Στο πόλεμο της πλύσης εγκεφάλου και η  Ισπανική δήθεν Γρίπη του 1918

Βρισκόμαστε κάπου το 1910, εκείνη την εποχή οχι μονο δεν υπήρχε ενημέρωση για το τι γίνεται πέρα απο την γειτονιά σου, αλλα και οι ελάχιστες εφημερίδες της εποχής έκαναν πολύ εύκολα χειραγώγηση των μαζών, πχ στην Γερμανία που ειναι γνωστό αυτό, οι 9 στις 10 εφημερίδες ήσαν των ιουδαίων, τι και αν ηταν ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό έλεγχαν τα ΜΜΕ της εποχής.

100 χρονιά μετα τίποτα δεν έχει αλλάξει, και βγαίνει το συμπέρασμα ότι και εκείνη την εποχή υπήρχαν τα πρόβατα που πηγαίναν για σφαγή,μονο που αυξήθηκαν δραματικά, μοιάζει απίστευτο αλλα μονο με το λόγο μπορείς να οδηγείς ορδές κοιμισμένων εκεί που θέλεις εσύ .

Οι αρνητές της μάσκας στην ισπανική γρίπη γραφουν στην έγκυρη πήγη τους iefimerida.gr και τους συγκρίνουν με τους σημερινούς για λογούς καθαρά προπαγάνδας:
Υπήρξαν τότε και αυτοί που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα. Στις εφημερίδες της εποχής, καταγράφεται η δράση της οργάνωσης Anti-Mask League που στις 25 Ιανουαρίου 1919 κάλεσε σε Συνάντηση Κατά της Μάσκας. Τα μέλη και οι υποστηρικτές της οργάνωσης ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχε επιστημονική τεκμηρίωση ως προς την προστασία που φέρνει η μάσκα, ότι η χρήση της ίσως ήταν επικίνδυνη και ότι ο εξαναγκασμός αποτελούσε καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Στην Ελλάδα δεν υπήρξε πόλεμος απόψεων γύρω από την μάσκα, γιατί τότε, ούτε καν προτάθηκε η χρήση της, δεν είχαν τόσους πολλούς "ειδικούς" πράκτορες φαίνεται .
Δημοσίευμα στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ τον Οκτώβριο του 1918, όταν δηλαδή η πανδημία άφηνε καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς, αναφέρει:«Προ του κινδύνου της γρίπης, η Κυβέρνησις πολύ προ της εμφανίσεως της νόσου, έσπευσεν να ζητήση πληροφορίας περί των μέτρων, τα οποία ελαμβάνοντο εις τα άλλα Κράτη περί του αοράτου εχθρού…».(ΕΜΠΡΟΣ 17 Οκτ 1918)

Βρισκόμαστε κάπου το 2010-2020 , παλιά μπορεί να μην ειχαν πτυχία και να μην είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες αλλα ηταν πολύ πιο έξυπνοι απο τους σημερινούς ,γιαυτό και όλες οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο ειναι από εποχή 1850-1945: Δεν θα μπεις καν στην διαδικασία να πεις τι ηταν αυτή η λεγόμενη Ισπανική γρίπη, στην έγκυρη πηγή τους wikipedia εκτός απο σημιτικές ασυναρτησίες και ψέματα γράφουν και τα εξής: Ημερομηνία έναρξης: 1918 - Ημερομηνία λήξης: 1920, είχε και ημερομηνία λήξης λες και ηταν κονσέρβα! πως γίνεται κάθε φορά που πάνε να πάρουν την εξουσία οι συμμορίτες, λίγο πριν μόλις 10 χρονιά να εκδηλώνονται πανδημίες τύπου πανούκλα ώστε να αποδεκατησουν μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ώστε μετα να ειναι εύκολη κατάκτηση της εξουσίας? στην έγκυρη πηγή τους λένε αυτά για να μην λένε κάποιοι για θεωρίες συνωμοσίας, που στο ηλίθιο μυαλό τους η τάμπελα θεωρίες συνωμοσίας ειναι συνώνυμο του ψέματος, επειδή έτσι έχουν μάθει τα γκοιμ:

Πρέπει να είσαι εντελώς βόδι η αλλιώς γκοιμ ("άνθρωπός" με πνεύμα ζώου ), για να νομίζεις ότι η δημοκρατία ειναι "Ελληνική επινόηση", πόσο δε που παντού σε όλη την Ευρώπη οι φυλές του Γιαχβέ εμφανίζονται ως δημοκράτες κομμουνιστές αναρχικοί, οι ελληνόφωνοι εθελοντές που πήγαν να πολεμήσουν τους αντικομμουνιστές της Ισπανίας "τους κακούς φασίστες" σίγουρα απόγονοι αρχαιων ηταν, και οχι ελληνόφωνες σημιτικές φυλές που τους ξέρετε ως κομμουνιστες αριστερούς.

Βεβαία εκτός απο πανδημίες που ηταν και ανεξέλεγκτες εφάρμοζαν και αλλες τακτικές για να αποδεκατίσουν τον πληθυσμό: Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας (1932-1933)υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της Ουκρανίας που συνοδεύτηκε από το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο λιμός επηρέασε και άλλες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο εκδηλώθηκε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα θύματα στην Ουκρανία, και σε γειτονικές περιοχές της.

Παρόμοιο λιμό πήγαν να κάνουν και στην Ελλαδα ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας και να μείνουν μονο αγγλόφιλοι δηλαδή ελληνόφωνοι, και που φυσικά λενε οτι ευθύνονται οι κακοί Γερμανοί, και εξαφανίζουν τα ντοκουμέντα από το ίντερνετ, λες και αν το διαβάσει ο Νεοέλληνας ραγιάς οτι οι κομμουνιστές την προκάλεσαν και οχι οι κακοί ναζι θα ξυπνήσει! όταν επι χρονιά μέσα από σχολεία και δεκάδες έγκυρες πήγες τους διαβάζει ψέματα επι ψεμάτων για κακούς ναζι που ευθύνονται για τα πάντα επειδή αντιστάθηκαν στην κομμουνιστική πανούκλα όπως καμιά άλλη χώρα και για "ήρωες κομμουνιστές "!!! και έχουν πάρει το μέρος των κομμουνιστών, υποστηρίζουν δηλαδή φυλές του Γιαχβέ του θεού της καταστροφής που ειναι δηθεν ιδεολογία οχι μοχθηρές φυλές(!) και υποστηρίζουν ομοίους τους την αναρχία και το χάος της κοινωνιας τους, τα βάζουν και δημοσιά σε άναρχο-σελίδες τους στο facebook (!)αλλα ο Νεοέλληνας διαβάζει έγκυρες πήγες τους που εκεί το παίζουν σοβαροί και το κάλο σας θέλουμε,και βλέπει τα κανάλια τους! και τους φταίνε οι κακοί ναζι μετά για τα δεινά τους και το εκφυλισμό των πάντων...

Προφανώς δεν ευθύνεται η έλλειψη πληροφορίας όπως το 1918, αλλα η έλλειψη νοημοσύνης και οχι μονο, αφού αν ήσαν δίκαιη μεγαλη μερίδα του πληθυσμού θα είχε βρει και την αλήθεια με το που μπήκε στο ίντερνετ , υπήρχαν δεκάδες ανεξάρτητα site και blog για να μάθουν την αλήθεια αλλα τους βολεύει το ψέμα. Τι περιμένεις όταν η μαρξιστική "Μηχανή του Χρόνου" έχει 700.000 like? θα κάτσεις να κανεις ανθρώπους και να σκεφτονται με ανθρωπινή λογική και οχι λογική γκοιμ τους ήδη ξοφλημένους? ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications