Για όσους νομίζουν ότι στο  Ισραήλ ειναι  γνήσιοι  Ιουδαίοι όλοι: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών & αστυνομικών

Όπως έχουμε ξανα πει στο Ισραήλ δεν ειναι όλοι original ιουδαϊκή φυλή, εκτός ότι δεν θα λειτουργούσε τίποτα, αφού δεν δουλεύει κανένας γνήσιος ιουδαίος, (η εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ να δουλεύει? η δουλειά ειναι για δούλους γκοιμ ),δεν θα έκαναν και εκεί ότι κάνουν και στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο, και οι περισσότεροι ειναι άπλα σημιτικές Αβρααμικές φυλές, δογματικοί Ιουδαίοι δεύτερης διαλογής, και ίδιας ρατσας με τους ελληνόφωνους κομμουνιστές αριστερούς κτλ, μέχρι και γυναίκες ευρωπαϊκού γένους έχει από τα παιδομάζωματα ,δουλεμπόριο π@ρνιας κτλ, άντε να πεις τώρα σε μια ευρωπαϊκού γένους που γεννήθηκε εκεί (γιατί βγαίνουν απο αιμομιξίες γυναίκες ευρωπαϊκού γένους από το Y-DNA haplogroups ), ότι δεν ειναι Εβραία στο γένος (!) οι γνήσιες Ιουδαίες ειναι μαυροτσούκαλα τυπου κομμουνίστριες.

Μεταξύ άλλων ένας ελληνόφωνος ιουδαίος η χρήσιμο κομμουνιστικό γκοιμ τους εμφανίστηκε στην παλιότερη σελιδα ελληνόφωνων olympia.gr (πολλοι Νεοέλληνες νομιζουν οτι ειναι πατριωτική (!)) το 2014 και απευθυνόμενος σε ελληνόφωνα γκοιμ, με το χαρακτηριστικό σημιτικό υποκριτικό ύφος γραφής ανακατεύοντας μαζί και κακούς ναζι σήμα κατατεθέν ότι πρόκειται για ελληνόφωνους και χρήσιμα κομμουνιστικα γκοχιμ τους , και έλεγε ότι και στο Ισραήλ έχουν 10,000 θανάτους τον χρόνο από καρκίνο (χωρίς καμιά απόδειξη ), επειδή ενόχλησε ένα Post από γιατρό του εξωτερικού (βλέπε εδώ) ότι οι Ιουδαίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο, ενώ πουθενά ούτε η γιατρός ούτε εδώ δεν λέγαμε για ιουδαίους του Ισραήλ συγκεκριμένα, και χωρις να λέει ότι δεν ειναι γνήσιοι Ιουδαίοι όλοι στο Ισραήλ , αν ηταν όλοι γνήσιοι εκεί ποιοι θα εκαναν κουμάντο σε όλο το κόσμο? μήπως οι antifa οι αντίστοιχοι τζιχαντιστές της κομμουνιστικής θρήσκειας Ευρωπής-Αμερικής με δείκτη νοημοσύνης σκυλού? η είδηση έχει ως εξής:

Η αστυνομία συνέλαβε σχεδόν 40 ανθρώπους στο Τελ Αβίβ έως σήμερα το πρωί, μετά τις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ενάντια στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου σε όλη τη χώρα, παρά τους αμφιλεγόμενους περιορισμούς για το δικαίωμα στις διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σε πλατείες και σε διασταυρώσεις σε όλο το Ισραήλ από αργά χθες, αφού τέθηκαν σε ισχύ οι νέοι υγειονομικοί περιορισμοί προκειμένου να μειωθούν οι διαδηλώσεις σε ομάδες των 20 ατόμων σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τα σπίτια τους.

Ο Νετανιάχου επέβαλε τους περιορισμούς στο πλαίσιο του εθνικού lockdown που στόχο έχει να ανακόψει την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού. Οι επικριτές του χαρακτηρίζουν την κίνηση αντιδημοκρατική και κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκει να καταπνίξει το κίνημα διαδηλώσεων εναντίον του, την ώρα που ο ίδιος προσάγεται σε δίκη κατηγορούμενος για διαφθορά.

Από τον Ιούνιο, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται κάθε Σάββατο βράδυ, κυρίως έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ. Καθώς τώρα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από πόλη σε πόλη, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται πλέον στις πόλεις όπου κατοικούν παρά στην Ιερουσαλήμ.

Στο κέντρο του Τελ Αβίβ, η αστυνομία διέλυσε μεγάλη συγκέντρωση, με τις δυνάμεις ασφαλείας να προειδοποιούν από μεγάφωνα ότι είναι «παράνομη» καθώς ήταν μεγαλύτερη από τα επιτρεπόμενα όρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν 38 άνθρωποι, κυρίως στο Τελ Αβίβ.

Η ισραηλινή αστυνομία συγκρούστηκε με τους υπερ-Ορθόδοξους Εβραίους που αψηφούν το κλείδωμα στο Bnei Brak και την Ιερουσαλήμ
Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στην ισραηλινή πόλη Bnei Brak και σε ορισμένες περιοχές της Ιερουσαλήμ, καθώς οι αρχές προσπάθησαν να επιβάλουν τους κανόνες κλειδώματος Covid-19 στις υπερ-Ορθόδοξες εβραϊκές κοινότητες και να διαλύσουν τις «παράνομες» συγκεντρώσεις προσευχής. Εκατοντάδες άτομα στην υπερ-Ορθόδοξη πόλη Bnei Brak αψήφησε την τελευταία απαγόρευση συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και τον περιορισμό των υπαίθριων προσευχών σε ομάδες 20 ή λιγότερων την Κυριακή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν και άρχισαν να χτυπούν τους παραβάτες με πρόστιμα επειδή δεν φορούν μάσκες ή «κοινωνικά απομακρυσμένα», μερικοί από αυτούς «άρχισαν να αντιστέκονται και να διαταράσσουν τη δημόσια τάξη», με αποτέλεσμα χαοτικές συγκρούσεις σύμφωνα με πολλά βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο.

Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να διαλύσει τη συγκέντρωση και τουλάχιστον 13 συλλήψεις, οι προσκυνητές συνέχισαν να συγκεντρώνονται στη συναγωγή, σύμφωνα με τους Times of Israel. Οι αρχές αντιμετώπισαν κατηγορίες για υπερβολική βία καθώς οι μπάτσοι έσπρωχναν και πετούσαν τον κόσμο στο έδαφος.

Επίσης, ξέσπασαν συγκρούσεις στη γειτονιά της εξαιρετικά ορθόδοξης Mea Shearim της Ιερουσαλήμ, όπου η αστυνομία συνέλαβε τουλάχιστον τέσσερα άτομα για “μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας και καύση σκουπιδιών”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications