Γεωργιάδης: Προδότες όσοι δεν τηρούν αυστηρά τα μέτρα!

«Εθνική μάχη» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την προσπάθεια που καταβάλλεται να αποφύγει η χώρα ένα δεύτερο καθολικό lockdown και επεσήμανε την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού

«Μιλώντας με όρους εθνικής επετείου, όταν μιλάμε για εθνική μάχη πρέπει να πούμε ότι και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει γενικό lockdown, γιατί αν δεν το αποφύγουμε η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης, πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους και θα κλείσουν επιχειρήσεις», είπε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της κύρωσης συμφωνίας με το Κουβέιτ και τη Ρωσία, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Μας ενδιαφέρει να επιτύχει η Ελλάδα να μη καταστραφεί η χώρα. Όποιος αγαπά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες γιατί από την εξέλιξη αυτή θα κριθεί η ισχύς της κι όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια!

Και όποιος δεν το κάνει είναι προδότης», είπε και κάλεσε όλους να “βάλουν πλάτη”, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλεται.

Ενώ τώρα κανένας δεν χάνει τη δουλειά του, καμία επιχείρηση δεν κλείνει, δεν αλλάζουν άρδην οι εργασιακές σχέσεις με τηλεργασίες, υπερωρίες, όρους απολύσεων κ.λπ – Δόξα τω Θεώ να λέμε!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications