Λοιμωξιολόγος Λαζανάς: Με τη  θ. Μετάληψης  μεταδίδονται νοσήματα…  video

“Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τη Μετάληψη μεταδίδονται νοσήματα” διαμήνυσε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής…εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Μάριος Λαζανάς.

“Προφανώς και δεν υπάρχει επιδημιολογική μελέτη που να το αποδεικνύει” παραδέχθηκε ο κ. Λαζανας ο οποίος όμως δήλωσε πως “υπάρχει όμως η επιστημονική λογική”.

Ο κ. Λαζανάς υποστήριξε πως ολόκληρο το τελετουργικό της θείας Μετάληψης δημιουργεί πρόβλημα, ο ιερέας που δεν φοράει μάσκα αλλά και το κοινό μαντήλι το οποίο χρησιμοποιείται και πρότεινε να αποφεύγεται η μετάληψη από τους πιστούς.

“Ας πάνε στην εκκλησία – δεν χρειάζεται και σε ώρα λειτουργίας αλλά και όταν είναι κενή – ας κάνουν τον σταυρό τους χωρίς να φυλάνε την εικόνα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος.

Ε αφού δεν τους βγήκε το παραμύθι με τους "χιλιάδες νεκρούς από κορονοϊό " το γύρισαν σε "κρούσματα" δηλαδή τρομάζουν τα δίποδα πρόβατα κρούσμα = θάνατος αλλο που τα μισά ειναι και fake,και εμφανίζονται ως ειδικοί χωρίς ίχνος ντροπής διάφοροι ενώ άπλα εκτελούν εντολές, όπως και εκτελούν εντολές κατα γράμμα του λεγόμενου "παγκόσμιου οργανισμού υγείας",που το έχουν κάτι ευαγγέλιο κιόλας πολλοι κοιμισμένοι, ένω το ίδρυσαν οι διεθνές συμμορίτες το 1947 για να κρύψουν αυτά που ειχαν ανακαλύψει οι "κακοί ναζι" εκτος από εφευρέσεις (!) ...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο από το 06:25″

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications