Η Σουηδία χαλαρώνει τα μέτρα – Δεν συστήνει καν τη χρήση μάσκας η πιθανή εξήγηση  - στη Ελλάδα: μάσκες παντού!

«Πιστή» στην αρχική της στρατηγική απέναντι στον κορωνοϊό παραμένει η Σουηδία, η οποία προχωρά μάλιστα σε χαλάρωση πολλών μέτρων την ώρα που μεγάλο μέρος της Ευρώπης επιβάλλει μίνι lockdown για την ανάσχεση της εξάπλωσης της "πανδημίας"

Εξ αιτίας της ανόδου των κρουσμάτων η σκανδιναβική χώρα απλά ανακοίνωσε κάποιες συστάσεις που αφορούν τα νυχτερινά κλαμπ, ωστόσο δεν συνιστά τη χρήση μάσκας και η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει και πολύ από την έναρξη της "πανδημίας", στις αρχές του χρόνου.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19 αυξάνει τακτικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου και χθες Πέμπτη οι υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 1.614 νέα κρούσματα, ο πιο μεγάλος αριθμός από τον Ιούνιο.Σε αντίθεση, πολλές ευρωπαϊκές χώρες, επέλεξαν να επιβάλουν μίνι lockdown και απαγορεύσεις κυκλοφορίας για να περιορίσουν την αύξηση των κρουσμάτων.

Η Σουηδία υιοθέτησε νέα μέτρα στην Ουψάλα, όπου παρατηρείται άνοδος των μολύνσεων, μετά την επιστροφή των φοιτητών στα πανεπιστήμια στις αρχές του φθινοπώρου.Πλέον συνιστάται στους κατοίκους να αποφεύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την επαφή με πρόσωπα εκτός του νοικοκυριού τους ως την άλλη εβδομάδα.

«Οι άνθρωποι μπορούν να τηρήσουν τόσο αυστηρούς κανόνες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και η χρονική επιλογή είναι σημαντική. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε πολύ νωρίς και δεν μπορούμε να περιμένουμε και πάρα πολύ, ελπίζουμε ότι είναι η σωστή στιγμή», είπε ο επιδημιολόγος Άντερς Τέγκνελ που χαράσσει τη στρατηγική της Σουηδίας για την πανδημία.

Η ζωή συνεχίζεται
Αντίθετα με τον υπόλοιπο κόσμο, η Σουηδία παραμένει μία από τις λίγες χώρες που δεν συνιστά τη χρήση μάσκας, με τις υγειονομικές αρχές να μην τη θεωρούν αρκετά αποτελεσματική.Στη Στοκχόλμη η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει πολύ από την αρχή της πανδημίας: οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν ακάλυπτο το πρόσωπο και τα εστιατόρια και τα καταστήματα δεν έκλεισαν ποτέ.

Χαλάρωση μέτρων
Χθες η κυβέρνηση της Σουηδίας έκανε την έκπληξη αίροντας τις συστάσεις προς τους πιο ευάλωτους στον κορωνοϊό, κυρίως σε όσους είναι άνω των 70 ετών, στους οποίους είχε ζητήσει από την αρχή της πανδημίας να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Για να αιτιολογήσουν την απόφασή τους οι αρχές δήλωσαν ότι φοβούνται για την εμφάνιση ψυχολογικών προβλημάτων, όπως κατάθλιψη και μοναξιά, που συνδέονται με την απομόνωση.

Στις αρχές Οκτωβρίου είχε επίσης αρθεί η απαγόρευση επισκέψεων σε οίκους ευγηρίας, μια από τις λίγες που είχαν επιβληθεί στη διάρκεια της πανδημίας.
Αν και από τα τέλη Μαρτίου απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις περισσότερων από 50 ατόμων, η κυβέρνηση αύξησε χθες σε 300 τον αριθμό αυτών που μπορούν να παρακολουθούν πολιτιστικές και αθλητικές συγκεντρώσεις.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Σουηδών στηρίζει την προσέγγιση των αρχών. Ωστόσο υπάρχουν και οι επικριτές της, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας.
Στην αρχή της πανδημίας covid-19 κάποιοι κατηγόρησαν τη Σουηδία ότι παίζει ρώσικη ρουλέτα με τους κατοίκους της, με τον αριθμό των θανάτων να ξεπερνά κατά πολύ αυτόν που καταγράφηκε σε γειτονικές της χώρες που υιοθέτησαν πιο αυστηρά μέτρα.

Η κυβέρνηση υπερασπίζεται το μοντέλο της και κάνει λόγο για μέτρα διαρκείας, για «έναν μαραθώνιο και όχι αγώνα δρόμου».
Για τον Γιόχαν Κάρλσον, διευθυντή της Σουηδικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας, στόχος είναι «να δημιουργηθεί μια κατάσταση στην οποία θα μπορούμε να ζούμε τη ζωή μας με σχετικά κανονικό τρόπο δεδομένων των περιορισμών» και η υιοθέτηση μιας στρατηγικής που θα είναι αποδεκτή και θα τηρείται. Η υπόλοιπη Ευρώπη αποδεικνύει, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι τα lockdown και οι άρση τους «δεν είναι ο σωστός δρόμος».

Η πιθανή εξήγηση:
Εκεί προφανώς οι "ειδικοι" δεν ειναι συμμορίτες λόγο έλλειψης τους (που να πρώτο βάλουν συμμορίτες? έχουν βάλει ήδη υπουργούς και βουλευτές ώστε να μπαίνουν ορδές λαθρο και στην Σουηδία ίσως η μονή χωρα που είχε μείνει πιο καθαρή απο το μίασμα των βάρβαρων και λοιπών φύλων του Γιαχβέ = κομμουνιστες antifa κτλ: ουγκ ουγκ ναζι φασίστες ουγκ!), αφού μόλις πριν 5-10 χρονιά άρχισαν να στέλνουν ορδές προσφύγουν ωστε να μολύνουν και τις τελευταίες που έχουν απομείνει από το "θεϊκό γένος" , τουρκοκρατία δεν είχε όποτε?, μέχρι να γεννοβολήσουν να εκπαιδευτούν στα μαρξιστικά σχολεια και να τα σπουδάσουν ώστε να γίνουν χρήσιμα γκοιμ και να εκτελούν εντολές χωρίς ίχνος λογικής και ηθικής (οπως στην Ελλαδα που δεν βλεπεις ούτε για δείγμα πουθενά σε καμια θέση άντρα ευρωπαϊκού γένους έστω εκφυλισμένο) , θα περάσουν αλλα 10 χρονιά ..Μάλιστα ο υπεύθυνος υγείας εκεί ειναι ευρωπαϊκού γένους καμιά σχέση με το Ελλαδιστάν που οπού και να κοιτάξεις βλέπεις σημιτοφατσες...

Από την άλλη ακριβώς επειδή αυτη η χωρα της Ευρώπης εχει μεινει πιο καθαρή και μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι ευρωπαϊκού γένους έστω εκφυλισμένοι, τρέμουν μην ξεσηκωθούν και πάρουν με το μέρος τους και τις αλλες φυλές ( μέχρι το 1945 ηταν η Γερμανία η πιο καθαρή χώρα της Ευρώπης σε καυκάσιο γένος απόγονοι "ημίθεων" γιαυτό και το 80% της τεχνολογίας ειναι από εκεί και από τότε, αυτα για Νεοέλληνες που νομιζουν οτι ηταν Μογγόλοι επειδή ετσι τους είπαν οι Ιουδαίοι ειναι πυρηνική φυσική ). Τα άνωθεν σε ραγιάδες Νεοέλληνες φαίνονται θεωρίες συνωμοσίας επειδή τόσο τους κόβει , και ξανα λέμε οτι πολλοι Νεοέλληνες δεν ανήκουν στο Ευρωπαϊκό γένος και ως εκ τούτου δεν ειναι απόγονοι αρχαιων αυτών που νομίζουν αυτοί,και φαίνεται στην ίδια την ψυχοσύνθεση τους οχι μονο φυλετικά και χωρίς πτυχία ψυχολόγου. Φαίνεται και απο τι ιστοσελίδες διαβάζουν στο ίντερνετ και ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, και αφήστε τα παραμυθία κάποιοι έξυπνοι περί "καθαρού Ελληνικού DNA" δεν γίνεται 5 γυναικες γνησίου ευρωπαϊκού γένους (που παρασύρονται και πιο εύκολα κιόλας οι γυναικες), να μην διαβαζουν καμια απο αυτές τις έγκυρες πήγες για τον όχλο ούτε like δεν πατάνε, να διαβαζουν την δίκη μας, να έχουν μυστικιστικές τάσεις, να ερευνούν τα πάντα, και έχουν απέχθεια στην σημιτική φράση "θεωρίες συνωμοσίας", σκέψου να ηταν έτσι το 40% των άντρων στην Ελλάδα, δεν θα έκαναν party οι ελληνόφωνοι μονο απο φόβο μην ξυπνήσουν ακόμα και αν δεν εχουν το Γνώθι Σαυτόν..γιατί αν το πάμε και επιστημονικά χωρίς πτυχία γενετικής το 26% το 1990 Στην Ελλάδα είχε αφρικάνικο Haplogroups e1d1 για το πόσοι έχουν σημιτικό μογγολικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 δεν υπάρχουν στοιχειά αλλά φαίνονται αλλιώς : αριστεροί κομμουνιστες ειναι συνήθως εκτός ότι ειναι μαυριδεροί τύπου σημιτικές ράτσές και αυτό γιατί το γονιδίωμα καθορίζει και το πνεύμα = χαρακτήρα ..

Αλλα με τόσους πολλούς γιαούριδες που δεν εχουν αφήσει εβραϊκή σελίδα που να μην έχουν πατήσει like νομίζοντας ότι ειναι "Ελληνική" , και έχουν και σημιτική λογική ακόμα και αν δεν ανήκουν οι ιδιοι σε σημιτικές φυλές τύπου άραβες αλλα ανήκουν στο γένος το γκοιμ που κάνουν δεδομένα ότι τα μάθεις και λειτουργούν μηχανικά, γεννημένοι δούλοι αν τους δόσεις φαγητό και λεφτά ειναι ευτυχισμένοι γιατί μεταξύ άλλων ειναι και υλιστές και πανε την κοινωνία στο πάτο μονο με την ύπαρξη τους μέσα σε αυτή ,εκτός οτι ειναι και εγκληματικά στοιχεία, τέτοια γκοιμ μαζεύουν και τα βαζουν σε θέσεις κλειδιά και εκτελούν εντολες τους χωρις ίχνος λογικής αξιοπρέπειας και ηθικής αφού από την φύση τους και την φυλή τους απουσιάζουν ολα αυτα που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, τι δεν κατάλαβες μεσιε και μαντάμ? ίσα δικαιώματα για όλους και είμαστε όλοι δήθεν ίσοι δεν ήθελες ? τι νόμιζες δηλαδή? ότι ειναι φυσιολογικό να κάνεις οτι σου λενε 5-10 ελληνόφωνοι ως σκύλος και να μην έχεις καθόλου τύψεις για αυτα που προκαλείς από την θέση που σε έχουν βάλει σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους? .

Είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει (να πάνε σε καθεστωτικές σελίδες η στο makeleio και το pentostalagma αν θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά, δεν θα γίνουμε σαν τους Νεοέλληνες για να έχουμε κόσμο όπως δεν γίναμε 6 χρονιά τώρα της ύπαρξης αυτής της σελίδας ακόμη και αν ηδη απο το 2016 ελληνόφωνοι έκαναν πόλεμο ακριβώς γιαυτό επειδή δεν είσαι Νεοέλληνας και μόλις βάλαμε αληθινή πρόσφατη ιστορία που ουδεμιά σχέση με αυτή που ξέρουν οι μάζες και που δεν ειπε κανένας νεοέλληνας, αρχισαν να συκοφαντούν την σελίδα (βλέπε ellinikahoaxes.gr) και έδιναν εντολες σε facebook και google ώστε να μην έχει κόσμο, και ξυπνήσουν οι μάζες! αν ηταν να ξυπνήσουν θα το είχαν κάνει ήδη αφου ο καθένας μπορούσε να μάθει αληθινή ιστορια με το που μπήκε στο ίντερνετ και μακριά απο έγκυρες πήγες τους και απο κατι Νεοέλληνες που βάζουν εθνικό-μαρξιστικές προπαγάνδες, θα καθίσουμε δηλαδή να λέμε μαρξιστικές ηλιθιότητες τύπου οι ναζι ηταν Μογγόλοι και να παριστάνουμε τους απόγονους των αρχαιων με ελληνικές σημαίες, για να μας αγαπούν οι μάζες και να εχουμε κόσμο ?? τι λέτε ρε ραγιάδες?καλυτερα να μας σκοτώσουν πάρα λέμε μαρξιστικές ηλιθιότητες τύπου κακοί φασίστες και ναζι κατακτητές και λοιπά μαρξιστικά παραμυθία τους ,όταν πεθάνεις και φύγεις απο το πλανήτη αυτο θα φύγεις με καθαρό πνεύμα .. Όχι "κάτι" σας έχουν μάθει λάθος αλλα πολλά σας έχουν μάθει λάθος που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications