειναι ύπουλο δογματικο και δεν υπηρετεί τους εκλεκτούς τους Γιαχβέ δεν έχει προέλευση απο κακό (θεό) αλλα από τον κάλο, και άπλα του κόλλησαν την ταμπέλα ναζι φασίστες και για τους ξεχωρίζουν επειδή δεν φαίνεται τι πνεύμα έχουν ειδικά όταν ειναι εκφυλισμένοι φυλετικά .

Όσο οι μάζες διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και ειναι εκτός τόπου και χρόνου σε σελίδες facebook που ειναι μαζεμένοι ορδές απο ελληνόφωνους (αυτοι που λενε για ναζι φασίστες) βαζουν μεχρι εικόνες με τον Μπάφομετ και βλεπεις ότι ο "κακός Χίτλερ" είχε δίκαιο σε όλα, βεβαία τελικα η Ευρώπη δεν ελευθερώθηκε απο τον Ιουδαίο-κομμουνισμό και έκαναν κόλαση και την Γερμανία μετά την Ρωσία που επι 100 χρόνια εσφάζαν γνησίους Ρωσους ευρωπαϊκου γένους, και σε Γερμανικές πόλεις έγιναν κάνονικα ολοκαυτώματα με εμπρηστικές βόμβες ώστε να κάψουν ζωντανούς όσους περισσοτερους γίνεται η κόλαση επι της Γης!!! γιαυτό την ονόμασαν και επιχείρηση Σόδομα προς τιμή του Γιαχβέ τους και να αρχισουν τον δευτερο παγκοσμιο πόλεμο,και έχεις τον καθε στόκο σημερα που δεν έχει ιδέα από αληθινή ιστορία να λέει για κακούς ναζι ενώ αυτός που υμνεί ιουδαίους ως κάλο γκοιμ ειναι καλύτερος, οχι γιατί δεν μπορούσε να την βρει τι είχε γίνει τότε αλλα γιατί ειναι κατώτερος νοητικά δογματικοί ηλίθιοι που όλα τα βλέπουν δογματικά , και που σε άλλο κόσμο θα θεωρούνταν σχιζοφρενείς, και διαβάζουν εβραϊκές σελίδες για ελληνικές και περιμένουν να του πουν αληθινή ιστορία στα γκοιμ, ερχεται και η σειρά των γκοιμ όμως, επειδή θέλουν να μείνουν μονο αυτοι στο πλανήτη, φιλιά στο χάος οπως έλεγε και ένας άναρχο-κομμουνιστής οι μάσκες ειναι μονο η αρχή, ευτυχώς που δεν θα ζήσω στα επόμενα φριχτά χρονιά που ακολουθούν και το ονομαζουν έποχη της αμαρτίας :

Αν δεν γίνει μια μεγάλη καταστροφή στο Πλανήτη ώστε να εξαφανιστούν αυτές οι δαιμονικές φυλές του Γιαχβέ, αυτός ο πλανήτης θα μετατραπεί σε πλανήτη δαιμόνων, όπως έλεγαν αρχαία κείμενα και ο Γκιόλβας από έναν τέτοιο πλανήτη που κατοικούσαν δαίμονες έκαναν εισβολή στην Γη πριν 2500 χρονιά, αυτοι οι δαίμονες ειναι ανάμεσα σας κάνετε παιδιά με αυτούς(!) μαντεψε τι γεννουν οι γυναικες που ζευγαρωνουν με αυτους νομιζοντας οτι ειναι κανονικοι ανθρωποί σαν όλους τους άλλους , και όλες οι έγκυρες πήγες ειναι δίκες τους,σημείωση: βάζουμε τον όρο δαίμονες επειδή ετσι ξέρετε το κακό. Το ότι σας έχουν μετατρέψει σε υλιστικούς ηλίθιους κατώτερα πνευματικά ώστε να μην καταλαβαίνετε οτι το πνεύμα και ο χαρακτήρας προϋπάρχει ειναι γνωστό, το οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι άκρως ύπουλοι μοχθηροί υποκριτές και έχουν συμπεριφορά σαν δαίμονες, και έχουν στενή σχέση με το κακό οχι επειδή ειναι κομμουνιστες και υποστηρίζουν ιουδαϊκή κόμματα, αλλα επειδή έχουν δαιμονικά πνεύματα δεν το βλέπετε? επειδή δεν βλέπετε τίποτα και σας εχουν ρίξει στο επίπεδο τους θα δείτε τι εστί βερίκοκο ο πλανήτης αυτός θα γίνει η κόλαση σας για πολλές ζωές σας ακόμα παρέα με τους δαίμονες , μέχρι να σας εξαφανίσουν όλους, Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα." ο έξυπνος : γιατι εσένα δεν θα γίνει κόλαση? οχι αγαπητέ γιατί το γένος που ανήκω θέλουν να εξαφανίσουν πρώτα ώστε να μείνουν οι κατώτερες ράτσες πνεύματα να κανουν party , και απο αιμομιξίες δεν βγαίνουν ευρωπαϊκού γένους άντρες συνήθως άρα δεν θα ξαναγεννηθώ εδώ , και ειμαι ο τρίτος μάλιστα ενώ ο πρώτος ειναι σημιτικής ράτσας ξέρετε πολλούς σημερα εκτός απο μουσουλμάνους να κάνουν από 2 παιδιά και πάνω? ακριβώς γιαυτό έχουν μόνιμα οικονομική κρίση και προωθούν παντού σημιτικές ράτσες ώστε να ειναι πλούσιοι να κανουν παιδιά με αυτούς οι γυναίκες. Πάρτε και αλλο ένα μυστικό: οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής αριοί απο οπού προέρχεται το original ευρωπαϊκό γένος και που κάποια την ξέρετε και ως Θεά Αθηνά, βλέποντας ορδες γκοιμ να πολεμούν για λογαριασμό των ερπετών το 1945 κατα της Γερμανίας και κατα του Ευρωπαϊκού γένους αποφάσισαν να πάρουν όσους μπορούσαν Χίτλερ Maria orcis κτλ και να εγκαταλείψουν αυτό τον πλανήτη στην μοίρα των ερπετών.. Όταν το επιτρέψει ο καιρός θα ξανα γυρίσουν για να ξανα σπείρουν το θεϊκό γένος...Υπάρχουν χιλιάδες πλανήτες στο σύμπαν για να υπάρχουμε στο φυσικό κόσμο εμείς τα αγνά πνεύματα.. Νεοέλληνας : ουγκ ουγκ!! τι θεωρίες συνωμοσίες ειναι αυτές? όσο θεωρίες συνωμοσίας ειναι και εικόνα σε μορφή δαίμονα που έχουν σε επίσημη μασονική σελίδα facebook και με σήμα antifa και που την βγήκες ακολουθώντας άπλα αυτούς που τσιρίζουν ως σχιζοφρενείς ενώ εσένα σου φαίνονται φυσιολογικοί για ναζι φασίστες για δεις ποιοι καθοδηγούν αυτα τα ορκ με νοημοσύνη σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι ! κατάλαβες γιατι ειστε γκοιμ πολλοι Νεοέλληνες? και οχι άπλα δεν αξίζει να πολεμήσει κανένας για εσάς αλλα είστε άξιοι της μοιρας των ερπέτων πλέον.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications