Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι εντόπισε ελληνικό υποβρύχιο Τ-214 λίγα μίλια από το Oruc Reis (βίντεο)

Σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες οι ναυτικές τους δυνάμεις είχαν εντοπίσει τα υποβρύχια δημοσιοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν υποβρύχια σε βάθος περισκοπίου λίγα μίλια από το Oruc Reis.

Τι γράφουν οι Τούρκοι:
Hurriyet: "Ελλάδα πρέπει να ντρέπεται! Η Τουρκία δίνει εικόνες από τα δήθεν «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια"
Το βίντεο δείχνει οτι drones της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων( της Τουρκίας) ήταν «αόρατα» και ακολουθούσαν τα ελληνικά υποβρύχια, παρακολουθώντας όλες τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν.

Οι εικόνες των υποβρυχίων που τραβήχτηκαν από τα τουρκικά drones κατέστρεψαν επίσης την αντίληψη που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Ελλάδα λένε τα τουρκικά ΜΜΕ.

"Υπήρχαν ισχυρισμοί στους ιστότοπούς (τους ελληνικούς εννοεί) τους ότι τα υποβρύχια που ανήκουν στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να εντοπιστούν από τα drones των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν για να δημιουργήσουν εντύπωσης στο ελληνικό εγχώριο κοινό, ισχυρίστηκαν ότι τα υποβρύχια τύπου-214 ήταν αόρατα και ότι τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα των ναυτικών περιπολιών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αυτά τα υποβρύχια.

Οι πηγές τόνισαν ότι τα ελληνικά υποβρύχια Type-214, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν αόρατα, ακολουθούνταν συνεχώς από τα πλωτά και ιπτάμενα στοιχεία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο και επέστησαν την προσοχή στην έλλειψη αλήθειας στις ειδήσεις.

Τα περισκόπια αυτών των υποβρυχίων, τα οποία ακολουθούνταν συνεχώς από τα στοιχεία της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, φαίνονται σαφώς τις εικόνες. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα πλάνα των υποβρυχίων επέστησαν την προσοχή. Οι ειδικοί ασφαλείας ανέφεραν ότι αυτό σημαίνει ότι τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούνται εύκολα"

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications