Ο Ιρανός «προφήτης» που λέει ότι ο κοροναϊός θα σκοτώσει το μισό πληθυσμό του πλανήτη

Στο Ιράν, λίγα είναι γνωστά για τον "προφήτη" Σαλμάν, κυρίως μόνο για όσα λέει για τον εαυτό του. Ότι έλαβε δύναμη από τον παππού του και περιπλανήθηκε στα βουνά για 11 χρόνια πριν αρχίσει να κάνει προβλέψεις.

Μέχρι σήμερα, λένε ότι υπάρχουν 43 εκατομμύρια περιπτώσεις λοίμωξης από κοροναϊκό COVID-2019 στον κόσμο και μόλις 1 εκατομμύριο θάνατοι δήθεν απο κοροναϊό. Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι θα υπάρξουν πολλά περισσότερα θύματα στο μέλλον. Ο προφήτης πιστεύει ότι ο κοροναϊός θα σκοτώσει αρκετά δισεκατομμύρια ανθρώπους. Δηλαδή, η μισή ανθρωπότητα θα πεθάνει. Ο Προφήτης σημείωσε ότι με αυτόν τον τρόπο ο θεός τιμωρεί τους ανθρώπους για την αμαρτωλή ζωή τους.

Ο Προφήτης δεν συναντά συχνά με δημοσιογράφους, αλλά κάνει τακτικά δηλώσεις. Για παράδειγμα, στις αρχές του 2020, είπε ότι είχε ταξιδέψει όχι μόνο στο Ιράν και τη Συρία, αλλά και στη Ρωσία, και μετά από ειδική πρόσκληση ενός μυστηριώδους ατόμου.

Ο Προφήτης είπε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι καλός καθώς «συγκεντρώνει την πνευματικότητα του ρωσικού λαού σε ένα σύνολο και αυτή είναι η μεγάλη του αξία». Το 2019, ο Salman Salehigudarza, σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους του NTV, προέβλεψε την πτώση του προέδρου της Ουκρανίας Petro Poroshenko. Είπε ότι είχε εισέλθει σε ένα «κακό παιχνίδι» και σύντομα θα μαχαιρωθεί στην πλάτη από εκείνους που δεν περίμενε .

Πριν από περίπου ένα χρόνο, έκανε επίσης μια δήλωση ότι «φωτιά και τέφρα» θα περιμένουν τον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια λόγω πολλών ηφαιστειακών εκρήξεων. Τα ηφαίστεια «ξυπνούν» στην Ανατολή και όλα αυτά θα είναι επίσης η αντίδραση του πλανήτη στις ενέργειες των ανθρώπων. Στο Ιράν, ο Προφήτης θεωρείται ένας μυστηριώδης γέρος, για τον οποίο λίγα είναι γνωστά, αλλά που φέρεται να κάνει συχνά σωστές προβλέψεις.

Η μητέρα του σχετίζεται με ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ιράν. Πριν αρχίσει να προβλέπει, μπορεί να πέσει σε έκσταση ή να κάνει ακατανόητες κινήσεις με τα χέρια του. Σύμφωνα με τον Salman, έλαβε τη δύναμή του από τον παππού του, του οποίου το όνομα ήταν Mahmud Ali Shah. Ήταν σοφός και είχε χιλιάδες μαθητές και οπαδούς.

Ο Προφήτης είπε ότι μια τεράστια ποσότητα ενέργειας βγαίνει από τη γη σε ειδικά μέρη, μπορείτε να επαναφορτίσετε την δύναμη σας όπως μια μπαταρία. Επανειλημμένα διαλογίστηκε σε ένα από αυτά τα μέρη για 40 ημέρες και όλο αυτό το διάστημα δεν χρειαζόταν νερό και φαγητό (!).

Τα περισσότερα από αυτά τα μέρη βρίσκονται στα βουνά, αλλά πού ακριβώς, ο Salman δεν είπε. Φέρεται να ανέπτυξε το δώρο της προνοητικότητας αφού περιπλανήθηκε στα βουνά και έκανε διαλογισμό για 11 χρόνια. Στην Ανατολή, άνθρωποι όπως ο Salman Salehigudarza ονομάζονται δερβίσηδες. Αυτός είναι ένας όρος κάτι μεταξύ ενός ευλογημένου και ενός ερημίτη μοναχού.Δεν τα ξέρει καλά πάντως ο «προφήτης»....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications