Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία (video)

Συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα για συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση με πολυπληθή συμμετοχή στην Αθήνα έγινε στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, με κεντρικό πανό όπου αναγράφονταν «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και μαζικά τεστ», η οποία αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε και πάλι στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι διαδηλωτές κρατώντας, μεταξύ άλλων και ελληνικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο στην Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, δήλωναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο με μάσκα, ενώ στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης υπήρξε αντίδραση για την παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Διαδήλωση για τις μάσκες στα σχολεία στο κέντρο της Λαμίας

Η μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες στα σχολεία Ηράκλειο 6-9-2020

Πάτρα | Συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες στα σχολεία

Post A Comment:

1 comment

atomείπε...

Προς το φιλο που έβαλε λινκ προς thesecretrealtruth κλεμμένου αποκλειστικού άρθρου άλλης σελιδας που γραφει να μην το αντιγράψουν κιόλας, δεν θα κάνουμε και εμείς αυτα που μας έκαναν τόσα χρονιά που έπαιρναν δικά μας άρθρα και τα εβαζαν και για δικά τους, κάτι πονηροί Νεοέλληνες που παριστάνουν και τους πατριώτες τύπου thesecretrealtruth που δεν έχουν ούτε ενα δικός του άρθρο τόσα χρονιά αλλα όλους εσάς να τους υποστηριζεται.. Παντού τα λαμόγια υποστηρίζουν όλοι και μετα περιμένουν προκοπή, από τέτοιους Νεοέλληνες μειωμένης νοημοσύνης αλλα κουτοπόνηροι γεμάτη η Ελλάδα οι τύποι στο thesecretrealtruth εκτός απο το να βαζουν copy paste οτι βρουν απο άλλους μαζί και προπαγανδες και βοηθούν στην αποχαύνωση, δεν ξέρουν να βαλουν ούτε σωστά εικόνες στα post ούτε αυτο δεν έμαθαν τόσα χρονιά, εντελώς ηλίθιοι που μονο κακό κάνουν στο ίντερνετ οχι μονο επειδή βάζουν και προπαγανδες αλλα με το να αντιγράφουν αποκλειστικά άρθρα και το κόπο άλλων και να βγαίνουν αυτοί στην αναζήτηση επειδή ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι που αναπαράγουν και προπαγάνδες τους δεν έχουν καμιά ενόχληση απο τους ελληνόφωνους, και έτσι θάβουν την αρχική πηγή

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications