Νεοέλληνες: Βγαίνει ο κάθε βλάκας και παριστάνει τον έξυπνο και τον ακολουθούν χιλιάδες

Μέτα το facebook και google που προωθούν καθεστωτικές σελίδες σειρά έχει και το youtube, που βγάζει προτεινόμενα βίντεο διάφορους ελληνόφωνους, αυτή την φορά έβγαλε έναν Ελληνάρα "πατριώτη",πρώην χριστιανός και νυν Έλληνας έλεγε.

Και λες να δεις το κανάλι του, χαμός από προβολές τα βίντεο του,το πρώτο καμπανάκι κτύπησε: για να τον ακολουθούν χιλιάδες κάτι δεν πάει καλα, γιατί ως συνήθως οι Νεοέλληνες ακολουθούν "έξυπνους" που έτσι και τους πεις τα αυτονόητα και τους χαλάσεις το Matrix οχι μονο θα σε υποστηρίζουν αλλά θα σε βρίζουν κιόλας , όποτε παρακολουθείς ένα βίντεο και εκεί που τα έλεγε σωστά στην αρχή μετά το χάλασε... Κλασικός σούπερ ντουμπερ Νεοέλληνας που κράζει τους πάντες και τα πάντα μαζί με ηλιθιότητες και έχει γίνει ντίβα στο youtube..

Όποτε ξανα πας στο αρχικό βίντεο για να δεις πως ξύπνησε ξαφνικά και από "χριστιανός έγινε Έλληνας" όπως δηλώνει, στα 40 του (κάπου τοσο θα ειναι), επίσης έλεγε ότι τόσα χρονιά ηταν φανατικός χριστιανός, τελικά ξύπνησε τυχαία από αυτά που έγραφε ένα βιβλίο,και άρχισε να ψάχνει περί χριστιανισμού,όποτε βρήκε αυτά που γράφουν στα "ιερά κείμενα" και αποφανθεί ότι ειναι απάτη και παραμυθία,τόσα χρονιά δηλαδή δεν είχε ιδέα που πίστευε? έπρεπε να πάει 40 χρόνων! και τώρα που ξύπνησε παριστάνει τον έξυπνο.

Και λέει τώρα ότι όσοι λένε υπέρ του χριστιανισμού ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο,αυτός τόσα χρονιά τι έκανε? κάπως έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι σε πολλά θέματα.

H άλλη ανέβασε ένα βίντεο με μια συνέντευξη στα αγγλικά σε κάποιο κανάλι στην τηλεόραση της Αμερικής ύμνος προπαγάνδας και ηλιθιότητας που άφορα θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης ότι τα ερπετά βοήθησαν τους Γερμανούς και ένα σορό ηλιθιότητες και δεν καταλαβαίνει ότι αυτά ειναι προπαγάνδες που τον έβαλαν πει για διασπείρει παραπληροφόρηση σχετικά με εξωγήινους, κανέναν δικο τους "ερευνητή" δεν εμφανίζουν σε κανάλια αντίθετα του κατεβάζουν και τα βίντεο,το θέμα όμως δεν ειναι αυτό καθε αυτού γιατί αυτή ανεβάζει ότι τις στέλνουν άλλοι η ίδια δεν εχει γνώσεις περί του θέματος ούτε από αληθινή ιστορία ξέρει ούτε για εξωγήινους, και ούτε πρόκειται να αποκτήσει πότε, με αυτούς που ακολουθεί, ειναι πολύ εύκολο για τους συμμορίτες να κάνουν προπαγάνδα στα παντα μεσώ αυτών που βαζουν ότι βρουν από τρίτους με μηδέν κριτική αντίληψη και μέτα η δουλειά πάει τρένο.

Ακριβώς το ίδιο κανει και μια γνωστή στο facebook βάζει και πιστεύει οτι χαζομάρα βρει απο άλλους, κάτι τέτοια άτομα βρίσκουν οι συμμορίτες που έχουν ορδές από ακολούθους και τους στέλνουν τάχα κατα του συστήματος προπαγάνδες δίκες τους, και μόλις εξαπλωθεί η προπαγάνδα τους στους κύκλους της εναλλακτικής ενημέρωσης μετά οι ίδιοι οι συμμορίτες βγαίνουν και τους χλευάζουν, οι συνωμοσιολόγοι και όλα αυτά τα ειρωνικά, και εκεί που υπάρχει μια πληροφορία γύρο από αυτή υπάρχουν 10 χαζομάρες και στο τέλος χάνεται και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ηλιθιότητες .

Ένας άλλος ενώ ειναι δούρειος ίππος και έχει περάσει από περιοδικά και από τα γνωστά κανάλια κτλ, έχει ορδές ακολούθους που τον θεωρούν και μέγα ερευνητή, ενώ τόσα χρονιά δεν έχει βρει τίποτα τα ίδια και τα ίδια,λες και υπήρχε περίπτωση να βγαλουν στα κανάλια τους μη δικό τους, εκτός απο δούρειους ίππους, έχουν μπει στο χώρο αυτό και κάθε βλάκας και δηλώνει ερευνητής ενώ δεν εχει βρει τίποτα και άπλα αναπαράγει τι λένε άλλοι μαζί με προπαγάνδες, χρήσιμοι ηλίθιοι που δεν τους ενοχλούν κιόλας ..

Πως γίνεται όλοι αυτοί οι "ερευνητές" που ασχολούνται τόσα χρονιά να μην εχουν βρει ούτε το 5% από αυτά που βρηκα μόλις σε 2-3 χρονιά? αν τους ρωτήσεις τι βρήκαν αυτοί με όλα αυτά τα στοιχειά που έχουν βρει από άλλους προφανώς δεν θα μπορούν να απαντήσουν, γιατί οι ίδιοι οχι μονο δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα και αν έχουν διαβάσει δεκάδες βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι, αλλά ούτε καν εχουν καταλήξει κάπου. ΥΓ: Τους αληθινούς ερευνητές που δεν λένε ότι και όλοι άλλοι τους κυνηγούν.. Και οποιος βάζει ελληνικές σημαίες για έχει κόσμο στην σελίδα τους τον θεωρούν μεγα πατριώτη άσχετα που δεν έχει ούτε ένα δικό του post και έχει κατακλέψει τους πάντες για τα παρουσιάζει ως δικά του γενικά ο όχλος έχει μαι τάση να υποστηρίζει παντού τους πονηρούς , αυτό δεν γίνεται μονο στο ίντερνετ γενικά οποιος παριστάνει τον φωστήρα λέγοντας το ίδιο παραμύθι που λένε όλοι τρέχουν να τον υποστηρίξουν για να σωθούν...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications