Έγκυρη πηγή: Μόριας ένας τόπος μαρτυρίου για «πρόσφυγες» (!) δείτε τι  ισχύει  στην  πραγματικότητα (video)

Πως παρουσιάζει το θέμα Μοριάς η έγκυρη μαρξιστική πηγή www.news247.gr μέρος προπαγάνδας :

Τη νύχτα της Τρίτης (8/9) μια φωτιά καίει το μεγαλύτερο προσφυγικό καταυλισμό της Ευρώπης. Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, ένας τόπος μαρτυρίου για χιλιάδες αιτούντες άσυλο, μετρά πλέον αντίστροφα. Το φως της ημέρας αναδεικνύει το μέγεθος της καταστροφής.

Για τις επόμενες τέσσερις ημέρες, το νησί γίνεται και πάλι το επίκεντρο της Ευρώπης. Οι περίπου 13.000 άνθρωποι καταλήγουν να κοιμούνται στους δρόμους, σε άθλιες συνθήκες. Ανάμεσά τους οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ψάχνουν καλάμια και πέτρες από τα χωράφια για να στήσουν αντίσκηνα, περιμένοντας ένα μπουκάλι νερό και λίγα τρόφιμα.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ζητούν την ελευθερία τους. Να τους επιτραπεί να φύγουν από το νησί και την Ελλάδα. Η κυβέρνηση διαμηνύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, οι τοπικοί άρχοντες, όπως ο δήμαρχος Λέσβου, Στρατής Κύτελης, επιλέγουν να συνταχθούν με την λογική των μπλόκων έξω από τη Μόρια, ώστε να μην επιτρέψουν την ανοικοδόμησή του καταυλισμού.

----

Έβαλαν οι ιδιοι τις φωτιές και τους παρουσιάζουν ως θύματα και ότι θέλουν την ελευθεριά τους (!)

Και επειδή πολλοί δεν καταλαβαινουν τίποτα κάτι από τα παλιά: Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς. Δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο.... Αυτό μαζί με κάτι αλλες πληροφορίες που είχε πει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος για τους κομμουνιστάς το έστειλες σε μια ηλίθια που διατηρεί και ιστοσελίδα και λέει πας να με κάνεις Βασιλικιά (!) εντελώς ηλίθια "λογική" γυναικάς που γράφει και κατα του συστήματος(!) αντί να δει μια σημαντική πληροφορία που έλεγε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος (δεν ειναι αυτά πιο πάνω) κοιτάει να δει ποιος το είπε δηλαδή αν το έλεγε κάποιος απο το κόμμα που υποστηρίζει θα ηταν όλα μια χαρά? ενώ ένας λογικός θα έπαιρνε την σημαντική πληροφορία αδιαφορώντας ποιος την έδωσε, και σαν αυτήν με αυτή την βλακώδες "λογική" ειναι εκατομμύρια Νεοέλληνες, με τέτοιους Νεοέλληνες δεν πας πουθενά!!! γιαυτό και διαβάζουν μαρξιστικές σελίδες χωρις να καταλαβαίνουν ότι ειναι μαρξιστικές, και η ίδια αυτή πληροφορία που αυτη η βλαμμένη την προσπέρασε γιατί την έδωσε ο βασιλιάς, οχι μονο επιβεβαιώθηκε αλλα αποκαλύφθηκαν και αλλά όσο άφορα αυτή την λερά τους κομμουνιστάς που οι μάζες ούτε καν έχουν διανοηθεί και νομιζουν ότι άπλα ειναι "ιδεολογία".

Η μαρξιστική πανούκλα οχι μονο έχει μαγαρίσει τα πάντα στην κοινωνία αλλα και το ίντερνετ που σημαίνει και τα μυαλά σας! στην πρώτη θέση στο 36 στο alexa, οι ίδιοι κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες εδώ και χρονιά ώστε να μείνουν μονο δίκες τους στο ίντερνετ δημοκράτες!φυσικά όλοι αυτοί που διαβαζουν επι χρονιά αυτές τις μαρξιστικές σελίδες ειναι άξιοι της μοίρα τους, θα ξυπνήσουν όταν θα ειναι αργά για δάκρυα :

Την άνωθεν μαρξιστική προπαγάνδα φέρονται να την έγραψαν αυτοί οι δυο οι οποίοι εμφανίζονται και σε αλλες μαρξιστικές σελίδες ως συνήθως αφού παντα ένας συμμορίτης εμφανίζεται σε 3-4 έγκυρες πήγες τους ,και ο όχλος διαβάζει τους ίδιους και τους ίδιους σε δήθεν διαφορετικές πήγες δηλαδή μια σπείρα απο 50-100 ελληνόφωνους ελέγχει όλο το ίντερνετ στην Ελλάδα με δεκάδες δήθεν διαφορετικές σελίδες που ανήκουν στους ίδιους, και πρόσφατα οι περισσότερες εξ αυτών άρπαξαν και χιλιαδες ευρώ από τον Πέτσα, οι άναρχο-κομμουνιστες σας μαθαίνουν ιστορία όπως τους βολεύει γιαυτό οι 999 στους 1000 δεν έχει ιδέα απο αληθινή ιστορία:

Τι ισχύει στην πραγματικότητα: :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications