Αλέξης Γεωργούλης: «Ο μισθός μου ως Ευρωβουλευτής δεν είναι 20.000 ευρώ. Τόσα ήταν παλιά, τώρα είναι 25.000»

Αλέξης Γεωργούλης: Στην εκπομπή «Μικροσκόπιο» και τον Μάκη Θεοδόση φιλοξενήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός και ευρωβουλευτής. Ο ίδιος απάντησε στην κριτική για την παρουσίαση του Joker. Επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πόσο είναι ο μισθός του ως ευρωβουλευτής. Αναλυτικότερα:

Α. Γεωργούλης: Όσα ανέφερε στη συνέντευξή του «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ όπως μπορώ τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Η μητέρα μου μού είπε ότι βγήκα στις Ευρωεκλογές επειδή ο κόσμος με αγαπάει. Και να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Όσο για το τι ανάγκη έχει να παρουσιάζει το «Joker», ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου. Και θα πρέπει να ξεχάσω την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου ως Ευρωβουλευτής επειδή δουλεύω σαν ηθοποιός». Στη συνέχεια ανέφερε, ο κ. Γεωργούλης: «Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνω και αυτό είναι σαν να κατηγορεί κάποιον Ευρωβουλευτή επειδή έχει παιδιά.

Η πολιτική δεν είναι σταρς. Δεν παίρνει περισσότερα λεφτά όποιος αναγνωρίζεται περισσότερο. Όλοι οι Ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό ανεξαρτήτως τη δουλειά που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.00 ευρώ. Αυτό ήταν στην προηγούμενη θητεία. Τώρα ο αριθμός αυτός είναι 25.000 ευρώ. Τα 25.000 αφορούν τα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν πρέπει να δοθούν πίσω», ανέφερε ο κ. Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης: Οι δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο κανάλι του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications