Μπιλ Γκέιτς: Στην «καλύτερη περίπτωση» η «πανδημία» να τελειώσει 2022, χάρη στα εμβόλια

Στην «καλύτερη περίπτωση» η δήθεν πανδημία να τελειώσει 2022, χάρη στα εμβόλια και τη χρηματοδότηση, λέει ο «αισιόδοξος» Μπιλ Γκέιτς ο οποιος ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική . Ο Μπιλ Γκέιτς δεν μπορεί να σταματήσει να εκθέτει τις απόψεις του για τον κορωνοϊό αλλά το χειρότερο είναι ότι όλοι τον ακούνε, αφού, ο πλουτοκράτης “είχε προβλέψει” την πανδημία.

Τώρα “προβλέπει” ότι αυτή θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2022 – χάρη στα εμβόλια στα οποία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό. Σε μια συνέντευξη στο Fox News, ο ιδρυτής της Microsoft προέβλεψε ότι, για τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ζωή θα έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, λόγω της προόδου που έχει σημειωθεί με την ανάπτυξη εμβολίων κατά της νόσου.

Ο… μέγας μάντης ανέφερε ότι αναμένει στις ΗΠΑ να αρχίσουν να εγκρίνουν εμβόλια για δημόσια χρήση στις αρχές του επόμενου έτους. Λόγω αυτού, είπε, είναι «αισιόδοξος» η πανδημία «δεν θα διαρκέσει επ’ αόριστον».

«Το τέλος της επιδημίας; Η καλύτερη περίπτωση είναι πιθανώς το 2022. Αλλά κατά τη διάρκεια του 2021, οι αριθμοί – θα πρέπει να μπορούμε να τους μειώσουμε αν ακολουθήσουμε την παγκόσμια προσέγγιση», δήλωσε ο Γκέιτς στο πρόγραμμα του Fox News.

«Λοιπόν, ξέρετε, ευτυχώς, υπήρχε η τεχνολογία εμβολίων, ότι ήρθε η χρηματοδότηση, και οι εταιρείες έβαλαν τους καλύτερους ανθρώπους σε αυτό. Γι ‘αυτό είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα διαρκέσει επ’ αόριστον », πρόσθεσε.

Ο πολυ-δισεκατομμυριούχος είπε ότι πιστεύει ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων θα μπορούσε να δώσει έγκριση σε «τρεις ή τέσσερις συνταγές» εμβολίων.Το ερώτημα για το πώς θα διανεμηθούν τα εμβόλια τότε θα προκύψει, είπε ο Γκέιτς, δηλώνοντας τον εαυτό του απογοητευμένο που οι ΗΠΑ δεν έχουν σχεδιάσει την παραγωγή και διανομή εμβολίων σε φτωχότερες χώρες.

Ο Γκέιτς έχει πει στο παρελθόν ότι το 70 με 80 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού -μόνο, lol- θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του ιού για να μπορέσει κανείς να ελπίζει ότι θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή ξανά.

Φυσικά έχει πει και αυτό: Μπορεί 700.000 άνθρωποι να πάθουν βλάβη από το εμβόλιο – Οι κυβερνήσεις να αναλάβουν την ευθύνη

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications