Η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου, απόλυτη υποταγή (vid)

Διακόπηκε μια λειτουργία στο Βασιλικό Θέατρο λόγω διαμαρτυριών από το κοινό
Tο διάσημο Βασιλικό Θέατρο της Μαδρίτης αναγκάστηκε να ακυρώσει μια παράσταση όπερας, όταν ομάδα θεατών διαμαρτυρήθηκε εντόνως ότι τους είχαν διαθέσει θέσεις που ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη.

Δεν άφησαν την ορχήστρα να παίξει και τελικά η παράσταση ακυρώθηκε, καθώς οι θεατές έκαναν συνεχώς θόρυβο, απόλυτα υποταγμένοι σε μέτρα περιορισμού που έχουν επιβληθεί. Ζητούσαν από μόνοι τους να επιβληθούν τα μέτρα.

Το Βασιλικό Θέατρο διαβεβαιώνει ότι συμμορφώθηκε με τους ισχύοντες κανονισμούς , οι οποίοι δεν απαιτούν διαχωρισμό για τις διαμαρτυρίες που ανάγκασαν να ακυρώσουν την παράσταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοίκησης του Βασιλικου Θέατρου σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Marañon, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα μελετήσει νέους τρόπους για να τους ευχαριστήσει όλους, αλλά όχι εκείνους που έχουν "υποκειμενικό αίσθημα ασφάλειας με τον κανόνα"...

"Μπορείτε να φανταστείτε ότι αγοράζετε αεροπορικό εισιτήριο και δεν ταξιδεύετε γιατί δεν υπάρχει ", αναρωτήθηκε ο Marañón κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Σύμφωνα με προηγούμενη δήλωση, η διοίκηση του Βασιλικού Θεάτρου επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει έρευνα για να λάβει "τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι διαδοχικές παραστάσεις να εκτελούνται κανονικά", και διασφαλίζει ότι πληρούνται όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί και ότι η διαμαρτυρία ξεκίνησε από μια «μειονοτική ομάδα θεατών».

Με άπλα λογία μια μικρή ομάδα παρασύρει τον όχλο που παραπέμπει σε προβατα που καθοδηγούνται από τσοπανόσκυλα , συχνό φαινόμενο ιστορικά καθώς οι συμμορίτες παριστάνοντας τον "απλό λάο" έτσι έκαναν επαναστάσεις, παίρνοντας με το μέρος τους ηλίθιους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications