Με μάσκα και στα διαλείμματα οι μαθητές στις επιβαρυμένες περιοχές  - Οι  θεωρείς συνωμοσίας που έγιναν πραγματικότητα

Αν το έλεγες αυτό πριν 5 χρονιά θα έλεγαν γελοίες θεωρείς συνωμοσίας :Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και στα διαλείμματα για τους μαθητές

Η απόφαση αυτή αναμένεται να ισχύσει για τα σχολεία των περιοχών που βρίσκονται στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) και 4 (αυξημένου κινδύνου), σύμφωνα με τον Χάρτη Υγειονομικής Προστασίας. H απόφαση αυτή αναμένεται να υλοποιηθεί από τη Δευτέρα και εντάσσεται στο πλαίσιο χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Με τη χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, και κατά τη διάρκεια, δηλαδή, του διαλείμματος, οι μαθητές θα φορούν μάσκα για 7-8 ώρες συνεχόμενα, οπότε τις επόμενες ημέρες οι ειδικοί αναμένεται να συζητήσουν και το ενδεχόμενο «διαλείμματος από τη μάσκα» αν κριθεί απαραίτητο και ασφαλές για τους μαθητές.

Κι αυτή η απόφαση έρχεται παρότι η κυβέρνηση δηλώνει ότι μέχρι στιγμής τα σχολεία θεωρούνται ασφαλή και είναι απειροελάχιστος ο αριθμός των σχολείων και των σχολικών αιθουσών που έχει κλείσει, όπως λέει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας ότι η εκπαιδευτική κοινότητα τηρεί κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας.

Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια
Σχετικά με εκείνα που βρίσκονται σε Κοζάνη και Καστοριά, αναμένεται να ανασταλούν εργαστήρια και κλινικές ασκήσεις ενώ τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται μόνο εξ' αποστάσεως.

Για τις «πορτοκαλί» περιοχές θα ισχύσει η υποχρεωτική χρήση μάσκας και διδασκαλία με φυσική παρουσία εφόσον ο αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών ανέρχεται κατ' ανώτατο όριο έως 50 για τις διαλέξεις και διδασκαλία με φυσική παρουσία για εργαστήρια, κλινικές ασκήσεις και φροντιστηριακά μαθήματα σε ομάδες φοιτητών.

Τι ισχύει για την εκπαίδευση εξ΄αποστάσεων
Με εγκύκλιό του, το υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τους διευθυντές να τηρούν καθημερινά παρουσιολόγιο.

Η εγκύκλιος αναφέρει, τύπου 10 εντολές που έδωσε ο Γιαχβέ στους εκλεκτούς του :
Λαμβάνοντας υπόψη: την Κοινή Απόφαση της Υπουργού και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2020-21», όπως ισχύει σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Για διευκόλυνση της δημιουργίας και λειτουργίας των διαδικτυακών τμημάτων σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

1) Για την παρακολούθηση των μαθημάτων στα διαδικτυακά τμήματα τηρείται καθημερινά παρουσιολόγιο. Ο κάθε εκπαιδευτικός συμπληρώνει ανελλιπώς και κάθε μέρα δελτίο καταγραφής απουσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης υποχρεούμενος να αποστέλλει τις απουσίες, ανά βδομάδα, στη σχολική μονάδα φοίτησης των μαθητών/τριών προκειμένου οι Διευθυντές/τριες να ενημερώνουν την πλατφόρμα του myschool.

Πρόσφατα ξανα είδες ένα παλιό βιντεο το οποίο ειναι άνω των 8 χρόνων και η καταγραφή της ομιλίας (κατι σαν συνέδριο) μπορεί να ειναι άνω των 10 ετών μπορεί και πριν 20 χρονιά, τοτε που ο κόσμος ερευνούσε ακόμα σε αντίθεση με το σήμερα που τρώνε σανό, απο παντού, το αναφέρουμε διότι σε αυτό το βίντεο λέει κάτι που ειναι γνωστο στους κύκλους των αληθινών ερευνητών προ ίντερνετ εποχή,και άπλα το επιβεβαίωσες και από τι έχουν κάνει τα τελευταία 100-150 χρονιά στην Γη , και απο την αφύσικη συμπεριφορά τους, και απο το γεγονός οτι χλευάζουν τέτοια θέματα και απομάκρυναν το κόσμο απο ανεξάρτητες πήγες ώστε να διαβάζει δίκες τους και να κοιμάται όρθιος και να νομίζει ότι αυτά ειναι άπλα γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, ενώ μέσα σε "άγιες γραφές" στην θρησκεία του λένε το ίδιο πράγμα(!), το βιντεο λοιπόν αναφέρει :

Ότι οι διεθνές συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής της σκιώδους αληθινής κυβέρνησης και οχι οι κατα τόπους μαριονέτες τους που έχουν για πρωθυπουργούς, εκτελούν εντολες για ότι κάνουν στην Γη, από εξωγήινα ξαδέλφια τους απο το Zeta Reticuli απο την εποχή του 50 επίσημα, ανεπίσημα ειναι πολύ πιο πριν , συγκεκριμένα απο την εποχή 1750 και στο καπάκι έκαναν την δηθεν " Γαλλική Επανάσταση", δεν ειναι "θαύμα" που ενώ υπάρχουν πληροφορίες πριν 15 χρονιά, σήμερα οι μάζες δεν έχουν ιδέα για τίποτα και μαλιστα νομιζουν ότι αυτά ειναι χαζομάρες και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας? τοσο φτάνει το μυαλό τους!!!! επειδή λοιπόν ειναι χαζομάρες φορέστε μάσκες παντού ! και έρχονται και χειρότερα,δεδομένου οτι οι συγκεκριμένοι ειναι εχθροί του ανθρωπίνου γένους, και αυτό φαίνεται οχι μονο απο τι έχουν κανει ιστορικά και έχουν μάθει τον όχλο τα ακριβώς αντίθετα, αλλα υπάρχουν και αρχαίες πληροφορίες για αυτό "εχθροί του ανθρωπίνου γένους" περιγράφονται ως δαίμονες, ειναι αυτοι οι γκρι εξωγήινοι που κάνουν και γενετικά πειράματα (ετσι δημιούργησαν τα υδρίδια καποτε και που ζουν ανάμεσα σας σήμερα δήθεν ως ιδεολογία ουπς!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications