Οι κρητικοί ξανα κτύπησαν  Ηράκλειο: Πέθανε η 90χρονη από τις μαχαιριές του 42χρονου γιου της

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο γιατί ξύπνησε ο "δαίμονας" σε κάποιον Κρητίκαρο μαντέψτε τι ράτσας ειναι ο δράστης , βεβαία δεν ειναι μονο στην Κρήτη αυτές οι φυλές άπλα εκεί ειναι οι πιο πολλοι σε σχέση με το πληθυσμό...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης της επίθεσης - Νοσηλεύεται και η αδερφή του - Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια χαπιών..Κατέληξε η 90χρονη από τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον 42χρονο γιο της που επιτέθηκε τόσο σε εκείνη όσο και την δίδυμη αδελφή του.

Ο 42χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 42χρονος δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η 90χρονη έφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να βγάλουν την λεπίδα από το μαχαίρι που είχε καρφωθεί στην πλάτη της.

Εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πληροφορίες του cretalive ανέφεραν νωρίτερα ότι αφού ο 42χρονος χτύπησε πολλές φορές μητέρα και αδερφή, στη συνέχεια πήγε και... ξάπλωσε!

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει δεχθεί και η αδερφή του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο.

Το 2016 μόλις ανακάλυψες τι παίζει και η σχέση γένους πνεύματος χαρακτήρας , επειδή γνωρίζεις μια μη ευρωπαϊκού γένους και απο Κρήτη που οι μισοί έλκουν την καταγωγή απο μέση ανατολή, με έντονα σημιτικά χαρακτηριστικά στο χαρακτήρα, είπες να κάνεις μερικά ψυχολογικά τεστ χωρίς πτυχία ψυχολόγου για να δεις αν ειναι "κόρη του Γιαχβέ" δηλαδή έχει μοχθηρό πνεύμα αν και δεν έδειχνε για κάκια σαν χαρακτήρας πνεύμα ,τελικά δεν ηταν αυτή αφού πέρασε τα τεστ, μέχρι και την σβάστικα της έδειξες ώστε αν ειναι ελληνόφωνη να εκδηλωθεί, τίποτα τζίφος, αλλα η αδελφή της ηταν "κόρη του Γιαχβέ" όπως φάνηκε στην πόρεια, η οποία ειναι ακόμη πιο χειρότερή σαν χαρακτήρας ούτε έχουν καλές σχέσει, και ειναι και τύπου αριστερή, άφου μετα 2-3 χρονιά για άγνωστο λόγο η αδελφή της έπαθε ψυχολογικά τάχα και πήγε να την σκοτώσει, στο τσακ την έπιασαν και καταστείλει ο δαιμονικός χαρακτήρας/πνεύμα της με ψυχοφάρμακα..... δόξα τον Γιαχβέ που έχουν βάλει χέρι και στην ψυχολογία εδώ και 100 χρονιά, και διδάσκουν και ηλιθιότητες τους " ψυχολόγους" στο μεγαλύτερο μέρος..

Άντε πες τώρα πχ στην Κυρα Σούλα με 100 πτυχία και 500 μεταπτυχιακά που την εχει δει "τέρας μορφώσεως" ότι ο γιόκας της,δεν έχει τον τάδε χαρακτήρα επειδή νομίζει ότι διαμορφώθηκε ανάλογα πως τον μεγάλωσε, και τι αρχές του έδωσε αλλα προϋπάρχει ο χαρακτήρας ανάλογα με ποιον πήγε και τον έκανε δηλαδή τι ράτσας ειναι ο άντρα της , και ελάχιστο η καθόλου ρόλο παίζει πως θα μεγαλώσει κάποιος κάποια, βεβαία η Κυρα Σούλα πιστεύει στα ζώδια που επίσης παίζουν ρόλο στο χαρακτήρα φαντάσου πόσο ρόλο παίζει με τι ράτσες κάνουν παιδιά οι γυναίκες,ουπς! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications