Σοφία Μουτίδου κλασικό παράδειγμα ύπουλων χαρακτήρων που έχουν οι λεγάμενοι αριστεροί συνήθως

Περάσαν 5 χρονιά από τότε που διαπίστωσες οτι πολλοι ελληνόφωνοι δεν ειναι άπλα ηλίθιοι αλλα ύπουλοι και μοχθηροί και φαίνεται να ειναι μια κοινή ράτσα δηλαδή έχουν κοινή προέλευση οχι από καποιο μέρος στην Γη αλλα από άλλο κόσμο, εδώ πάμε σε αλλα θέματα μεταφυσικά που δεν ειναι για όλους, οι φερόμενοι ψυχολόγοι με πτυχία γιατί δεν τα βλέπουν αυτά? έχετε ακούσει για την σπορά των θεών? αυτοί ειναι η σπορά το κακών θεών! έτσι εξαπλωθεί το κακό στην Γη, έμενε μονο ένα στοιχείο μια απόδειξη για επιβεβαίωση και ήρθε το 2017! και όλο αυτό το έχουν βαφτίσει δήθεν ιδεολογία .

Η Σοφία Μουτίδου (18 Απριλίου 1972, Θεσσαλονίκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Το Καφέ της Χαράς.

Η Σοφία Μουτίδου γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1972 στη Θεσσαλονίκη στην οποία σπούδασε νομική στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει δίπλωμα άσκησης δικηγορίας. Με την άφιξη της στην Αθήνα, έδειξε κλίση προς την τέχνη του θεάτρου και έτσι σπούδασε υποκριτική.

Μπλα μπλα μπλα,κλασικό παράδειγμα ύπουλων χαρακτήρων πνευμάτων: μιλάνε σαν νταλικέρηδες λέγοντας βωμολοχίες και ύβρεις με το παραμικρό, αλλα όταν ειναι σε κόσμο το παίζουν υπεράνω και ευγενικοί και η υποκρισία τους στάζει από παντού, στην συγκεκριμένη αυτό δεν ισχύει οχι γιατί δεν ειναι έτσι ακριβώς, άπλα βγήκε ο αληθινός χαρακτήρας λόγο ότι κάνει βιντεο στο youtube που τρέχουν ορδές ομοίων της (αριστερών) να την υποστηρίξουν, όπως και το ίδιο το youtube προωθεί τα βιντεο της λόγο οτι κάνει μαρξιστική προπαγάνδα, και σε γενικές γραμμές έχουν παρόμοιο χαρακτήρα λες και έχουν βγει από το ίδιο εργοστάσιο οι αριστεροί ...

2019: Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ! αφου πρώτα περασαν την εικόνα της καλής και ότι κόπτεται να σώσει το κόσμο από το "άδικο" και την έχουν καλέσει παντού σε ότι παίζει στην τηλεόραση, υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ να τρέξουν τα πρόβατα που την βλέπουν στο youtube και στα πρωινάδικα στην τηλεόραση να την ψηφίσουν για να τους σώσει! μέχρι και διαφήμιση της κανουν σε κρυφό-αριστερές "έγκυρες πήγες"τους..

Και εκεί που θυμήθηκες την Εύη Ιωαννίδου που την έδιωξαν από το GNTM οχι μονο γιατί έχει ποντιακή καταγωγή αλλα και γιατί δεν ειναι η κλασική γυναικούλα, και την παρουσίασαν ως κάκια στον όχλο ώστε να περάσουν το μήνυμα ότι οποιος λέει τα πράγματα όπως ειναι και ειναι ειλικρινής ειναι αγενής και κακός! που να τα πιάσουν αυτά οι μάζες? αλλα το ίδιο πράγμα βλέπεις παντού, ενώ αν λες ψέματα με τρόπους και καθοπρεπισμους όλα μελί γάλα, και όλοι σε βλέπουν ως υπόδειγμα ανθρώπου ενώ είσαι ένας υποκριτής (!) με τον ίδιο τρόπο κάνουν προπαγάνδα στα πάντα εδώ και χρονιά όλες οι έγκυρες πήγες τους, οπως και εχουν ενα συγκεκριμένο υποκριτικό μαρξιστικό ύφος που γράφουν προπαγάνδες στα πάντα .

Και ξαφνικά το youtube έβγαλε/προώθησε το παρακάτω βιντεο με την Σοφία Μουτίδου να εμφανίζεται ως φωστήρας των "ανυπεράσπιστων κοριτσιών" με φεμινιστική απόχρωση,και να κράζει άτομα πολύ ανώτερα της λέγοντας βωμολοχίες, και από κάτω ορδες ανεγκέφαλων (600+ σχόλια) να γράφουν εύγε! και μπράβο! αχ και τι ωραία που τα λες! το ότι αποκαλεί την άλλη σιχαμένη κυρία δημοσιά και προσβάλει τους πάντες λέγοντας και βωμολοχίες δεν το βλέπουν, αλλα τους ενόχλησε η Εύη Ιωαννίδου! αυτο δεν ειναι η επίτομη της αγένειας! και όλα αυτά για να σώσουμε το "κακόμοιρο αθώο" κορίτσι που δεν κατέβηκε λέγοντας μαζί και τα παραμυθία που έλεγαν κατι Κατίνες αχ δεν μπορώ η καρδιά μου! ενώ οι αλλες ειναι ηλίθιες που κατέβηκαν, αν ηταν σωστή θα έλεγε άπλα φεύγω γεια σας.

Όλα αυτά θυμίζουν τους ελληνόφωνους συμμορίτες που μόνιμος εμφανίζονται ως φωστήρες επι πάντως για να παίρνουν τον αφελή όχλο με το μέρος τους,ενώ κάνουν το ακριβώς αντίθετο, όμοιος και εμφανίζονται μόνιμος ως θύματα των "κακών", και ο όχλος όπως και σε αυτό το βίντεο υποστηρίζει αυτούς, ακριβώς το ίδιο πράγμα! έχουν καταντήσει οι μάζες να υποστηρίζουν το παράλογο ως λογικό και το λογικό ως παράλογο .Επίσης αυτη η τακτική ειναι εξ ορισμού των μοχθηρών τύπου ο δαίμονας εμφανίζεται ως άγγελος, ενώ αυτοι που ειναι κάλοι δεν παριστάνουν τους κάλους δεν ειναι υποκριτές και λένε το δίκαιο και το σωστό αδιαφορώντας πως θα φανούν στο όχλο μαντέψτε ποιοι θα βγουν οι κακοί και ποιοι οι κάλοι .

Από τα 600 τόσα σχόλια μονο δυο βρήκες που λένε το αυτονόητο, δηλαδή ανάμεσα σε 600 μονο 2 έχουν στοιχειώδες λογική, εκτός αυτού βλέπεις πως ορδές δήθεν μορφωμένων και πολιτισμένων μπορουν να μετατραπούν εύκολα σε τέρατα αν κάποιος τους υπόδειξη ποιος ειναι ο "κακός" (Ιωαννίδου ) και παριστάνουν τους ηθικούς, να και τι άλλο μαθαίνεις μεσώ ίντερνετ, και ύστερα απορούν για την κατάντια του κόσμου:
Πολύ μονόπλευρη προσέγγιση. Δεν παύει να είναι ενα τηλεοπτικό show .Ο καθένας έχει έναν ρόλο να παίξει κ τα κορίτσια δεν είναι άβουλα όντα ούτε άμοιρα των ευθυνών τους. Ξέρουν γιατί πήγαν εκεί κ τι θα αντιμετωπίσουν

Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα. Όλες οι κοπέλες πριν μπουν καν στο παιχνίδι η κάνουν κάποια δοκιμασία υπογράφουν ένα συμβόλαιο ότι δέχονται να κάνουν οποιοδήποτε Concept και ότι αν έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα απλά να μην υπογράψουν και να φύγουν. Αφού ήξεραν ότι θα υπάρξει κάποια δοκιμασία με ύψος η κατι πολύ extreme απλά να μην δήλωναν.Δεν φταίνε οι κριτές ούτε η παραγωγή ας γίνουμε λίγο ρεαλιστικοί δεν είναι κατι δύσκολο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτή είναι που Η σύντροφος της (!!!!) της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα και έπεσε τάχα μου, το δάκρυ κορόμηλο;
Κατάλαβες γιατί την προωθούν την μουτίδου και την παρουσιάζουν σαν πρότυπο;
Τέτοια πρότυπα προωθούν, μουτίδου, ανδρέας-αντιγόνη, LGBT....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications