Κανείς δεν πρόσεξε τα  σε όσα είπε ο Τραμπ - Παγκόσμια αγωνία για τον Νοέμβριο

Ενώ η προσοχή στο πόπολο είναι στραμμένη στα Ελληνοτουρκικά και επι 10 χρονιά δεν έχει καταλάβει οτι παίζουν θεατρο, κανείς δεν έδωσε την δέουσα σημασία σε όσα είπε ο Τραμπ. Όπως σας μεταδώσαμε νωρίτερα, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε χθες Τετάρτη να δεσμευτεί στην ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας σε περίπτωση ήττας του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει νοθείας από πλευράς του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι, Σόρος κτλ.) όπως κάνουν στην Ελλάδα εδώ και χρονιά.

Πάρα το γεγονός ότι διαβάζουν μαρξιστικές σελίδες για ελληνικές, βλέπουν ΜΜΕ και τρώνε τον σανό αμάσητο, και οι δυο συμμορίτες που δεν καταλαβαινουν ούτε μια βίδα να βιδώσουν, και προφανώς ούτε οι ίδιοι γράφουν τα σημιτικά κείμενα τους, των δυο ιουδαϊκών κομμάτων (αντε πες τώρα στον νεοέλληνα ότι από 1974 εβραικα κόμματα βγάζει και δεν το ξέρει) έχουν ελάχιστους fun σε σχέση με το πληθυσμό : Mitsotakis 265.000, Tsipras Σελίδα  460.000. αυτό ειναι ύποπτο από μονο του, αν και ορδές Νεοελλήνων ειναι δογματικοί φυλές και ψηφίζουν τα ίδια κόμματα εντελώς δογματικά με τους κατα τόπους χρήσιμους ηλίθιους βουλευτές, το γιατί ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι όλοι αυτοί στα γνωστά κόμματα θα το αναλύσουμε σε άλλο post.

«Θα δούμε τι θα γίνει», αρκέστηκε να απαντήσει ο Τραμπ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν εγγυάται την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, υπονοώντας ότι ο μεγιστάνας θα ηττηθεί. Ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε ότι θα υπάρξει «συνέχεια» της κρατικής εξουσίας στην χώρα, ότι δηλαδή δεν θα ηττηθεί και έτσι δεν θα χρειαστεί να μεταφερθεί καμία εξουσία σε κανέναν. Αν δεν κερδίσει;

Ο Τραμπ έχει πει επανειλημμένα ενόψει των φετινών εκλογών ότι ενδέχεται να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα στην δικαιοσύνη εάν ηττηθεί. Ειδικότερα, θα επιδιώξει να θέσει εν αμφιβόλω το αποτέλεσμα, επικαλούμενος το ενδεχόμενο νοθείας, ειδικά στις επιστολικές ψήφους.

Οι αριστερόστροφοι Δημοκρατικοί ενθαρρύνουν την συμμετοχή στις εκλογές με επιστολική ψήφο, με αφορμή τον κορωνοϊό. Ωστόσο, κατηγορούνται πως στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν το σενάριο νοθείας των εκλογών, ειδικά μετά από τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Τραμ ανεβασμένο.

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ βιώνουν μήνες ταραχών, με επίκεντρο τις οδομαχίες και τα πλιάτσικα από αριστερόστροφους συμμορίτες και ANTIFA, οι οποίοι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, υποστηρίζονται από το Βαθύ Κράτος, δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες ξεσπάσματος τεράστιας πολιτικής κρίσης και αντιπαράθεσης στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, τόσο σε υψηλό επίπεδο όσο και στην αμερικανική κοινωνία. Πολλοί δεν διστάζουν να κάνουν λόγο ακόμα και για εμφύλιο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα κρίνουν πολλά και ως εκ τούτου έχουν πυροδοτήσει παγκόσμια αγωνία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications