Η «συγκλονιστική ιστορία» του 74χρονου που πάλευε “μπουνιές” με τον κορονοϊό έξι μήνες (!)

Σοκ και δέος στο newsbeast και στο mega ειδικευμένο κανάλι στην τρομολαγνεία:74χρονος ηταν σε νοσοκομείο 6 μήνες και διασωληνωμένος 2 μήνες ηταν από κορονοϊό αλλα και από νοσοκομειακές λοιμώξεις όπως λέει του βιντεο παλι από το london ο γιος (!) μάλιστα θελει να μαζέψει λεφτά για τους γιατρούς για τους ευχαριστήσει (?) μέτα από αυτόν φίλο του Μασιάλου από το london που δηθεν έπεσαν σε κώμα επειδή δεν φορούσαν μάσκα, εμφανίστηκε και άλλος:

Ήταν ένας από τους πρώτους 10 ασθενείς που διαγνώστηκαν θετικοί στην Ελλάδα και πάλευε επί 6 μήνες στο νοσοκομείο με τον κορονοϊό. Ο Ευθύμιος Καρκαντζός, συνταξιούχος γιατρός, παρέμεινε επί 4,5 μήνες σε ΜΕΘ και 1,5 μήνα σε Μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Ο γιος του ηλικιωμένου άντρα, Βασίλης Καρκαντζός, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του ήταν διασωληνωμένος περίπου 2,5 μήνες «σε καταστολή, σε κώμα», μετά έμεινε άλλους δύο μήνες στην εντατική και μετά μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Ενδονοσοκομειακά παρουσιάστηκαν και επιπλοκές από λοιμώξεις.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο κ.Καρκαντζός είναι πως ο κορονοϊός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος. «Ο κορονοϊός υπάρχει. Πρέπει να φοράμε μάσκα. Κι αν όχι για εμάς, για τους ανθρώπους γύρω μας», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για συγκέντρωση χρημάτων διαδικτυακά για τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού» που έσωσαν τη ζωή του πατέρα του και όλους τους γιατρούς του ΕΣΥ που βοηθούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

--------

Εδώ φαίνεται ότι ειναι στημένο :Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο κ.Καρκαντζός είναι πως ο κορονοϊός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος. Ο κορονοϊός υπάρχει. Πρέπει να φοράμε μάσκα, υπάρχει δόλος , γιατί πες και είχε πάει στο νοσοκομείο για κορονοϊό δεν θα έβγαινε να λέει τέτοια, κάτι άναρχο-troll θυμίζει που σχολιάζουν κάτι τέτοια υποκριτικά .Χιλιάδες ειναι στα νοσοκομεία για δεκάδες άλλους λογούς αλλα δεν το κάνουν θέμα !

Επίσης φαίνεται ότι αυτοί που τους βάζουν να λένε τέτοια, σας θεωρούν εντελώς ηλίθιους ειδικά αυτούς που βλέπουν τηλεόραση και διαβάζουν τις έγκυρες πήγες τους, εδώ να πούμε την αλήθεια δεν έχουν και άδικο, να φανταστεί κάνεις σώφρων άνθρωπος πως όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση και σίγουρα δεν τις διαβάζουν από την Αφρική τίποτα ιθαγενείς 500 χρονιά πίσω, αλλα "μορφωμένοι" υποτιθέμενοι "Έλληνες" ο Γιαχβέ να τους κανει " Έλληνες ", ακόμα και η "Μηχανή του χρόνου" που μυρίζει μαρξισμό πριν καν μπεις έχει 700.000 like,lifo , ράδιο άρβυλα και λοιπες ηλιθιότητες, συγνώμη αλλα με τέτοια λαό δεν πας πουθενά. Μixanitouxronou Μέλη Ομάδας - Εισαγωγική κάρτα Δουλεύει στην εταιρεία COSMOTE TV Δουλεύει στην εταιρεία ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Mega Channel ! οι ίδιοι συμμορίτες που ειναι στα κανάλια ειναι και σε έγκυρες πήγες τους? δημόσιο ειναι τα 700.000 ζωντανά που διαβάζουν Μixanitouxronou αφού δεν καταλαβαινουν οτι ειναι μαρξιστική σελίδα, δεν βλέπουν ότι έχει σχέση με τα κανάλια τους? η δε ΕΡΤ παίζει τα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και παραχάραξης της ιστορίας της Μixanitouxronou για "ήρωες" κομμουνιστές και "κακούς ναζι" και όλα αυτά τα μαρξιστικά..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications