Οι καμπάνες άρχισαν να κτυπούν από το 2014 : «Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο»;

Οι καμπάνες άρχισαν να κτυπούν από το 2014 απο την αρχή της σελίδας. Αυτή η σελίδα αρχικά δημιουργήθηκε για βοηθήσει σε θέματα υπολογιστών και τέτοια ηταν τα πρώτα post, και μαλιστα έστελναν και μηνύματα και μόλις έδινες λύση στο πρόβλημα τους ούτε ευχαριστώ δεν έλεγαν, στην πορεία είδες ότι πολλοι ακριβώς όπως ειναι με τους υπολογιστές, που μονο να το ανοίγουν και το κλείνουν ξέρουν, η φωνάζουν ειδικούς για τους αλλάξει μια λάμπα πχ, έτσι ειναι σε πληθώρα θεμάτων! ανίκανοι να μάθουν οτιδήποτε από μονοί τους..

Στην πορεία έβαζες και αλλα θέματα, και αυτή η σελίδα έφτασε σε μια καλή θέση και με μοναδικά άρθρα, γρήγορη και η πρώτη που ηταν φιλική σε κινητά αφού έμαθες και γλωσσά HTML που επίσης δεν είχες καμιά σχέση πριν όπως δεν είχες ούτε με υπολογιστές..

Το πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν πολλοί, και άλλοι λόγο ράτσας!στο δια ταύτα : Επειδή από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ δεν διάβαζες αυτές τις λεγόμενες έγκυρες πήγες που διαβάζουν οι μάζες,ειναι δυνατόν ένα άτομο που δεν βλέπει ούτε καν ειδήσεις στην τηλεόραση γιατί μιλάνε λες και μιλάνε σε ηλίθιους να διαβάζει έγκυρες πήγες? ούτε καν τις λεγόμενες πατριωτικές για τον πολύ τον όχλο , δεν προσφέρουν τίποτα .

Άλλα έκανες αναζήτηση ότι δεν βγαίνει στην αναζήτηση google ως ερευνητικό πνεύμα! έτσι το 2014 ανακάλυψες μια ιστοσελίδα γιατρού στα αγγλικά η οποία έλεγε ότι οι Ιουδαίοι εκτός ότι πότε δεν εχουν Καρκίνο, ακόμη και οι δεύτερης διαλογής Εβραίοι στην περίπτωση που πάθουν καρκίνο δεν κάνουν χημειοθεραπείες και με σχετικό έγγραφο που υπέγραψαν, όποτε έκανες μετάφραση το σχετικό Post και το έβαλες αφού λένε οτι εχουμε δημοκρατία και ελευθεριά λογού, το οποίο έκανε πάταγο και το κατέκλεψαν διάφοροι όπως έκαναν συνήθως σε όλα τα άρθρα μας που είχαν απήχηση, τι έγινε μετά?

Ενώ πουθενά δεν γράφεις συγκεκριμένα μονο για Εβραίους του Ισραήλ ούτε εσύ ούτε η Γιατρός, που ούτως η άλλος οι περισσότεροι δεν ειναι γνήσιοι Εβραίοι στο Ισραήλ οι γνήσιοι ειναι εκτός Ισραήλ, εμφανίστηκαν ελληνόφωνοι Ιουδαίοι (κατα τα αλλα Ιουδαίοι μονο όσοι ειναι στο Ισραήλ που δεν υπήρχε πριν 100 χρονιά) και λένε ότι έχουν 10,000 θανάτους τον χρόνο στο Ισραήλ, διαβάστε το παρακάτω κείμενο όπως το έβαλαν που μονο από το τρόπο γραφής δείχνει τον πανικό τους λες και ανακάλυψες το μεγα μυστικό τους! που αυτο μπροστά σε άλλα ειναι σταγόνα στον ωκεανό! ανακατεύοντας μαζί και κακούς ναζι κλασικά, ειναι σαν να διαβάζεις έγκυρες πήγες τους χωρίς να έχουν post για τα "δεινά των εβραιων" από τους κακούς ναζι,ειναι σαν μακαρόνια χωρίς κύμα και τυρί..

Τελικά η σελίδα της Γιατρού εξαφανίστηκε, την ίδια μπορεί να την βρήκαν σε κανένα χαντάκι δολοφονημένη και να είπαν ότι σκοτώθηκε από τροχαίο πχ. Και έβαλαν αυτό το post στην "πατριωτική" σελίδα olympia.gr:

Αποκάλυψη – σοκ: «Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο»; Ή αλλιώς, πως ταΐζουμε κουτόχορτο τους ραγιάδες για να παραμείνουν ραγιάδες https://archive.is/JicGz
Το άρθρο το λάβαμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μαζί με δεκάδες άλλα ιστολόγια. «Αποκαλύπτει» με «ατράνταχτα στοιχεία» ότι οι Εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο διότι υπάρχει σιωνιστικό σχέδιο που έχει ως στόχο την εξόντωση όλης της ανθρωπότητας. Πλην του Ισραήλ βεβαίως βεβαίως.

«Μόνο 150 Εβραίοι ανά έτος πεθαίνουν στο Ισραήλ», μας «ενημερώνει» ο αρθρογράφος. Που προφανώς γνωρίζει από διαδίκτυο, αφού διατηρεί ιστολόγιο, κάνει αναρτήσεις και ξέρει να τις σπαμάρει κι’ όλας. Περίεργο……αφού με μία απλή αναζήτηση θα μπορούσε να δει ότι οι Εβραίοι όχι απλώς πεθαίνουν από καρκίνο, αλλά ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου στο Ισραήλ! Για την ακρίβεια, το ποσοστό θανάτου εβραίων από καρκίνο είναι πραγματικά ιλιγγιώδες, αφού ξεπερνά τους 10,000 θανάτους τον χρόνο…

Αυτή η τερατολογία λοιπόν είναι αποτέλεσμα τυφλής προπαγάνδας ή κάτι άλλο;
Σε περιόδους κατοχής η χρήση του μπαμπούλα από τους κατακτητές είναι μόνιμη μέθοδος για να κράτους τους ραγιάδες σε καταστολή, ώστε να ξιφομαχούν με φαντάσματα και όχι με τον πραγματικό εχθρό. Όπως οι αφίσες τον χειμώνα του 1942, όπου οι κατακτητές «ενημέρωναν» τον Ελληνικό λαό που έχανε τα παιδιά του, ότι για την γενοκτονία φταίνε οι Εβραίοι που κρύβουν το φαΐ. Φαίνεται όμως ότι οι ναζί κατακτητές τρεφόντουσαν με αέρα κοπανιστό, αφού την ίδια στιγμή που 300,000 Ελληνικές ψυχές πέθαναν από την πείνα, οι ναζί δεν έχασαν ούτε γραμμάριο απο το λίπος τους.

Όσο περνά από το χέρι μας, ας κρατήσουμε το διαδίκτυο καθαρό. Είναι η μόνη ελπίδα για πραγματική αντίσταση απέναντι στους διαχρονικούς δολοφόνους του Ελληνισμού ! .

Τα παιδιά της τα έχανε η Ελλάδα από κακούς ναζι η από κομμουνιστές που έκαναν και παιδομάζωμα? μήπως ειναι fake news ,θεωρίες συνωμοσίας, μύθος, και αυτο? και απο πότε οι Ιουδαίο-κομμουνιστες έγιναν Έλληνες? το να εμφανίζονται ως πατριώτες οι κομμουνιστές και όλοι οι άλλοι ειναι ναζι φασίστες το έκαναν από το 1940, το να υπάρχουν ορδές νεοελλήνων που διαβαζουν τις σελίδες τους ως πατριωτικές την ώρα που κόπτονται μην κακολογήσεις τα αφεντικά τους σε ξεπερνάει:

Αυτό το post στην πιο παλιά "πατριωτική" σελίδα olympia.gr, το έχει γράψει είτε ελληνόφωνος ιουδαίος είτε κομμουνιστης υπάλληλος τους το ίδιο ειναι, με το χαρακτηριστικό σημιτικό υποκριτικό ύφος γραφής , όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί λένε ακριβώς τα ίδια με τους Εβραίους αφου ειναι σημιτικές συγγενικές ράτσες,αφού η δήθεν ιδεολογία τους αριστερισμός κομμουνισμός ειναι ιουδαϊκό δημιούργημα , και τι λέει με λίγα λογία? "οι ναζί κατακτητές" ? τι σχέση έχουν οι "κακοί ναζι" με το καρκίνο και το post που είχαμε βάλει? μετά λέει για την γενοκτονία δεν φταίνε οι Εβραίοι αλλα οι ναζι, ενώ από παππούδες (στο χωρίο μου δεν υπάρχουν κομμουνιστές), γνωρίζεις ότι η Βρετανία με τους κομμουνιστές οχι μονο προκάλεσαν την πεινά, οχι μονο δεν άφησαν να έρθουν καράβια με προμήθειες στην Ελλάδα αλλα βομβάρδισαν και το λιμάνι του Πειραιά. Με μια μικρή ερευνά σε ανεξάρτητες σελίδες που ελάχιστοι τις ξέρουν το επιβεβαίωσες: Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού! βλέπε εδώ πχ: https://terrapapers.com/i-alithini-etii-tou-limou-stin-katochi/, αυτό πως δεν το έβγαλαν fake news? άντε να το πεις αυτό τώρα στην θεία σου που βλέπει ΕΡΤ και διαβάζει την Έγκυρη πηγή ΜΗΝΑΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με 700.000 Like (τύπου olympia.gr), και στον κάθε Νεοέλληνα ουγκα ουγκα που διαβάζει ellinika hoaxnes για να του πουν τι ειναι αλήθεια και τι οχι σαν παραδέχεται ότι ειναι ηλίθιος .

Εδώ για πρώτη φορά το 2014 κατάλαβες ότι έχουν κάνει οι κομμουνιστές τα έχουν φορτώσει στους κακούς ναζι,από το ότι δήθεν σκότωσαν χιλιαδες Έλληνες έως ότι πλήρωναν την Τουρκιά να κάνει την γενοκτονία των Ελλήνων του πόντου, και πολλά αλλα που δεν έχουν λογική καν αλλα ορδές κοιμισμένων τα πιστεύουν, επίσης διαπιστωθεί και κάτι άλλο: πως όποιος ειναι δίκαιος και ταυτόχρονα έξυπνος και οχι πρόβατο τους ειναι ναζι, για τους ιουδαίους και τα ορκ τους θεωρείται εχθρός, αυτά όλα ειναι τίποτα μπροστά σε άλλα που όλοι έχουν πλήρη άγνοια με άμεσες επιπτώσεις στην ζωή τους, από το 2014 πέρασαν μόλις 2 χρονιά για να διαπιστώσεις αυτά που δεν έχει σκεφτεί ούτε έχει ανακαλύψει κανένας, αφού δεν υπάρχει τίποτα σχετικό πουθενά στο ίντερνετ και εντός Ελλάδας και εκτός, που ανατρέπουν αυτά που έχουν δεδομένα με την προπαγάνδα επι 80 χρονιά .

Και ορδές νεοελλήνων κοιμισμένων θεωρούν "πατριωτική" σελίδα το olympia.gr και την www.mixanitouxronou.gr πάρα το γεγονός ότι ειναι γεμάτες ιστορικά ψέμματα και για κακούς ναζι που ευθύνονται για τα πάντα, ακόμη και μετά το 1945 που δεν υπάρχουν, όμοιος και άλλες έγκυρες πήγες τους έλεγαν ότι οι ναζι Γερμανοί κανουν κουμάντο στην "ναζιστική Ευρώπη" και επιβάλουν μνημόνια στην Ελλάδα,(έτσι βρήκες το ίντερνετ), αυτό νομίζει και ο κάθε ηλίθιος και το γραφει μόνιμος στο facebook, ενώ την εξουσία στην Γερμανία την έχουν αριστεροί από το 1945, και η ίδια η λεγόμενη Ευρωπαϊκή ένωση ειναι ιουδαϊκό δημιούργημα, πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος για να πιστεύει ότι ειναι "ναζιστική Γερμανία" όταν μπαίνουν ορδές μεταναστών στην Γερμανία επι χρονιά, από την στιγμή που του λένε ότι οι ναζι ήσαν ρατσιστές σε όλες τις αλλες ράτσες ενώ ηταν μονο για μερικές ράτσες όπως τους Εβραίους, υπήρχε περίπτωση να ηταν "ναζιστική" και μπαίνουν ορδές αλλοφύλων? η στοιχειώδες λογική απουσιάζει από πολλούς, και είχαν φυλετικούς νομούς όπως είχαν και αλλες χώρες εκείνη την εποχή, αυτό "ξεχάσαν" να το πουν οι έγκυρες πήγες τους προφανώς, και έχετε δει κανένα επίσημο ναζιστικό έγγραφο να λέει να εξοντωθούν όλες οι αλλες ράτσες στην ΓΗ? μέχρι και στην Αμερική απαγορευόταν οι γάμοι λευκών με μαύρων που τον κατάργησαν 4 χρονιά μετά την δολοφονία του Κένεντι, κάποιοι άλλοι εντελώς ηλίθιοι και άκρως επικίνδυνοι που παριστάνουν και τους πατριώτες έχουν πει μέχρι και ότι βρίσκονται και πίσω από την μασονία, αυτά ειναι τα αποτελέσματα των αιμομιξιών στην Ελλαδα από την εποχή της τουρκοκρατίας.

Όσο περνά από το χέρι μας, ας κρατήσουμε το διαδίκτυο καθαρό. Είναι η μόνη ελπίδα για πραγματική αντίσταση απέναντι στους διαχρονικούς δολοφόνους του Ελληνισμού, (καθαρό δηλαδή μονο εβραϊκές σελίδες στελεχωμένες με ορδές μοχθηρών άναρχο-κομμουνιστών που δεν ανήκουν καν σε ευρωπαϊκό γένος γιαυτό ειναι όλοι μαυριδεροί και ύπουλοι,λες και το ίντερνετ ειναι επινόηση δίκη τους, και αυτό ειναι επίσης επινόηση του γένους που αποδεκάτιζαν σε όλη την Ευρώπη που ηταν οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων), γιαυτό εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητες πήγες και μάζεψαν το όχλο σε δίκες τους, "διαχρονικούς δολοφόνους του Ελληνισμού" (και ίδιοι από την αρχαιότητα γράφουν να εξαφανίσουν το λευκό γένος), αν μπείτε σε μαρξιστικές σελίδες κάτι τέτοια γράφουν απευθυνόμενοι στα χρήσιμα γκοιμ που έχουν μαζέψει, εκεί κατάλαβες οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστές ειναι εντελώς ηλίθιοι και ταυτόχρονα μοχθηρά αγρίμια που χρησιμοποιούν οι Ιουδαίοι, για επιβεβαίωση βρήκες έναν από δαύτους, εκτός απο αγρίμια, ούτε διάλογο δεν μπορούν να κάνουν,και έτσι και τους πεις κάτι αντίθετο από αυτά που τους λένε οι άνωθεν αρχίζουν τα: ουγκ ουγκ ναζι φασίστες ουγκ! και αυτοί οι σχιζοφρενείς οχι μονο κυκλοφορήσουν ελεύθεροι και θεωρούνται φυσιολογικοί αλλα θεωρούνται και Έλληνες και ότι ειναι ιδεολογία, και αν τους κάνεις ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις θα βγουν αλλα στην επιφάνεια ( που βάφτισαν "ναζιστικές θεωρίες"), από το 2014 λοιπόν έχουν κάνει στοχοποίηση της σελίδας, παρουσίασαν και ως αρχική πηγή την σελίδα ενός Post που έβγαλαν fake news που ειναι μια ώρα μετά την αρχική πηγή που ηταν το Pentapostagma.gr και φαίνεται, και οχι μονο αυτό αλλα έβαλαν μαζί και θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης του τύπου ότι δεν ειναι σοβαρές σελίδες αυτές που βάζουν για εξωγήινους και μεταφυσικά και ότι ειναι γελοίες σελίδες και βάζουν χαζομάρες, και όποιος τις διαβάζει ειναι χαζός,(και που να ήξεραν ειδικά οι γυναίκες γιατί τα λένε αυτά), και μετά έλεγαν ότι τους συκοφαντείς που τους είπες αριστερούς :

Επίσης σε 1-2 χρονιά ανακάλυψες και το λόγο που οχι μονο χλευάζουν τέτοια θέματα αλλα εκαναν το παν να εξαφανίσουν ανεξάρτητες σελίδες με τέτοια θέματα! η ειρωνεία: η σελίδα αυτή έχει όλο το πακέτο που ενοχλεί τους Εβραίους! και ότι δεν κατάφεραν τόσα χρονιά με συκοφαντίες antiseo κτλ το κατάφεραν με απευθείας εντολές σε google facebook το 2017! μετά απο 6 χρονιά κατάλαβαν κάποιοι το ρόλο της των ellinika hoaxnes άλλης μιας εβραϊκής σελίδας,και το 2018 λες οκ έχεις να κάνεις με Νεοέλληνες που παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους, θα κάτσεις να κανεις εσύ ανθρώπους τα πρόβατα? και ανακάλυψες ότι ο λόγος που ειναι ετσι πολλοι Νεοέλληνες ειναι γιατί στην πραγματικότητα ειναι αραβικής ράτσας και διάφορες αλλες δογματικές ράτσες, όποτε σταμάτησες να λες πολλά πολλά δημοσιά, πόσο δε όταν διαπιστωθεί ότι και όσοι ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος (οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητου χωράς ), έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων και ελληνόφωνων ούτε καν ξέρουν ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος.

Δυστυχώς εκατομμύρια ειναι εκτός τόπου και χρόνου και στο ίντερνετ δεν έχουν ιδέα πόσο πολύ τους γίνεται πλύση εγκεφάλου σε πολλά θέματα ακόμη και απο ψευδό-πατριωτικές σελίδες, και για να σε υποστηρίζει ο όχλος πρέπει να είσαι είτε ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, είτε ύπουλος Νεοέλληνας για να λες αυτά που θελει να ακούσει ο όχλος, και να παριστάνεις τον σούπερ πατριώτη βάζοντας copy paste ότι βρεις από άλλους και πιασιαρικά εθνικά θέματα, φυσικά δεν θα κάτσεις να κουραστείς ως πονηρός που είσαι να γράψεις ένα δικό σου Post, τα κορόιδα να ειναι καλά που κάθονται και γράφουν δικά τους άρθρα ενώ μπορείς να κανεις copy paste, και να έχεις κόσμο χωρίς να προσφέρεις τίποτα, αφού ο όχλος έτσι και βάλεις μια ελληνική σημαία σε θεωρεί για πατριώτη και σε υποστηρίζει αντί να υποστηρίζει τις σελίδες που αξίζουν, άσχετα που δεν έχεις κανένα δικό σου άρθρο ούτε αυτό το βλέπει ο όχλος, και δεν σε ενοχλεί και κανένας.

Δυο σελίδες εξ αυτών που δεν έχουν καμιά ενόχληση στο facebook αντίθετα έχουν απήχηση και την στήριξη του όχλου που έχει την τάση να υποστηρίζει παντού τους πονηρούς :

Αν κάτσεις και μιλήσεις με όλους αυτούς που διαβαζουν τέτοιες σελίδες και τύπου makeleio και pentostalagma στο επίπεδο που έχεις φτάσει ειναι σαν μιλάς σε παιδιά 5 χρόνων! και μάλιστα πολλοί Νεοέλληνες ειναι τόσο εγωιστές που δεν μπορουν να δεχτούν ότι ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν αυτοί με 100 πτυχία, και αρχίζουν τα τρελά,και μιλάνε για θέματα που δεν έχουν ιδέα και λένε αρλούμπες που άκουσαν και διάβασαν για να το παίξουν έξυπνοι, ενώ ένας έξυπνος μιλάει μονο για πράγματα που ξέρει. Ακριβώς γιαυτό το λόγο έχει γίνει στόχος η σελίδα μας από τότε με αποκορύφωμα την ελάχιστη απήχηση στο facebook...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications