Κακοκαιρία στην Κρήτη: Φοιτήτρια γαντζώθηκε σε στύλο για να σωθεί  (vid)

Εικόνες αποκάλυψης κατά την τριήμερη καιρική βόμβα που δέχτηκε η Κρήτη

Μια 20χρονη κοπέλα που ακινητοποιήθηκε με το αυτοκίνητό της, βγήκε, σκαρφάλωσε στο καπό και μετά πιάστηκε σε έναν πυλώνα της ΔΕΗ, περιμένοντας τη διάσωσή της από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας στο Creta24.gr, η κόρη του είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος της ΑΣΟΕΕ και βρισκόταν στην Κρήτη, καθώς λόγω του κορονοϊού τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από την περιοχή της Αμνισσού, όπου μένουν, και πήγε να αγοράσει βιβλία. Όταν έφτασε στον Καρτερό, το ρέμα είχε ήδη φουσκώσει επικίνδυνα. Η ίδια όσο βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, αντιλήφθηκε ότι τα λίγα εκατοστά νερού που είχαν πέσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, δυσκόλευαν την κίνηση του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς, η ίδια είχε την ευστροφία και πρόλαβε να βγάλει τη ζώνη, ώστε να βγει από το αυτοκίνητο πριν κλειδώσει. Η κοπέλα περπάτησε για λίγο στα λασπόνερα, μέχρι να πιαστεί από τον στύλο και να γατζωθεί, περιμένοντας τους άνδρες της πυροσβεστικής να την προσεγγίσουν και να τη μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο ενώ το αυτοκίνητο της, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο κ. Θανάσης, ο πατέρας της, βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, όμως δεν τον άφηναν να πλησιάσει λόγω της επικινδυνότητας του σημείου.“Ευχαριστώ τους Πυροσβέστες και όσους βοήθησαν για να σωθεί το παιδί μου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο” ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Creta24.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications