Δράμα: Γιος έπνιξε τη μητέρα του μετά από καβγά

Ο 51χρονος συνελήφθη - Κατά πληροφορίες η μητέρα του ήταν κατάκοιτη
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Δράμας, όταν ένας 51χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν συνέβη έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μητέρας και γιου. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον 51χρονο, ο οποίος κατά πληροφορίες έπνιξε τη μητέρα του.

H περιοχή αποκλείστηκε απο αστυνομικούς με πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο 51χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.Αργά το βράδυ η σορός της γυναίκας, η οποία ήταν κατάκοιτη, μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα το πρωί.

Κάποιος ελληνόφωνος θα ηταν μην ευρωπαϊκού γένους αυτοί έχουν "ψυχιατρικά προβλήματα" όποτε τους βολεύει και αρρωστημένες έμμονες ... Δυο σχόλια απο "έγκυρη πηγή" περί του θέματος εκτός τόπου και χρόνου και κλάσικα "ψυχιατρικά προβλήματα":

Κάποιος που δηλώνει ψυχίατρος

Γιατί πάντα να διαβάζουμε δύο αντιφατικές γνώμες ; Από την μία , ήταν ήρεμη οικογένεια χωρίς να δώσει δικαιώματα και από την άλλη μόλις γίνει το κακό, αντιμετωπίζε ψυχιατρικα προβλήματα; Αυτός που τα αντιμετώπιζε, τα είχε και θα εξακολουθήσει να τα έχει έως ότου αποβιώσει. Καμία ψυχιατρικη νόσος δεν γιατρεύτηκε, παρά μόνο μειώθηκε η έξαρση της.

Μητέρα κατάκοιτη και γιος με ψυχιατρικα προβλήματα , ποιο πιστεύατε θα ήταν το αποτέλεσμα;Το τονίζω συνεχεια στη καθημερινότητα μου, χρειαζόμαστε περισσότερα ψυχιατρικα κέντρα στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί -δυστυχως- εκεί έξω ψυχικά άρρωστοι που ζητάνε βοήθεια . Δεν βοηθάει ένα Cipralex να διώξει ο κόσμος αυτό που βιώνει !

Αριστέρου τύπου νέο-ελεεινή κατι μαυροτσουκαλα ασχημομουρικα ειναι συνήθως,βρήκε ευκαιρία να κάνει προπαγάνδα: Aφου μονο μουσουλμανοι κανουν εγκληματα ρε παιδια. ετσι δε λετε ;

Μονό που οι μουσουλμάνοι ειναι ίδια φυλη με πόλλους ελληνόφωνους αριστερούς κομμουνιστές και οχι μονο...που αντί για το Ισλαμ έχουν την μαρξιστική θρησκεία,(αν δείτε και παλιές φώτο πως ηταν οι κομμουνιστές του 30-40 ηταν ακριβώς ιδιοι με τους μουσουλμανους και ειχαν και μακριά γενιά γεμάτα ψείρες ), αν βάλτε διπλά διπλά εναν μουσουλμάνο και εναν αναρχοκομμουνιστη δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος γεννήθηκε Ελλάδα και ποιος σε Μουσουλμανικές χώρες εκτος οτι εχουν ακριβως την ιδια ψυχοσύνθεση αφου ανήκουν και οι μεν και οι δεν σε σε σημιτικές φυλές του ΓΙΑΧΒΕ..ούτε καν εξετάσεις DNA δεν χρειάζεται να τους κάνεις, ενα παρακλαδική αυτής της φυλης εχει μογγολική καταγωγή ...και υπάρχει στενή σχέση μεταξύ Αράβων ιουδαίων και Μογγόλων,οι οποίοι Μογγόλοι αν και μοιάζουν με Κινέζους Ιάπωνες έχουν άλλη προέλευση σύμφωνα με παραδόσεις της ανατολής ..Και αυτό επιβεβαιώνεται απο το γεγονός οτι οι Ιάπωνες δεν πολεμησαν τους κακούς ναζι όπως οι κατα τόπους απόγονοι Μογγόλων στην Ευρώπη (κομμουνιστές) μέχρι και γνήσιοι μογγόλοι απο την Μογγόλια πήγαν στο Κόκκινο στρατό , αντίθετα ήσαν σύμμαχοι με τους κακούς ναζι ..

Δείγμα: Ευρωπαίου Τουρκικής και "μογγολικής" καταγωγής οι μισοί κομμουνιστες antifa ετσι ειναι οι άλλοι μισοί ειναι αραβικής και ιουδαϊκής ράτσας, αν και παίζει ρόλο και τι πνεύμα εχουν, μετα απο τόσες αιμομιξίες μπορεί να ειναι κάποιος ετσι αλλα εχει ευρωπαϊκού γένους πνεύμα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications