Κάτι από τα παλιά που επαληθεύει  τις παρατηρήσεις όσο άφορα την ποιότητα του ελληνόφωνου πληθυσμού

Πολλοί Νεοέλληνες δεν υποστηρίζουν το δίκαιο και το σωστό άλλα οπού τους βολεύει και οπού έχουν όφελος, το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαός της με άλλα λογία, επίσης ακόμα και στο ίντερνετ υποστηρίζουν παντού τα λαμόγια και τις έγκυρες πήγες τους, άπαξ που σημαίνει ότι πολλοί Νεοέλληνες ειναι σαν αυτούς που υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων αναπαράγουν ότι ηλιθιότητες και ψέματα βρουν ως δεδομένα...Όπως στην περίπτωση ενός τύπου που ειναι και ερευνητής και κατηγορεί τους Νεοέλληνες για τα χάλια τους (σωστά ) αλλα και ο ίδιος δεν πάει πίσω 80 χρόνια μέτα μίλανε ακόμα και για γερμανικές αποζημιώσεις :

Μήνυμα:Συνεχίζεις το βιολί σου να βάζεις ηλιθιότητες από ηλίθιες που νομίζουν ότι ειναι απόγονες της θεάς Αθηνάς (3-4 γνήσιες απόγονες αρχαίων δεν τις εχω δει να βάζουν τέτοιες εθνοπατριωτικες μαρξιστικές ηλιθιότητες στο facebook), οι Γερμανοί Όυννοι λεει το βούρλο και για γερμανικές αποζημιώσεις δεν υπάρχουν γερμανικές αποζημιώσεις σε καμιά χώρα εκτός των ιουδαίων ,αυτά ειναι κομμουνιστικα παραμύθια κανονικά όλες οι άλλες χώρες που πήγαν με την Βρετανία έπρεπε να πληρώσουν αποζημιώσεις στην γερμάνια που ισοπεδώθηκε ολόκληρη η χώρα είσαι και ερευνητής κατα τα άλλα,σας έχω βαρεθεί ολους τους Νεοέλληνες αν εσύ βλέπεις την χαζομάρα των άλλων 1 φορά εγώ την βλέπω 10 φόρες αλλα βλέπω και την δίκη σου, εσύ είσαι χειρότερος όμως γιατί παρασύρεις και άλλους στην χαζομάρα που σε θεωρούν αξιόπιστο άτομο, μαρξιστική Μηχανή του Χρόνου διαβάζεις και εσύ? την βρετανική προπαγάνδα περί Μογγόλων Γερμανών 80 χρονιά μετά το λένε ακόμα οι Νεοέλληνες!! θέλετε και γερμανικές αποζημιώσεις,οτιδήποτε κατα της Γερμανίας ειναι από ελληνόφωνους της γνωστής ρατσας ακόμα και μετά το 1945 που ξανα έπεσε στα χεριά τους, τους έμεινε κουσούρι από το 1935 που ελευθερώθηκε.. γιατί δεν λέτε τα ίδια για την Βρετανία που ισοπέδωσε τον Πειραιά και προκάλεσε τον λιμό?

Κάτι από τα παλιά που επαληθεύει τις παρατηρήσεις όσο άφορα την ποιότητα του ελληνόφωνου πληθυσμού από τους φίλους Άγγλους που ο απώτερος ανομολόγητος στόχος των αποικιοκρατών ήταν να εξωθηθεί ο πληθυσμός σε «αντίσταση» και να δυσφημιστεί προπαγανδιστικά ο αντίπαλος και κυρίως οι Γερμανοί. Εκείνο το μασονικό πιόνι και μεθύστακας που τον έκαναν και "ήρωα" οι Νεοέλληνες ο πρωτοθεατρίνος της αποικιοκρατίας, Τσώρτσιλ άρχισε τα μεγάλα λογία: «Μέχρι τώρα λέγαμε, ότι οι έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, τώρα θα λέμε, ότι οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες».

Η αρρωστημένη εμμονή των αποικιοκρατών ήταν μην τυχόν και επωφεληθούν στο παραμικρό από αυτή τη βοήθεια οι αντίπαλοι κατοχικοί στρατοί της Ελλάδας. Δηλαδή, προκειμένου να μην επωφεληθούν οι λίγες δεκάδες χιλιάδες ιταλών ή γερμανών, οι οποίοι ενδεχομένως να επέτασσαν το ποσοστό αγαθών, που τούς αναλογούσε (ποσοστό μάλλον αμελητέο σε σχέση με το σύνολο τού πληθυσμού), έπρεπε να γίνει «αποδεκτή μια μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια».

Φυσικά, ως έμπειροι αποικιοκράτες με δεκάδες μαζικές δολοφονίες στο βιογραφικό τους, δεν μπορούν να μην ψειρίσουν και το ενδεχόμενο «μεταστροφής των διαθέσεων του ελληνικού πληθυσμού σε βίαια αντιβρετανικές». Ξέρουν, ότι «αν εγκαταλείψουν την Ελλάδα σε λιμοκτονία» αποκλείοντας τα ελληνικά λιμάνια, οι Έλληνες θα κατηγορήσουν τους άγγλους και όχι τους γερμανούς, ή τους ιταλούς. Ξέρουν επίσης, ότι «αν εγκαταλείψουν την Ελλάδα σε λιμοκτονία», ίσως δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στην προθυμία των ελληνικών στρατιωτικών τμημάτων, που έχουν ανασυγκροτηθεί στην βρετανοκρατούμενη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική.

Αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους απασχολεί σοβαρά. Τα απολύτως εξαρτώμενα από τους βρετανούς ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, εκτός του ότι ο βρετανικός στρατός μπορεί να τα αφοπλίσει ή να τους κόψει το φαγητό και το νερό ανά πάσα στιγμή, δεν μπορούν να παίξουν κάποιο καίριο ρόλο στις πολεμικές επιχειρήσεις (περισσότερο χρήσιμα θα φανούν μεταπολεμικά, όταν θα χρησιμοποιηθούν για να επιβληθεί η επιστροφή τού βασιλιά στην «απελευθερωμένη» Ελλάδα). Άλλωστε οι βρετανοί διαθέτουν την «εξόριστη» και δωσίλογη (στους ίδιους) ελληνική κυβέρνηση τού Καϊρου για να τα χειραγωγεί.

Για τους αποικιοκράτες κρίθηκε τελικά προτιμότερο να εφαρμοστεί αποκλεισμός των ελληνικών λιμανιών.
Κρίνοντας από την γνωστή θλιβερή ψυχοδιανοητική κατάσταση του νεοέλληνα, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το αποικιοκρατικό σκεπτικό: Δεν χάθηκε κι ο κόσμος, δηλαδή ο πόλεμος, αν το ένα τρίτο των ελλήνων και μάλιστα τα παιδιά τους, δεν επιβιώσει. Δεν πειράζει αν χάσουμε προσωρινά ένα σύμμαχο. Ούτως ή άλλως έχουμε προσλάβει τόσους δωσίλογους πολιτικάντηδες στη δούλεψή μας, που χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους, Τσουδερούς, Παπανδρέου, Κανελλόπουλους και Σία, για να μην αναφέρουμε και τους θρησκευτικούς ηγέτες τους, για να ξαναφέρουν τα προβατάκια στον ίσιο δρόμο της υπακοής.

Άλλωστε οι έλληνες έχουν αποδειχτεί κατά βάθος πιστά και υπάκουα σκυλιά: στην πραγματικότητα ότι κι αν τους κάνουμε (ακόμα κι αν είμαστε υπαίτιοι για μαζική δολοφονία των παιδιών τους), δεν θα τους περάσει καν απ’ το μυαλό να μας δαγκώσουν (όπως δεν περνάει από το μυαλό της πιστής σκύλας, που της πνίγεις τα κουτάβια της). Μπορεί να εκνευριστούν λίγο με μας, αλλά κατά βάθος είναι κουραδόμαγκες και φανφαρόνοι, που φωνάζουν μόνο για εκτόνωση.

Είναι τόσο δουλοπρεπείς, αληθινά σκουλήκια, που σχεδόν σε προκαλούν να τα πατήσεις: όπως κι οι βυζαντινομεσαιωνικοί πρόγονοί τους «τουμπάρονται» πανεύκολα με κολακευτικές παραινέσεις, σε σημείο, που να δουλεύουν για ψίχουλα ή να πεθάνουν πρόθυμα για σένα, νομίζοντας, ότι αυτό είναι ηρωισμός στην πνιγμένη ηθικολογία διάλεκτό τους το αποκαλούν «φιλότιμο». Να σκεφτείς, ότι τους βάλαμε να πολεμήσουν με Ιταλία και Γερμανία κι αυτοί πήγαν με μοναδική τους απαίτηση να τους επιτρέψουμε να κρατούν ελληνικά -αντί για εγγλέζικα, όπως θα ταίριαζε καλύτερα- σημαιάκια. Τελικά το πρόβλημα του «πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων;» δεν είναι καν πρόβλημα.

Σάβιτρι Ντέβι Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια που την αποκάλεσαν «Κόρη του Ήλιου»...
Στα έντεκα χρόνια της, στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, στο Καθολικό σχολείο όπου φοιτούσε οι δάσκαλοι δίδασκαν ότι οι Γερμανοί ήταν «τρομεροί βάρβαροι» επειδή είχαν επιτεθεί στο «φτωχό μικρό Βέλγιο». Σύμφωνα με όσα γράφει η Σαβίτρι σε επιστολή της : «...Το 1915 ο γαλλικός στρατός (υπό τον στρατηγό Sarrail) αποβιβάστηκε στη Θεσσαλονίκη, και με τη συναίνεση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Βενιζέλου (για τον οποίο δεν γνώριζα ότι ήταν μασώνος!), έκαναν στην Ελλάδα ότι ήθελαν. Ο βρετανικός στόλος απέκλεισε τη μικρή χώρα -η οποία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς εισαγωγές- για 10 μήνες. Την 1η Δεκεμβρίου 1916 οι Γάλλοι αποβιβάστηκαν και στην Αθήνα -και όλα αυτά επειδή η Ελλάδα δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί με τους Συμμάχους στον πόλεμο.

Ήμουν αγανακτισμένη. Σκέφτηκα, «ψεύτες!». Οι Γερμανοί είναι βάρβαροι, γιατί προήλασαν στο «φτωχό μικρό Βέλγιο». Αυτούς που επιβάλλουν την τυραννία τους στη «φτωχή μικρή Ελλάδα», γιατί δεν τους αποκαλεί κάποιος βαρβάρους; Ρώτησα τον πατέρα μου. Μου εξήγησε: οι Σύμμαχοι μάχονται «για τη δημοκρατία». Για μένα τότε η Γερμανία ήταν ένα χρωματιστό σημείο στο βιβλίο της Γεωγραφίας. Αλλά το μίσος μου για τους ψεύτες ήταν γνήσιο. Είπα στη μητέρα μου: «Όταν θα γίνω 21 ετών, θα απορρίψω τη γαλλική υπηκοότητα και θα λάβω αυτή της “μικρής φτωχής Ελλάδας”». Η μητέρα μου δεν ταράχτηκε καθόλου, και, παρ’ όλο που ήταν Αγγλίδα, δεν με ρώτησε «Γιατί να μην πάρεις την αγγλική;» Διότι μισούσα την Αγγλία λόγω του αποκλεισμού της Ελλάδας....».

Από όλα αυτά τα άνωθεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι πάντα έτσι ηταν οι γιαούριδες Νεοέλληνες στη συντριπτική πλειοψηφία τους, εξάλλου το μοχθηρό και δουλίκο πνεύμα τους μεταφέρετε στους απόγονους τους , αυτό που έβλεπες από μικρό δηλαδή που έτρεχαν σαν σκυλια να υποδεχθούν με τιμές βουλευτές λες και ηταν τίποτα θεοί του Ολύμπου και σου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, απο παιδί ακόμα πως ειναι δυνατόν δήθεν άνθρωποι σοβαροί να λειτουργούν ως δουλικά ανθρωπάκια, όπως και σήμερα έτσι και τότε οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι και δίκαιοι βαφτίστηκαν φασίστες και σφαγιάστηκαν από άναρχο-κομμουνιστές της μασονίας-Βρετανίας δήθεν ως προδότες και "Γερμανοτσολιάδες" , και αληθινοί προδότες άναρχο-κομμουνιστές έγιναν "ήρωες της αντίστασης " ενώ το μονο που έκαναν ειναι να σφάζουν μη κομμουνιστές και Γερμανούς και μετα να παριστάνουν τους αθώους χωριάτες, ακόμα και Σαουδάραβές στη πλειοψηφία τους μεθύστακες γραικύλοι Κρητίκαροι νομιζουν ότι πολέμησαν-έσφαζαν σαν τέρατα χωρίς καν να ειναι στρατιώτες δήθεν για την Ελλάδα τους "κακούς ναζι", για λογαριασμό Βρετανίας για να μην αφήσουν πέρασμα προς Αφρική, και μετά το έπαιζαν αθώοι χωριάτες, και αυτοί έγιναν "ήρωες" και πατριώτες, και είσαι "ανθέλληνας " αν είσαι δίκαιος και δεν υποστηρίζεις αδίσταχτους και να τους θεωρείς Έλληνες ως απόγονους αρχαίων, θα θεωρώ Έλληνες τα αγρίμια που έσφαζαν ως τέρατα χωρίς κανένα αίσθημα του δίκαιου για λογαριασμό Βρετανίας?

Σχόλιο σε ένα βιντεο που σχολίαζαν ορδές νεοελλήνων υπέρ των ηλιθιοτήτων που έλεγε ο "επιστήμονας" στο βίντεο και ότι δήθεν ειναι απόγονοι αρχαιων όλοι στην Ελλαδα: Αυτές οι χαζομάρες σας έχουν φάει ολους τους Νεοέλληνες και όλο ελληνοκεντρικά, απορώ πως λέει τέτοιες ηλιθιότητες ότι όλοι είναι ελληνικής καταγωγής κάποιος που εχει σπουδάσει γενετική..
Και απαντάει ένας Νεοέλληνας :Αυτός τουλάχιστον έχει τις γνώσεις εσύ με ποιες γνώσεις έχεις και έχεις γνώμη?
Δεν εχω γνώμη η γνώμη δηλώνει άγνοια, επίσης δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις τύπου πτυχία γενετικής όταν έχεις στοιχειώδες λογική και βλεπεις τα αυτονόητα, το να είσαι Έλληνας δογματικά όπως είσαι ολυμπιακός και έχεις λογική ζουλού δεν λέει κάτι, ο συγκεκριμενος άπλα αναπαράγει αυτά που του έμαθαν σε σχόλες την εποχη του 60-70 πριν τα καταργήσουν , τίποτα άλλο, και οπως πολλοι Νεοέλληνες ειναι Έλληνας δογματικά και οχι φυλετικά αλλιως θα ήξερε ότι το Έλληνας ειναι τίτλος και οχι γένος, και ότι απόγονοι αρχαίων οπως το εννοεί αυτός και πολλοί Νεοέλληνες ειναι μονο ενα συγκεκριμένο γένος ανεξάρτητου χωράς ακόμα και αν ειναι εκφυλισμένοι.. Έκτος και νομίζει ότι πολλοι Νεοέλληνες που ειναι για παράδειγμα ολοφάνερα αραβικής ράτσας τόσο φυλετικά όσο και στην ψυχοσύνθεση τους ειναι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς, μήπως πρέπει να σπουδάσω για να καταλάβω τα αυτονόητα?

Νομίζεις οτι θα κάτσω να εξηγώ στον καθένα Νεοέλληνα τα αυτονόητα όταν αναπαράγει οτι του έμαθαν ως δεδομένα ενώ δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική αυτά που πιστεύει? το 99 % στην Ελλάδα δεν ξέρει καν πρόσφατη αληθινή ιστορία και ποιους έσφαζαν επιλεκτικά ως φασίστες και στην Ελλάδα οι λεγόμενοι κομμουνιστές που ακόμα και σήμερα φαίνονται τι αγριάνθρωποι ειναι οχι γιατι δεν μπορούσες να τα βρεις αλλα γιατι εχουν μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη οι περισσότεροι Νεοέλληνες, ούτε καν ανήκουν σε αυτό το γένος που αποδεκάτισαν απο όλη την Ευρώπη-Ρωσία-Καύκασο, για να καταλάβουν τι είχε γίνει τότε, έγω πως τα βρήκα από το 2014 μόλις σε 1-2 χρόνια μέσω ιντερνέτ ? οι Νεοέλληνες νομίζουν οτι σκοτωναν δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους ..

Ο Νεοέλληνας ουγκάνος έβαλε την ουρά στα σκέλια και δεν ξανα απάντησε ... θα βάλουμε σε άλλο ποστ όλο το διάλογο με τον Νεοέλληνα λες και μιλάς με κακομαθημένο 15αχρονο πλουσιόπαιδο που παριστάνει τον κάποιον με τα λεφτά του μπαμπά, στην περίπτωση των νεοελλήνων παριστάνουν εντελώς δογματικά τους απόγονους των αρχαίων Σπαρτιατών για παράδειγμα που δεν ηταν καν δημοκράτες αλλα εθνικοσοσιαλιστές ουπς (!) , αυτοί γραικύλοι οχι μονο λένε με θράσος ένα σορό ηλιθιότητες αλλα τις πιστεύουν κιόλας αυτός ειναι και ο ορισμός των ηλίθιων και να σκεφτεί κάνεις ότι αυτοί οι μειωμένης νοημοσύνης αντίληψης ελληνόφωνοι θεωρούνται μορφωμένοι με πτυχία..)

Εδώ όταν έχεις νεοέλληνιδες φίλες:

Η συγκρινόμενη που δεν ανήκει σε ευρωπαϊκό γένος και ειναι φανατική χριστιανή και "πατριώτισσα" βοήθησε να καταλάβεις πως λειτουργούν πολλοί Νεοέλληνες επίσης ίδιου γένους με αυτή.. Είναι τόσο δουλοπρεπείς, αληθινά σκουλήκια, που σχεδόν σε προκαλούν να τα πατήσεις! πράγματι,δεν έχουν αλλάξει καθόλου ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ που μπορείς να βρεις πολλά μακριά απο έγκυρες πήγες τους ΜΜΕ και εφημερίδες τους , οι Νεοέλληνες διαβαζουν έγκυρες πήγες τους μέρα νύχτα, (!) όταν βλέπουν έναν τέτοιο ηλίθιο λαό που διαβάζει και πατάει like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους λογικό να κανουν party οι ελληνόφωνοι ...ενημερωτικά σελίδα facebook από 2013 με 50.000 ελληνόφωνους και άναρχο-κομμουνιστές που δήλωναν ανθέλληνες είχε έδρα την Βρετανία σαν να μην είχε πέρασει μια μέρα απο το 40 (!) και την έκλεισαν το 2020..

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Μην τα μπερδευετε Κύριοι, τους Νεοελληες που βλεπετε στην Ελλάδα με τις Αραβικές φατσες, ειναι πραγματι κάτοικοι του Ισραήλ, καιτους εχουν μαθει Ελληνικά αι το ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ τους Εστειλε στην Ελλσδα και ειαι σημερα πανω απο Εκατομοιριοστην Ελλάδα. Απλως οι Ισραηλίτες θελανε να τους ξεφορτωθούν!Και κανουν καλη δουλια στην Ελλάδα!!Τοσο απλο.σκοτωσαν δυο τριγωνια,με μια σφαιρα! Έξυπνοι οι Εβραίοι,καιπνηροι!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications