Προσπάθησαν να βιάσουν την κοπέλα στο εργοστάσιο στο Τυμπάκι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Τουλάχιστον 5 άτομα τραυματίστηκαν σε μεγάλη συμπλοκή που σημειώθηκε στο Τυμπάκι το Σάββατο μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών - 24 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ομάδα ντόπιων συνεπλάκη με αδιευκρίνιστο αριθμό Πακιστανών, ενώ έγινε χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία ήταν ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε σε συσκευαστήριο της περιοχής μεταξύ ενός ντόπιου κι ενός Πακιστανού την προηγούμενη μέρα. Από το επεισόδιο φαίνεται ότι τραυματίστηκε ένας Έλληνας και με αφορμή αυτό την επόμενη ημέρα συγκεντρώθηκαν άτομα της περιοχής και κινήθηκαν εναντίον μεγάλης ομάδας Πακιστανών.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας: Συνελήφθησαν χθες (29.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 22 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες (29.08.2020) το βράδυ, οι ανωτέρω συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κάνοντας χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο απ’ αυτών. Άμεσα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Εδώ πως το παρουσιάζουν ελληνόφωνοι συμμορίτες κατα κόσμον κομμουνιστές αριστεροί:

Επεισόδια μεταξύ ντόπιων και αλλοδαπών στο Τυμπάκι , αν το ίδιο περιστατικό είχε γίνει προ εκλογών λόγο θα είχαν το εξής τίτλο: Φασίστες νεοναζί επιτέθηκαν σε Πακιστανούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications