Επιστρατεύουν  μέχρι και υποτιθέμενους άσχετους να γράψουν ότι δηθεν έπεσαν σε κώμα επειδή δεν φορούσαν μάσκα (!)

Ακολουθεί προπαγάνδα από κάποιον που έγραψε υπέρ της μάσκας στο προφίλ του, υπονοώντας ότι δήθεν έπεσε σε κώμα επειδή δεν φορούσε μάσκα, χωρις κανένα επίσημο χαρτί από κάποιο νοσοκομείο ως απόδειξη, και άπλα βάζοντας μια φώτο τύπου σαν τα λευκά κράνη στην Συριά, μανούλες σε αυτά οι συμμορίτες εξάλλου τα ίδια αφεντικά έχουν αυτά τα χρήσιμα αναλώσιμα γκοιμ που θέλουν να λέγονται άνθρωποι,(μονο στην ιδέα ότι αυτοί αδίσταχτοι υποκριτές ειναι στην κοινωνία καταλαβαίνεις γιατί επικρατεί αυτό το χάλι) στην συνεχεία όλως τυχαίως το έβαλε η μαρξιστική "έγκυρη πηγή" www.news247.gr με αναρχο-μάσονικο υποκριτικό τίτλο για να τσιμπήσουν τα ψάρια: Έλληνας ξυπνάει από κώμα και έχει κάτι σημαντικό να σου πει για τον κορονοϊό, εναλλακτικά αλλες έγκυρες πήγες τους έβαλαν τίτλο :Συγκλονίζει ο Γιάννης Κλάπας που έπεσε σε κώμα: «Χίλιες φορές μάσκα παρά αναπνευστήρα»...

Και πάνε στο προφίλ του δήθεν άσχετοι και βάζουν ακριβώς αυτό που έγραψε αλλα οχι από το προφίλ του, αλλα απο το www.news247.gr!για να στείλουν κόσμο στην έγκυρη πηγή τους, αυτοί εξαπατούν και τους συγγενείς τους αν ειναι κανέναν νορμάλ βεβαία , και γράφουν κάτι τέτοια υποκριτικά άναρχο-μαρξιστικά : Από τον εξαιρετικό φιλο μας και συνάδελφο που ζει και εργάζεται στην Αγγλία,ενα αρθρο-γροθιά στο στομάχι για όσους βλέπουν συνωμοσίες πίσω απο τον covid.
Ένας άλλος: Επειδή τον Ioannis Klappas τον γνωρίζω προσωπικά χρονιά επιβεβαιώνω καθε λέξη απο αυτα που λεει....για να καταλάβετε κάποιοι εδώ μέσα γιατι προσέχουμε όλοι οι υπόλοιποι.
“Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι” 4 τον αριθμό, που παρακολουθεις το σημιτικό ύφος που γράφουν προπαγανδες και σχόλια οι συμμορίτες μεσω ιντέρνετ, που σημαίνει ότι έχουν σχέση με τους εκλεκτούς του Γιαχβέ , τους μυρίζεις απο χιλιόμετρα τους αδίσταχτους μονο από το σημιτικό ύφος που γράφουν, και καταλαβαινεις ότι ακόμα και αυτοί που γράφουν τα άνωθεν σχόλια ειναι βάλτοι οχι μονο ο τυπος που έκατσε και έγραψε ολόκληρο ποίημα υπέρ της μάσκας, (και αν το έγραψε αυτός), οι κοιμισμένοι ούτε το υποκριτικό ύφος τους δεν καταλαβαίνουν και όλες οι έγκυρες πήγες τους στην πρώτη θέση, με τόσα χρονιά πλυσης εγκεφάλου, πολλοι που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ειναι ήδη ξοφλημένοι,σαν να έχουν μετατραπεί σε ζόμπι, λεπτομέρεια: εξαιρετικό φιλο μας και συνάδελφο που ζει και εργάζεται στην Αγγλία, (κλασικά όπως πολλοί συμμορίτες ), και δηλώνει οτι Δούλεψε στην εταιρεία Pharmacy, ο "συνάδελφος",δηλώνει επίσης fun σε : Iefimerida LIFO Ελληνικά Hoaxes, τι σύμπτωση! και έχει φιλο τον γνωστό Ηλία Μόσιαλο! του "London School of Economics" (σχολή που δημιούργησαν μασόνοι επίσημα βλέπε στο λινκ ), ο "εξωτερικός" συνεργάτης των "ανεξάρτητων Ελληνικά Hoaxes" που από το 2016 κάνει ιντερνετικό πόλεμο στην σέλιδα μας (!) δηλαδή όλοι αυτοί μαζί και αυτός που έγραψε την προπαγάνδα δηθεν ως άσχετος ειναι μια σπείρα, όλες οι πληροφορίες ειναι δημόσιες για να μην λέει για προσωπικά δεδομένα , διαβάστε τι έγραψε ο δήθεν άσχετος "Έλληνας" το παράξενο θα ηταν να έγραφαν ελληνόφωνος από το london:

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, o Γιάννης Κλάπας που έπεσε σε κώμα για 5 ημέρες και εισήχθη στην εντατική με κορωνοϊό, και θέλει να δώσει το δικό του μήνυμα στους αρνητές της μάσκας και σε όσους θεωρούν ότι ο κορωνοϊός είναι ψέμα. Ο ίδιος περιγράφει την εμπειρία του και δημοσιεύει φωτογραφία του μετά το κώμα:

Η ανάρτηση του Γιάννη Κλάπα
«Καιρό ήθελα να γράψω αλλά με τέτοια υπερπληροφόρηση όσον αφορά στον κορωνοϊό, το ανέβαλα. Τελικά πιστεύω ήρθε η ώρα, μιας και βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας, να γράψω αυτά που τόσο καιρό είχα στο μυαλό μου, 5 μήνες ακριβώς πριν την είσοδό μου στην εντατική από κορωνοϊό.

1) Παρακαλώ όσοι και όσες, ακόμα και σήμερα, πιστεύουν ότι η πανδημία είναι hoax να με διαγράψουν άμεσα από φίλο τους. Διέγραψα αρκετούς αυτό το διάστημα, αν μου ξέφυγε κανείς παρακαλώ διαγράψτε με. Δεν αντέχω άλλο να ακούω ότι αυτό που με έστειλε στην εντατική, να παλέυω για τη ζωή μου, στο μυαλό κάποιων ακόμα και σήμερα μετά από σχεδόν 1 εκατομμύριο νεκρούς παγκοσμίως είναι “fake” για να έρθει η νέα τάξη πραγμάτων κλπ κλπ.

2) Είναι στην φύση του ανθρώπου να προσπαθεί να δίνει δικαιολογίες σε καθετί που συμβαίνει γύρω του και μιας και πανδημία σε τέτοιο βαθμό δεν έχουμε ξαναζήσει, είναι λογικό έως ένα σημείο να υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας… Αλλά διάολε, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Αποδεδειγμένα νέος ιός, 5-10 φορές πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, άκρως μεταδοτικός, με παγκόσμιο λοκντάουν και δεν εξαφανίστηκε μαγικά όπως περίμενε ο Τραμπ και όσοι τον ακούν, είναι εδώ και συνεχίζει το έργο του, τί πρέπει να συμβεί για να τον πάρουμε στα σοβαρά; Να κολλήσει δικό μας άτομο; Να χάσουμε φίλο μας ή συγγενή; Μόνο τότε θα καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας;

3) “Μα Γιάννη σταματήσαμε να έχουμε νεκρούς από άλλες ασθένειες και πεθαίνουν όλοι από κορωνοϊό;” Όχι βέβαια… Και από εγκεφαλικά πεθαίνει ο κόσμος και από ανακοπές καρδιάς και από αυτοκινητιστικά ατυχήματα και από πείνα και από καρκίνο κτλ κτλ αλλα ΚΑΙ από κορωνοϊό.

“Μα Γιάννη δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από καρδιά ή αιμορραγία ή εγκεφαλικά, από τα υποκείμενα νοσήματα τελοσπάντων, όχι κορωνοϊό.” Συγγνώμη αλλά τότε δεν πεθαίνει κανείς από καρκίνο αλλά από σηψαιμία, ανακοπές κτλ… Μα αυτές τις επιπλοκές ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ τις προκάλεσε… Ακριβώς όπως τώρα ο κορωνοϊός! Ένας άνθρωπος με υπέρταση πρέπει να πεθάνει; H υπέρταση είναι υποκείμενο νόσημα… όπως και ο διαβήτης, η αρρυθμία, η παχυσαρκία κτλ κτλ. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν υποκείμενο νόσημα, αυτό σημαίνει ότι δεν αξίζει η ζωή τους όσο των άλλων;

4)”Γιάννη δεν μπορώ να φοράω μάσκα γιατί δεν αναπνέω καλά, μου καταπατάνε την ελευθερία μου.” Μια χαρά αναπνέεις με τη μάσκα και εσύ και όλοι μας και χίλιες φορές μάσκα παρά αναπνευστήρα… Αλλά δεν είναι μόνο η μάσκα! Μάσκα – αποστάσεις – πλύσιμο χεριών – αποφυγή συνωστισμού! Είναι τετράπτυχο της επιτυχίας! Και έγκειται στην ατομική ευθύνη του καθενός! “Μα Γιάννη η Κυβέρνηση λέει μια έτσι μία αλλιώς.” Η κυβέρνηση όπως και η κάθε κυβέρνηση έχει να διαχειριστεί μια καινούρια κατάσταση με τα δεδομένα τουλάχιστον στην αρχή να αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Το τετράπτυχο δεν άλλαξε ποτέ! “Μα πριν δεν μας έλεγαν να μην φοράμε μάσκες;” Ναι τότε που είχαμε λοκντάουν και δεν υπήρχαν μάσκες ακόμα κα στα νοσοκομεία τί θα μας έλεγαν: “Πάτε να βρείτε μάσκες;” Αφού δεν έπρεπε να κυκλοφορούμε!

5)”Γιάννη κουράστηκα, θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και όλο αυτό να ήταν ένα κακό όνερο.” Κι εγώ θα το ήθελα αυτό. Να ξυπνήσω μια μέρα και να μην έχω την ανάμνηση ότι πνίγομαι πριν με βάλουν σε αναπνευστήρα… που λέω “please put me to sleep, I cant breath” μη σκεπτώμενος καν το ενδεχόμενο να μην ξυπνήσω ποτέ. Ήμουν σίγουρος ότι θα ξυπνούσα, αλλά και πάλι δεν την θέλω την ανάμνηση αυτή. Τον χρόνο όμως πίσω δεν μπορούμε να τον γυρίσουμε. Μπορούμε να προσαρμοστούμε στις τωρινές συνθήκες και να συνεχίζουμε να ζούμε την ζωή μας με στόχο το καλύτερο αύριο. Γιατί όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψουμε με αυτόν τον ιό, τόσο πιο γρήγορα θα ασχοληθούμε πάλι με έρευνες και θεραπείες για άλλες ασθένειες που τώρα έχουν παγώσει. Είναι ατομική μας ευθύνη και κοινωνική, για εμάς, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, την κοινωνία όπου είμαστε μέλη. Όσο περισσότεροι ακολουθούμε το τετράπτυχο, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε, και στο τέλος πάλι αγκαλιασμένοι με τους φίλους μας θα θυμόμαστε αυτή την χρονιά ως μια κακή παρένθεση και τίποτα παραπάνω. Αρκεί να δράσουμε όλοι μας ΤΩΡΑ.

6)Η αντιγριπική περίοδος ξεκινάει σύντομα στην Ελλάδα. ‘Οσοι συμπεριλαμβάνονται στις ευπαθείς ομάδες ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστούν. Εμείς οι επιστήμονες Υγείας, γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές κτλ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε το εμβόλιο για να προστατέψουμε τους ασθενείς μας. Κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν θα ανταπεξέλθει σε κύμα γρίπης και κορωνοϊού ταυτόχρονα. ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε όλοι με στόχο της προστασία της κοινωνίας μας.

ΥΓ1: Η συνοδευτική φωτογραφία ήταν η πρώτη σέλφι που έβγαλα μέσα στην Εντατική αφού ξύπνησα από κώμα 5 ημερών. Εκείνη τη μέρα από την νάρκωση έβλεπα νεράϊδες και φούσκες παντού… ακόμα και σε αυτή τη φωτογραφία εκείνη τη μέρα έβλεπα μόνο το κεφάλι μου και φούσκες παντού με 2 νεράϊδες πάνω δεξιά... μου πήρε 2 μέρες να πειστώ ότι ήμουν στην εντατική νοσοκομείου και όχι σε θεματικό πάρκο για παιδιά με νεράϊδες…

ΥΓ2: Καλό κουράγιο στους ήρωες των νοσοκομείων και των φαρμακείων και γενικά όλων των επαγγελμάτων υγείας. Έρχεται δύσκολος χειμώνας. Θα έχω για όλη μου τη ζωή ευγνωμοσύνη στο υπέροχο προσωπικό του Νοσοκομείου του Yeovil που έκανε τα αδύνατα δυνατά και με κράτησε στην ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

ΥΓ3: Δυστυχώς μόνο όταν χάνουμε κάτι που θεωρούμε δεδομένο αναγνωρίζουμε την αξία του… Όταν είσαι απολύτως καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας πως μπορείς να διανοηθείς ότι μπορεί να καταλήξεις στην Εντατική να παλεύεις για την ζωή σου; Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό… ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Για αυτό μάσκα – αποστάσεις – πλύσιμο χεριών – αποφυγή συνωστισμού. Εύχομαι την υγεία μας να έχουμε και όλα θα τα καταφέρουμε!»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications