O Αλεξανδρίδης αποκαλύπτει μηνύσεις για την παραγωγή του  Big Brother  -  Και η ηλιθιότητα που επικρατεί στο κόσμο

Αφού αυτός και εκατομμύρια άλλοι δεν καταλαβαίνει γιατί τον έδιωξαν

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται η κατωτερότητα εκατομμυρίων "συνάνθρωπο μας" όπως λένε υποκριτικά οι ελληνόφωνοι μεσώ ίντερνετ, στο δε facebook το τι ηλιθιότητα επικρατεί δεν λέγεται, μπαίνεις σε μια έγκυρη πηγή και εκτός τις ηλιθιότητες που βάζουν και που διαβαζουν υποτίθεται σοβαρά άτομα, είχε και αυτό το θέμα :

Οι δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη μέσα στο σπίτι του Big Brother για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις γυναίκες και οι αναφορές τους σε «βιασμό» προκάλεσαν την κοινωνική κατακρακραυγή, την απομάκρυνσή του από το παιχνίδι, την παρέμβαση του ΕΣΡ αλλά και την οικονομική καταστροφή της παραγωγής που είδε τους χορηγούς να εξαφανίζονται.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother που έχει ζητήσει συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του, απαντώντας σε σχόλια που αφήνουν οργισμένοι χρήστες κάτω από τις αναρτήσεις του, ρίχνει τις ευθύνες στην παραγωγή και αποκαλύπτει ότι έχει προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Ενημερώνει μάλιστα ότι σε λίγο καιρό θα τα μάθουμε όλα:

«Ο Δικαστής ακούει και της 2 πλευρές λενε!! Ο Κόσμος εχει το ελεύθερο να πει οτι θελει!! Άλλα κ γω εχω το ελεύθερο να πω για οτι εχει γίνει! Αν ήμουν ολα αυτα π λενε,σίγουρα θα είχα κάποια μήνυση..Εν αντίθετος εχω κανει εγω για συκοφαντική δυσφήμιση!Εκεί μέσα παίζεις θεατρο αν είχα πάει φυλακή θα με εβαζαν στο παιχνίδι?μετα απο τόσες έρευνες..Παρακαλώ σκεφτόμαστε πριν να ανοίξουμε το στόμα μας!!Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε ολα..!Ομοφοβικος??χαχα η κομμένος πρόλογος!! ΤΟΣΑ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!! Κάλο μεσημέρι σε ολους!!» απάντησε σε σχόλιο του, σύμφωνα με το nassosblog.

----

Αφού αυτός και εκατομμύρια άλλοι δεν καταλαβαίνει γιατί τον έδιωξαν πρόβλημα του, όταν όμως ορδές άλλων έχουν μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη το πρόβλημα άφορα τους πάντες, 5 χρονιά παρατηρείς τους ελληνόφωνους και διαπίστωσες ότι τελικά δεν ειναι ιδιαίτερα έξυπνοι αυτοί αλλα οι μάζες ειναι εντελώς ηλίθιες στην πλειοψηφία τους, και δεν ειναι άπλα οτι ειναι πολύ κατώτεροι αλλα ειναι και αγρίμια πάνω σε αυτά βασίζονται που αναπαράγουν και ότι τους λένε και παρασύρουν στην κατωτερότητα τους και τους υπόλοιπους.

Ο άλλος του είπες κάτι λογικό ως ερωτήσεις σχετικό με αυτά που σχολίασε εφόσον σχολίασε ηλιθιότητες κάπου, και η απάντηση του ηταν ότι είσαι τρελός! δηλαδή το επιχείρημα του σε αυτά που του είπες επειδή δεν μπορούσε να δώσει μια απάντηση, ειναι οτι είσαι τρελός, αυτό το αγρίμι γκοιμ που νομίζει ότι ειναι "άνθρωπος" σε μειώνει όταν δεν μπορεί να απαντήσει σε επιχειρήματα και σε βγάζει και τρελο, και δεν ειναι ένας αλλα εκατομμύρια σαν αυτόν, ειναι οι ίδιοι που λένε για συνωμοσιολόγους , θεωρίες συνωμοσίας φασίστες και όλα τα σχετικά που τους έχουν μάθει να λένε για να καλύψουν την κατωτερότητα τους, άπλα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσε να πει κάτι από όλα αυτά όποτε λέει ότι έχεις ψυχολογικά, σε άλλη περιπτώσει γράφουν ειρωνικά "τι πίνεις" , αυτός δεν ειναι πλανήτης ανθρώπων αλλα πλανήτης αγριμιών και δίποδων που νομίζουν ότι ειναι άνθρωποι, άπλα έχει ακόμα μερικούς ανθρώπους.

Ένας λογικός άνθρωπος και οχι γκοιμ σαν των άνωθεν, που ανεβάζει βιντεο σχετικά με την μηχανολογία και το αυτοκίνητο, για άλλη μια φορά έλεγε ότι ένα σύστημα του αυτοκινήτου ανακαλύφθηκε πριν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οπως τα περισσότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου (!) με άπλα λογία λέει οτι πολλές επινοήσεις και εφευρέσεις ακόμα και στο τομέα του αυτοκίνητου ειναι πριν από 80 -100 χρονιά.

Με άπλα λογία πριν 100 χρονιά οι άνθρωποι οχι μονο ηταν πολύ καλύτεροι και πιο αγνοί στην πλειοψηφία τους από τα σημερινά "μορφωμένα αγρίμια", αλλα και εφευρετικοί αυτά πάνε μαζί εξάλλου, τα άτομα με ερέτη ηθική αριστεία και έξυπνα ειναι και εφευρετικοί αλλιως οι εφευρέσεις θα ειχαν έρθει απο βάρβαρους, αυτό ακυρώνει την ηλιθιότητα οτι είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι. Ο Νίκολα Τέσλα για παράδειγμα που ηταν αγνός άνθρωπος δεν θα μπορούσε καν να ζήσει στο σημερινό κτηνώδες κόσμο θα είχε αυτοκτονήσει.

Στον πλανήτη των γκοιμ διδάσκουν κάτι τέτοια στα σχολεία που έχουν και σχέση με τον αληθινό λόγο που έδιωξαν τον εικονιζόμενο,(και οχι επειδή ειπε για βιασμούς γυναικών εξάλλου οι ορδές που καβαλούν σε όλη την Ευρώπη ακριβώς έτσι βλέπουν τις γυναίκες), και τα γκοιμ τα αναπαράγουν σε όλη την ζωή τους, οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι που ειναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με το πληθυσμό άπλα τα προσπερνούν , και όταν ψάξουν (αν το κάνουν πότε) εκτός οτι εχουν τα γκοιμ να τα αναπαράγουν ότι και να ψάξεις στο ίντερνετ θα σου βγάλει την wikipedia που λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που διδάσκουν copy paste απο εκεί ειναι εξάλλου, και έγκυρες πήγες τους γεμάτες γκοιμ που αναπαράγουν ότι τους έμαθαν (δεν υπάρχει ουτέ για δείγμα ευρωπαικού γένους άντρες σε έγκυρες πήγες τους μονο κάτι γυναικές που παρασυρονται ευκολα από τα γκοιμ και τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους), οι ανεξάρτητες πήγες απουσιάζουν στην αναζήτηση από το "δίκαιο" Google, βιβλίο που δήθεν μιλάει για πολέμους χωρίς βεβαία να αναφέρει τους αληθινούς υπευθύνους πιο πολύ μιλάει για το "ολοκαύτωμα των Εβραίων" που εβγάλαν και νόμους υπερ του πάρα για πολέμους :

Οι κακοί ναζι που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλα ειχαν την "πεποίθηση" οτι η ομοφυλία ειναι μεταδοτική χα χα χα!! και πως ειναι ασύμβατη με τον "ναζισμό" ενώ με τον υπόλοιπο κόσμο ειναι συμβατή και φυσιολογική ξανα χα χα χα!και ύστερα απορούν γιατί χρόνο με το χρόνο ο κόσμος γίνεται όλο και χειρότερος, και που να ήξεραν οι μάζες.....! Αν και ξεχάσαν να γράψουν ότι μέχρι το 70 οι ομοφυλόφιλοι στην επίσημη ψυχολογία θεωρούνταν ψυχολογική πάθηση..και πως ακόμα και στην Αμερική απαγορευόταν οι γάμοι μεταξύ λευκών μαύρων και το κατάργησαν μόλις 4 χρονιά αφού δολοφόνησαν τον Κένεντι το 1963, (κατι σας τα τα έχουν μάθει λάθος στα σχολεία, και λόγο οτι ακομα και στην εποχη του ίντερνετ το 80% του πληθυσμού διαβάζει έγκυρες πήγες τους δεν ξέρει ούτε τα αυτονόητα ).. Ένας πρώην ιδρυτής των «Antifa» στην Αυστραλία χρήσιμο γκοιμ δηλαδή άπλα λίγο πιο έξυπνο απο τα αλλα, έλεγε οτι τους λενε ηλιθιότητες πέραν καθε λογικής και πως δεν πρέπει να εχουν δημόσιο λόγο οι "λευκοί ", αφού ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι και δεν ειναι ανώτερο το λευκό γένος και αυτα ειναι "ναζιστικές θεωρίες" όπως θεωρίες ηταν οι πύραυλοι πχ (!) γιατί να μην έχουν λόγο? μήπως γιατί δεν λένε τις ηλιθιότητες που λένε τα γκοιμ σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους? λειτουργούν σαν κατι αγρίμια που κανουν σχέσεις με κάποιες και τις αποκόπτουν απο φίλους και γνωστούς ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, ακριβώς γιαυτό έκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες και σε αυτή την σελίδα από το 2016! για τον απόλυτο έλεγχο των μάζων και να μην έχουν καμιά άλλη πληροφορία εκτός από αυτές που σερβίρουν αυτοί ώστε να ειναι πλήρως ελεγχόμενοι

Παρόλα αυτά ρώτησα 5-6 γυναικες ευρωπαϊκού γένους αν έχουν πατήσει like σε αυτή την έγκυρη πηγή και είπαν οχι.. Κάτι ειναι και αυτό.

Η ηλιθιότητα οτι είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι part 2: Το 2014 όταν μπήκα στο ίντερνετ ορδές απο Νεοέλληνες που αυτοπροσδιορίζονται απόγονοι αρχαίων έλεγαν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι και Ουννοι και έτρωγαν βελανιδιά, έτσι τους είπαν/έμαθαν και άπλα το λενε για να το παιξουν έξυπνοι, χωρίς να ξέρω τίποτα (ακόμα) επειδή αυτό μου φαινόταν παράλογο γιατι δεν γίνεται να έφεραν Μογγόλοι τόση τεχνολογία μετα το μεσαίωνα, κοίταξα άπλα με την βοηθεια του ίντερνετ (που έχουν και αυτοι), πως ηταν οι Γερμανοί την εποχη του 20-30 αν ηταν Μογγόλοι όπως πιστεύουν εκατομμύρια στην Ελλάδα και τελικά τουλάχιστον το 2/3 του πληθυσμού ήσαν γνήσιοι ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους, άρα ειναι αδύνατο να ηταν Μογγόλοι, συμπέρασμα? αυτό ειναι απλο παράδειγμα πως εκατομμύρια πιστεύουν πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική και παρασύρουν και τους υπολοίπους σε πληθώρα θεμάτων και οτι ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται ειναι εντελώς ηλίθιος αλλα το παίζουν έξυπνοι με το να αναπαράγουν τους άλλους και ότι ηλιθιότητα τους έμαθαν, και μορφωμένοι με πτυχία και πολιτισμένοι..

Για επιβεβαίωση ότι αυτές οι ελληνόφωνες ράτσες γνωστοί και ως μιγάδες της μεσόγειου ειναι κατα πολύ κατώτερες απο το ευρωπαϊκό γένος, και οτι δεν ειμαι μονο εγώ "τρελός"που δεν έχω την κατώτερη "λογική" / πνέυμα νεοελλήνων, καιρό έψαχνα να βρω έναν ευρωπαϊκού γένους σαν έμενα αφου οι περισσότεροι ειναι μιγάδες της μεσογείου και διαφορες άλλες φυλές , για να δω αν λέει τα ίδια και αυτός με Νεοέλληνες για αυτό θέμα, που το έχουμε ως παράδειγμα για το πόσο πολύ κατώτεροι και αγριάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας , γιατί έψαχνα άντρα? γιατί οι γυναικες ευρωπαϊκού γένους που ειναι πολύ περισσότερες από τους αντρες παρασύρονται πιο εύκολα και έχουν εξαπατηθεί από γκοιμ, τελικά βρέθηκε ένας ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους πάνω 60 χρόνων, μαντέψτε τι είπε.....!Κάτι ήξερε αυτός που έγραψε το σενάριο της ταινίας :Ο πλανήτης των πιθήκων: Η εξέγερση ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications