Χάος στην Λέσβο:“μετανάστες” βάζουν φωτιά και φεύγουν  (vid)

Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί που βρέθηκαν άστεγοι μετά τον εμπρησμό από τους ίδιους του ΚΥΤ της Μόριας το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως βρήκαν «καταφύγιο» στον χώρο του πεδίου βολής πίσω από το Καρά Τεπέ.

Η κυβέρνηση, παρά την αντίδραση της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών, επιχειρεί να στήσει μία νέα «δομή φιλοξενίας», μια νέα μουσουλμανική πόλη στην Λέσβο και να προωθήσει κατ'αυό τον τρόπο την πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του νησιού.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν όλο το προσωπικό της 98ης ΑΔΤΕ, δηλαδή του στρατιωτικού σχηματισμού της Λέσβου, ασχολείται με το πώς θα ταΐσει και θα στεγάσει τους παράνομους μετανάστες.

Στρατόπεδα έχουν εγκαταληφθεί, φυλάκια επανδρώνονται στοιχειωδώς με δύο άτομα και όλοι έχουν βγει για να στήσουν τη νέα δομή «φιλοξενίας». Ερώτημα είναι ποιος φυλάει τις αποθήκες πυρομαχικών και αν είναι αρκετή η δύναμη αυτή.

Παράνομοι μετανάστες βάζουν φωτιές, κυκλοφορούν με μαχαίρια μέσα στο καμένο hot spot και κάνουν πλιάτσικο λέει ο δημοσιογράφος του Star.

Νέα φωτιά ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας, η οποία καίει ό,τι έχει απομείνει στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών. Ο δημοσιογράφος του Star Λάμπρος Δεμερτζής μετέδωσε ζωντανά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ντοκουμέντο που απαθανατίζει μετανάστες να βάζουν φωτιά σε σκηνή και ξερόχορτα και να φεύγουν! Όπως είπε, αυτό γίνεται συνέχεια.

Δείτε το Βίντεο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications