Ο Αλέξης Γεωργούλης υποστηρίζει ότι η δήλωση για τον «παχυλό» μισθό είναι προϊόν... μοντάζ

Nα μαζέψει τα... ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την «τολμηρή» δήλωσή του για το μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά λέγοντας πως ο σταθμός που πέρσι τον εκθείαζε, παραποίησε τη συνέντευξή του κάνοντας μοντάζ στα λεγόμενά του. Επίσης προσθέτει πως είπαν πολλά ψέματα και υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα. Όλα ξεκίνησαν όταν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρόβαλλε χθες δηλώσεις του από την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BLV Radio. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» από την πλευρά της πρόβαλλε όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέροντας πως η εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ψέματα και έκαναν μοντάζ στη συνέντευξή του. Παράλληλα, δήλωσε πως πέρσι που βρισκόταν στο YFSF τον εκθείαζαν, ενώ φέτος που είναι σε άλλο κανάλι, προσπαθούν να του ρίξουν λάσπη.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή! Και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν! Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά. Γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν δουλεύει αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες.

Είπαν ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο. Αναρωτιέμαι θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο ξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη;

Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο. Όλη η ομάδα ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μεγάλος δόλος. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications