Τσοπανόσκυλα ντυμένα πρόβατα  αλωνίζουν στο ίντερνετ επι χρονιά με την βοήθεια του όχλου, και μερικές σημειώσεις

Η παλιότερη σελίδα άναρχο-κομμουνιστών olympia.gr που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες και επι 10 και πλέον χρονιά πότιζαν μαρξιστική προπαγάνδα και ιστορικά ψέματα τους ηλίθιους εκσυγχρονίστηκε, φυσικά ως "πατριωτική σελίδα" οχι μονο δεν εχει καμιά ενόχληση σε facebook αλλα αντίθετα προώθηση , όμοιος και στην google, και υποστήριξη απο ορδές ηλίθιων που νομιζουν ότι ειναι πατριωτική, οχι μονο απο το 2014 που την είδες πρώτη φορά κατάλαβες ότι ειναι κρυφό-μαρξιστική σελίδα αλλα εκδηλώθηκαν κιόλας βλέπε εδώ για να μην λενε ότι τους συκοφαντείς .

Κάνουν πόλεμο σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες με καθε τρόπο και εμφανίζουν δίκες τους ως πατριωτικές, και απο ηλίθιους που οπού δουν ελληνικές σημαίες νομίζουν ότι ειναι πατριώτες? γεμάτο η Ελλάδα. Το πρώτο που έμαθες στο ίντερνετ ειναι οτι όλες οι σελίδες που λενε για ναζι φασίστες ειναι είτε δίκες τους είτε γιαούριδων νεοελλήνων που το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να έχουν κόσμο στις σελίδες τους στο ίντερνετ και εκτός ίντερνετ στα κόμματα τους αντίστοιχα . Μερικές σημειώσεις:

Ο άλλος ο νεοέλληνας έλεγε ο τάδε "επιστήμονας" είπε αυτό εσύ τι γνώσεις έχεις και τι πτυχία που λες αλλα? η λογική του Νεοέλληνα αμφίβολου ράτσας ειναι αυτή με αντίληψη γκοιμ που οι γνώσεις τους ειναι τι λενε οι άλλοι αφού οι ίδιοι ειναι ανίκανοι να δουν τα αυτονόητα,και ο "επιστήμονας" που ανέφερε ηταν ψευδό-γενετιστής του καθεστώτος και επίσης γκοιμ, που αναπαράγει ηλιθιότητες που του έμαθαν ως δεδομένες με πτυχία και τίτλους και έρχονται τα αλλα γκοιμ που δεν καταλαβαινουν τίποτα και επικαλούνται τον "ειδικό" και υιοθετούν οτι τους λέει ως δεδομένο, υπέροχος κόσμος(!)

Γι αυτό όλες οι έγκυρες πήγες των ερπετών που δεν προσφέρουν τίποτα ειναι όλες στην πρώτη θέση, με αλλα λογία η ίδια η "λογική" και αντίληψη που έχουν πολλοί ειναι τα μπάζα εκτός ότι δεν ερευνούν για τίποτα οτι τους λενε τα κάνουν δεδομένα, και ότι τεχνολογία καρπώνονται σημερα ειναι από τους ερευνητές και τους "συνομωσιολογους" που δεν σκέφτονται όπως η μεγαλη μαζα μαζάνθρωπων αλλιως σε σπηλιές θα ηταν ακόμα, και ερχεται ο καθε ηλίθιος που όλη του την ζωή βλέπει δελτία των 8 και διαβάζει πρώτο θέμα και lifo, και λέει λες θεωρίες συνωμοσίας υποτιμητικά, ποιος? το γκοιμ!! που έχει ίντερνετ πριν από σένα και δεν έμαθε ούτε το 1% από αυτά που ανακάλυψες μόλις 2-3 χρόνια .

Μια φορά ήρθε μια ηλίθια και λέει όλοι λενε τα ίδια και ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις ότι δεν ειναι έτσι? μα ακριβώς για αυτό τους λέμε νεοέλληνες επειδή λένε όλοι τα ίδια σε αλλες σελίδες και βάζουν και ελληνικές σημαίες και παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων,ενώ οι ίδιοι ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα αναζήτησης και ερευνάς ούτε καν ανήκουν στο ευρωπαϊκό λευκό γένος που απο την φύση του ερευνά τα πάντα εχει μυστικιστές τάσεις και προέρχονται οι εφευρέσεις ιστορικά . Τι να το κάνω εγώ όταν οι πολλοι Νεοέλληνες ειναι φανατικοί Έλληνες οπως ειναι με ομάδες ποδοσφαίρου και τα βλέπουν όλα δογματικά? σε πολεμο κάλοι θα ηταν μην τους βάλεις να έχουν άποψη γιατί λένε ηλιθιότητες που δεν έχουν καν λογική μιλάνε για πράγματα που δεν έχουν ιδέα και άπλα αντιγράφουν τι είπαν άλλοι για να το παιξουν έξυπνοι και παρασύρουν τους πάντες στην χαζομάρα τους, το άποψη δηλώνει άγνοια οι έξυπνοι δεν έχουν άποψη άπλα δεν μιλάνε καν για θέματα που δεν ξέρουν, οι ηλίθιοι μίλανε για όλα πόσο δε για θέματα που δεν μπορουν να καταλάβουν, και τι να σου πει ένα γκοιμ που λέει τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας?..

Έδω για μια πόλυ γνωστή που ορδές την αντίπαθουν και έγραφαν ύβρεις στο youtube λες και τους είχε σκοτώσει την μάνα τους! και ότι δεν έχει τρόπους (!) οι ορδές νεοελλήνων που βρίζουν μια άγνωστη τους επειδή την είδαν σε ένα ριάλιτι θα μάθουν τρόπους σε μια κοπέλα που άπλα δεν ηταν υποκριτική όπως αυτοί(!) Και επίσης για κάποιον ο οποιος εχει διαβάσει χιλιάδες βιβλία και ασχολείται τόσα χρονιά με την εναλλακτική ενημέρωση, και οχι μονο δεν έχει καταλάβει τίποτα τόσα χρονιά, αλλα δεν βρηκα ούτε το 10% από αυτά που βρήκες μόλις σε 3-4 χρονιά, και ειναι ο λόγος που απομάκρυναν τον όχλο απο σελίδες με εναλλακτική ενημέρωση εξωγήινους και μεταφυσικά και τον μάζεψαν σε δίκες τους .

Εδώ ένα μήνυμα σε κάποιον για κάποια που προσπαθεί να αφυπνίσει το κόσμο : Νομίζει ότι όλοι έχουν εξαπατηθεί από τους κακούς και ότι ειναι όλοι "άγιοι" σαν αυτήν και αν τους πει κάποιος τι γίνεται θα ξυπνήσουν, όπως νόμιζα εγώ το 2015 σε μικρότερο βαθμό, αλλα τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα....

Είναι πολύ μακριά ακόμα στο να δει το εξής φαινόμενο: πολλοι ενώ δεν έχουν λογική αυτά που πιστεύουν επιμένουν και τσαντίζονται κιόλας οτι ειναι σωστά και οτι εσύ λες θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες δηλαδή ειναι και εγωιστές, φαίνεται πως αυτοι οι ηλίθιοι δεν ειναι άπλα κατώτεροι , αλλα έχουν κάτι το κακό και έχουν την ίδια πηγή σαν να ειναι όλοι ιδιοι απο το ίδιο καλούπι μοχθηρών ψυχών, (υπάρχουν και άτομα που δεν καταλαβαινουν τίποτα αλλα δεν επιμένουν ούτε μιλάνε για πράγματα που δεν ξέρουν),να γιατι κανουν προπαγάνδα τα παντα αφού ξερουν ότι αυτοί οι κατώτεροι τα κάνουν δεδομένα και μετα γίνεται ένας φαύλος κύκλος, σε συνδυασμό ότι πολλοι άπλα υπάρχουν στην Γη όπως τα προβατα σε μια φάρμα, δεν ερευνούν για τίποτα..

Εμείς δεν βλέπουμε καμιά δήθεν ιδεολογία στους λεγόμενους κομμουνιστές που παρατηρούμε 6 χρονιά τωρα μεσώ ίντερνετ, σημιτικές ράτσες βλέπουμε και χρήσιμα δογματικά γκοιμ! που βαφτίστηκαν δήθεν ιδεολογία ενώ το 30% ανήκουν σε φυλές του Αβραάμ και οι υπόλοιποι ειναι χρήσιμα δογματικά γκοιμ και αγρίμια μογγολικής αραβικής και ίδιας ράτσας με τους "μεταναστες", τύπου Τζιχαντιστές με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου(γιαυτό και δεν υπάρχει κανένας εφευρέτης της ρατσας ιστορικά), ούτε να συζητήσουν δεν μπορούν το μονο επιχείρημα τους σε όλα ειναι: ουγκ ουγκ ναζι φασίστες! θεωρίες συνωμοσίας και όλα αυτά που έχουν μάθει αυτά τα ορκ να λένε, μαζεύουν όλα αυτά τα αγρίμια που απουσιάζουν ολα αυτα που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα και τα μετατρέπουν σε κομμουνιστες antifa και μασονους για να τους υπηρετούν,(ίσα δικαιώματα για όλους σωστά? ) και κανένας τους δεν ανήκει στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος που αποδεκάτισαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς. Γιαυτό βαζουν τους χρήσιμους ηλίθιους που παριστάνουν τους γενετιστές να λένε για "καθαρό ελληνικό DNA" (!)

Οι έγκυρες πήγες τους πάντως ειναι όλες στην πρώτη θέση δείγμα ότι οι Νεοέλληνες δεν βάζουν μυαλό! και γιατι Νεοέλληνες? γιατί εδώ και 10 χρονιά έχουν ίντερνετ και αντί να ξυπνήσουν δεδομένου ότι τους βλέπεις live, έχουν γίνει χειρότεροι διαβάζοντας έγκυρες πήγες τους που παίρνουν χιλιάδες ευρώ για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα πάντα, και βλέποντας ακόμα τηλεόραση εν έτη 2020, υποστηρίζεις μαντάμ και μεσιε οχι μονο σελίδες συμμοριτών αλλα υιοθετείς και ότι σου λένε, και μετά περιμένεις σωτηρία? εδώ θα φανείς κακός αλλα ο Νεοέλληνας μονο έτσι καταλαβαίνει : όσοι διαβαζουν έγκυρες πήγες να τους κόψουν εντελώς την σύνταξη να μην έχουν καθόλου ίντερνετ ώστε να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους συμμορίτες, και να διαδίδουν προπαγάνδες και ψέματα απο αυτές και παίρνουν στο λαιμό τους και άλλους, ενδεικτικά σελίδες ελληνόφωνων έχουν 700.000 Like, γράφει ο άλλος για κακούς φασίστες σε έγκυρη πηγή τους, και πατάς το προφίλ του και ειναι κομμουνιστής που υποστηρίζει όλα τα γνωστά κόμματα τους δήθεν εχθρούς δεξιούς της Νέας Δημοκρατίας , ενώ όλοι ειναι η ίδια σπείρα που παριστάνουν τους εχθρούς στα κανάλια, και ο Νεοέλληνας 10 χρονιά έχει ίντερνετ και δεν βλέπει τίποτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications