«Καμπανάκι» από ψευδό-επιστήμονες:Αύξηση κρουσμάτων κατά 30% το χειμώνα επίκεντρο ηλικίες από 20 έως 50 ετών!

Παρατήρησα τι λένε εδώ οι "πολίτες", πιο τραγικά δεν γίνεται με την "λογική" που έχουν οι περισσότεροι αναμενόμενο ειναι να κάνουν party οι συμμορίτες, κάποιοι επικαλούνται ένα παλιο βίντεο από τον "Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας" κάτσε καλά! που έχει μπερδέψει το κόσμο λένε σχετικά με το κορωνοϊό γιατί αλλα έλεγαν πριν και αλλα μετά, μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τον πολλών, με μια μαύρη μάλιστα που ότι έχουν ειναι από το ευρωπαϊκό λευκό γένος αλλιως σε ζούγκλες θα ηταν ακόμα..

Tο ότι ο ίδιος ο λεγόμενος "Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας" ειναι ένας μασονικός οργανισμός στελεχωμένος με χρήσιμους αναίσθητους ηλίθιους και που άπλα λένε οτι τους λένε οι εκλεκτοί του Γιαχβέ για να μην φαίνονται οι ίδιοι ως συνήθως, ας μην το κάνουμε θέμα, και έσπευσαν στα ellinikahoaxes που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά να το βγάλουν fake news το ίδιο το βίντεο από το ΠΟΥ! να διαψεύσουν τους εαυτούς τους δηθεν ότι άλλαξαν τα δεδομένα μέσα σε 7 μήνες! συγκεκριμένα ένας ελληνόφωνος συμμορίτης σημιτόφατσα που εμφανιζόταν στην lifo, έγινε δήθεν ειδικός στα fake news εκτός από τα δικά τους, (παρεμπιπτόντως όσοι διαβαζουν lifo athensvoice kathimerini κτλ να αυτοαποκαλούνται εβραιο-ελληνες και οχι απόγονοι αρχαιων, γιατί ειναι προσβολή για τους αρχαίους οχι τίποτα άλλο), και γράφουν τα εξής:

O ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε βίντεο που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι στο YouTube δεν συστήνει τη χρήση μάσκας αν δεν έχουμε εμφανίσει συμπτώματα.

Συμπέρασμα οτι ειναι fake news :Tο εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2020, δηλαδή 7 μήνες πριν. Δεδομένου του ότι οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έχουν αλλάξει έκτοτε, η χρήση αυτού του βίντεο ως "απόδειξη" ότι ο εν λόγω οργανισμός δεν υποστηρίζει τη χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό αποτελεί παραπληροφόρηση.

Λες και το βίντεο ειναι του 1500 και οχι μόλις πριν 7 μήνες και από τότε έχουν αλλάξει τα δεδομένα η επιστήμη έχει κάνει άλματα προόδου! εδώ για άλλη μια φορά βλεπεις το ίδιο φαινόμενο εκ του ασφαλούς : στην κυριολεξία σαν να μιλάνε σε παιδιά 10 χρονών που καταπίνουν αμάσητα ότι τους πουν, και το πρόβλημα ειναι οτι η ίδιος ο όχλος στην πλειοψηφία του έχει αντίληψη λες και ειναι 10 χρόνων! με άπλα λογία το πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο τρόπος σκέψης και αντίληψης των πολλών, γιαυτό και ειναι μαζεμένοι σε έγκυρες πήγες,όταν λειτουργείς σαν πρόβατο σαν πρόβατο σε βλέπουν! ακούει για ΠΟΥ ο άλλος και η άλλη και μονο προσοχή δεν κάθονται και νομίζουν ότι καμιά φιλάνθρωπη οργάνωση που κόπτεται για την υγειά των ανθρώπων, ενώ για άλλο λόγο το ίδρυσαν το 1945 συγκεκριμένα για να αποκρύψουν μια ανακάλυψη των "κακών ναζι" ,(που καταρρίπτει οτι σας έχουν μάθει), και βλέπεις κάτι σχόλια από δηθεν μορφωμένους και δήθεν νοήμονες οχι άπλα να ειναι εκτός τόπου και χρόνου λες ήρθαν από μεσαίωνα η απο την αρχαία Αίγυπτο, αλλα να θεωρούν το ΠΟΥ κάτι σαν κήρυγμα του θεού με τις 10 εντολές (!) .

Επίσης η φερόμενη επιστήμη που επικαλούνται και οι ψευδό-επιστήμονες της υγείας που άπλα αναπαράγουν ότι τους μάθουν σε σχόλες, ελεγχεις τις σχόλες ελεγχεις και αυτούς, αλλιώς δεν τον ξέρει κανένας τους κυνηγούν κιόλας όσοι δεν ακολουθούν πιστά της ψευδό-ιατρική τους, καμιά εξέλιξη δεν έχει γίνει εδώ και 40 χρονιά και στο τομέα της υγείας, τους επιστήμονες που τους είδαν κάποιοι? πάρτε μια μαϊμού σπουδάστε την δώστε της πτυχία και τίτλους και δεν έχει καμιά διάφορα από "ειδικούς" που τους εμφανίζουν στο όχλο λες και ειναι εφευρέτες του τροχού! και όλες οι εφευρέτες έκαναν εφευρέσεις γιατί δεν ακολουθούσαν αυτα που διδάσκουν σε σχόλες και η φερόμενη επιστήμη, αλλα τι να πεις που έχουν κάνει τις μάζες να θεωρούν επιτυχία τα πτυχία χωρίς καμιά άξια? και αν δεν ηταν μασονικά τα σχολεία 1 στους 100 θα είχε πτυχίο. Διαβάστε τι γράφουν σε έγκυρες πήγες που αυτά τα σημιτικά τα καταλαβαινουν καλυτερα οι μάζες όπως έχουν διδαχθεί από τα σχολεία γιαυτό οι περισσότεροι εχουν εντελώς ηλίθια και δουλική "λογική" :

Προειδοποίηση κινδύνου για τις ηλικίες 20 ως 50 ετών απευθύνει ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος εξηγεί ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ώστε να μην πλήττει αυτές τις ηλικιακές ομάδες που είναι και οι πιο παραγωγικές.

Όπως είπε, από αυτές τις ηλικίες προέρχονται οι περισσότεροι από τους εργαζομένους σε δομές όπως τα γηροκομεία, τα οποία έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα.

«Έχουμε το φαινόμενο διάχυσης της πανδημίας σε ηλικίες που είναι στην ομάδα των εργαζομένων οι οποίοι προσέχουν ηλικιωμένους. Πάνω από 20 και ως 50 ετών είναι οι περισσότεροι εργαζόμενοι στα γηροκομεία» επισήμανε ο επίκουρος καθηγητής.

Όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, ο κ. Μαγιορκίνης διευκρίνισε: «Είναι νωρίς να λέμε ότι είμαστε κάτω από τα 200 κρούσματα ημερησίως. Θέλουμε δύο εβδομάδες να κινούμαστε με τέτοιο ρυθμό. Υπάρχει μια τάση σταθεροποίησης στον μέσο όρο των τελευταίων ημερών, αλλά είναι νωρίς να λέμε ότι είμαστε σε ύφεση», ενώ συμπλήρωσε ότι ο χειρότερος εχθρός είναι η κόπωση. «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τα εμβόλια αρκετά νωρίς, ώστε να την αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μαγιορκίνης εξήγησε ότι τον χειμώνα, με την πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε αύξηση του αριθμού αναπαραγωγής (Rt) σε μια τάξη μεγέθους γύρω στο 30%. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μετάδοση στους κλειστούς χώρους είναι ως και δέκα φορές μεγαλύτερη από ό,τι στους ανοιχτούς» είπε.

Αναφερόμενος στην αντοχή του συστήματος υγείας, ο επίκουρος καθηγητής υποστήριξε ότι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την προσήλωση στα μέτρα προστασίας και κυρίως, από την αποστασιοποίηση.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί… Όσον αναφορά τον μαζικό εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, ο λοιμωξιολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Σύψας μίλησε στην εκπομπή του Mega και ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι του 2021.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχει αβεβαιότητα ως προς το πότε θα είναι έτοιμο το εμβόλιο με την έννοια του να εμβολιάσουμε το 70% του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα εμβόλιο που να βρίσκεται σε φάση 3, η οποία ολοκληρώνεται εντός του Οκτωβρίου. Ακολούθως θα δούμε τα αποτελέσματα των μελετών αυτών» και συνέχισε λέγοντας:

«Αν το εμβόλιο αυτό είναι αποτελεσματικό, τότε θα πάει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να πάρει άδεια κυκλοφορίας. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Ταυτόχρονα όμως, η εταιρεία που θα παράξει το εμβόλιο, έχει ήδη ξεκινήσει να το παράγει, χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Αυτά τα εμβόλια παρήγγειλε η ΕΕ, και ένα μέρος θα έρθει και στην Ελλάδα. Έτσι δόθηκε η ημερομηνία για τις αρχές του έτους»

«Στην πραγματικότητα λοιπόν, πρώτα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των μελετών φάσεως 3, μετά να πάρει την άδεια από τον EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) και ακολούθως θα δούμε το εμβόλιο. Σε κάθε περίπτωση μαζικός εμβολιασμός του ελληνικού πληθυσμού δεν προβλέπεται πριν το καλοκαίρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σύψας.

Σύμφωνα με τον κ. Σύψα τον Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί η φάση 3 του εμβολίου, το οποίο διανεμηθεί σε 30.000 ανθρώπους. Τότε θα φανεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου και κατά πόσο αυτό είναι ασφαλές.
«Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε στις ανακοινώσεις των εταιρειών – πρώτα πρέπει να περιμένουμε σαφή αποτελέσματα για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια- και μετά μπορούμε να συζητήσουμε για τον εμβολιασμό. Συνεπώς έχουμε ακόμη μπροστά μας πολύ δρόμο και οι πολίτες δεν πρέπει να εφησυχάζουν».

Επίσης ανέφερε πως όλες αυτές οι εξελίξεις αφορούν το εμβόλιο της Οξφόρδης και πως πολύ καλά έπραξε η ΕΕ και προπαρήγγειλε το εμβόλιο.«Πρόκειται για μια πρωτοφανή και παράξενη κατάσταση αλλά νομίζω ότι η ΕΕ καλά έκανε και το προπαρήγγειλε».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνωμοσίας λέγοντας ότι «είμαστε σε μια επιδημία παραπληροφόρησης» και ότι «η πολιτεία πρέπει να κάνει το καθήκον της απέναντι σε όσους διακινούν επικίνδυνα ψεύδη για την δημόσια υγεία».

Επίσης ο κ. Σύψας ερωτήθηκε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει το κάθε σχολείο μία νοσηλεύτρια όπως συμβαίνει ήδη στην Ισπανία. Ο ίδιος απάντησε πως σε ορισμένα σχολεία υπάρχει ήδη μία νοσηλεύτρια και στα υπόλοιπα υπάρχει ο υπεύθυνος για τον Covid-19, ο οποίος είναι πλήρως ενημερωμένος για το θέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications