Ελληνόφωνοι της γνώστης ράτσας βεβήλωσαν το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες

Η βεβήλωση έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου, όπως αναφέρει το lamiareport.gr

Δήθεν "Άγνωστοι" που ειναι οι γνωστοί ελληνόφωνοι της γνωστής ρατσας, και που έκαναν την φυλη τους δηθεν ιδεολογία βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις θερμοπύλες, μια ημέρα πριν από την εθνική επέτειο. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο και έβαψαν με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.

Αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, με εντολή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου έσπευσε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο του Λεωνίδα.

Αν κάνετε καμια βόλτα σε άναρχο-μαρξιστικές και antifa σελίδες facebook μπορεί να το έχουν βάλει ως κατόρθωμα και να καυχιούνται ,όπως έβαζαν επι 5 χρονιά για επιθέσεις σε γραφεία και άτομα της Χ.Α, επίσης τους ίδιους σε αυτές τις σελίδες θα τους βρείτε μαζεμένους στα ellhnika hoaxnes να σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι και να αλληλοϋποστηρίζονται σαν τους τσιγγάνους και βλέπεις σε κάθε post 1000 like, απο εκεί εξάλλου εντόπισες οτι όλοι τους ειναι και σε αλλες άναρχο-μαρξιστικές σελίδες, και επίσης ότι στην πραγματικότητα ειναι ελληνόφωνες σημιτικές φυλές και οχι δήθεν ιδεολογία οπως νομίζουν οι μάζες τόσα χρονιά, απο ολα εχει ο μπαξές : ιουδαίους, άραβες, μογγολικής, και πάσης φύσεως ελληνόφωνο αγρίμι ίδιας ράτσας με τους "μεταναστες " προφανώς ειναι στο Ελλαδιστάν απο την εποχη της τουρκοκρατίας και τα τελευταία χρονιά έχουν αυξηθεί με τις αιμομιξίες ενω πριν ηταν στέθερος ο αρίθμος τους, άφου παντρεύονται κάποια βαζουν τα αυγά φιδιού και μετα την χωρίζουν και βάζουν τα αυγά σε άλλη για να αναπαράγουν την φυλή τους, και κάπως έτσι γέμισε η Ελλάδα ελληνόφωνους και χωρισμένες με τα μουλίκα τους που ειναι και αγριμία από μίκρα..

Βρίσκεις μια ευρωπαϊκού γένους με 3 μογγολακια που έκαναν και φασαρία μέσα στο κόσμο, δικά σας τα παιδιά? ναι λέει γιατί δεν μοιάζει κανένα με σένα? αχ μην μου το θυμίζεις κανένα δεν μου έμοιασε, εσύ έκανες φασαρία μικρη? οχι λέει, ο άντρας σας μοιάζει σαν τους άραβες? ναι λεει που το κατάλαβες? εμ γιαυτό βγήκαν έτσι ! μόλις μεγαλώσουν λίγο θα τρέχουν σε πορείες αναρχικών και φωνάζουν ουγκ ουγκ φασίστες ναζι , και μετά λέτε πως γέμισε ανθέλληνες η Ελλαδα (!) και αυτοί που τα βάζουν να λένε για φασίστες ναζι εννοούν το γένος σου! τώρα ειναι αργά να τα πετάξεις στο Καιάδα άσε που θα σε πάνε και μέσα μάντεψε γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσιστής, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, και έφυγες ! έχει χάρη που κέρδισαν το 1945 αλλιώς θα υπήρχε νόμος να απαγορεύει γάμους μεταξύ γυναικών καυκάσιου ευρωπαϊκού γένους με αλλόφυλες φυλές.

Το πως όλοι αυτοι οι ελληνόφωνοι που βγάζουν μάτι απο την ύπουλη συμπεριφορά τους (εκτός οτι ειναι σημιτοφάτσες) οτι ουδεμία σχέση εχουν με το ευγενές ευρωπαϊκό γένος, θεωρούνται Έλληνες με καθαρό Ελληνικό DNA μονο ο Γιαχβέ τους ξέρει! όμοιος και πως εκατομμύρια στην Ελλαδα δεν έχουν καταλάβει ότι ειναι οι φυλες τους έτσι, και οχι η δήθεν ιδεολογία, δεν ξύπνησε ο άλλος μια μέρα και είπε να γίνω μασόνος η antifa , έτσι γεννήθηκε, και αυτές οι μοχθηρές φυλές έλκονται απο το κακό και συνεπώς υποστηρίζουν ομοίους τους αυτό το έχουν ονομάσει δήθεν ιδεολογία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications